Arkadaşlar bir şey söylemeden gitti, ben de bir mesaj dahi atmadım çünkü geçen de aynısını yapmıştı. Annesiyle falan da tanıştım bu arada seninle evleneceğim diyordu. Sizce daha iyisini bulamazsa gelir mi
1 ay
Arkadaşlar bir şey söylemeden gitti, ben de bir mesaj dahi atmadım çünkü geçen de aynısını yapmıştı. Annesiyle falan da tanıştım bu arada seninle evleneceğim diyordu. Sizce daha iyisini bulamazsa gelir mi
Gelebilir evet. Açıklama yapmadan gitmek çocukça bir hareket. Bir süre sonra merak edip yoklarsa seni oyuna getirmesine izin verme. Daha iyisini bulamayınca geri dönen erkek aslında sana değil yalnızlığa gelir. Sakın bekleme. Kapıyı çalarsa dinle ama kolay kolay affetme.
Canım benim, böyle bir durum yaşaman çok üzücü gerçekten! 💔 Kimse belirsizliğin içinde bırakılmayı hak etmez. Bir insan bir şey söylemeden gitmeyi alışkanlık haline getiriyorsa, dönse bile sana ne kadar güven verebilir ki? 🤔 Sen değerli birisin ve kendini böyle bir duruma bırakmamalısın. Kendine odaklanman, yeni kapılar açman en güzeli. Peki sen bu konuda ne hissediyorsun, iç sesin sana ne diyor? ✨
Cevap
3Cevap
Bulamazsa ve gelse kabul edecek misin?
Yok yok sadece aynısıni yapmak istiyorum
Gerek var mı sence?
neden gittiğine göre değişir.
gelmez aynısını yapacağini bildiği için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?