Aşk İlişkileri Erkek riskli olan bir ilişkiyi bitirdiyse geri döner mi yine dönerse neden döner? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Riskli ve rahat olmayan ilişkiyi bitiren erkek geri döner mi dönmesi işin ne olması lazım. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar döndü Erkek riskli olan bir ilişkiyi bitirdiyse geri döner mi yine dönerse neden döner? Cevapla İlişki Soruları İş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kisiyekisigerekoki Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bir ilişkide risk nasıl olabilir ki hadi rahat olmayana yorum yapabilirim karşısındaki insan darlıyordur vs diye ki böyle bir ilişkiyi bırakan birisi dönmek istemez zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Risk buluşurken flan Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Riskli ve rahat olmayan ne demek 0 50 Yorumla Soran +1 yıl Riskler var buluşurken flan kafa rahat değil yani Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Dönmez Yorumla Soran +1 yıl Ama ihtimalde var zorda olsa ve zaafı bitmiş değildi bana eminim Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Yaş kaç bebiş Yorumla Soran +1 yıl O küçük benden 8 yaş Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Senin yaşın kaç canım benim Yorumla Soran +1 yıl 28 Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Bu meşru bir ilişki ama bence etik değil Yorumla Soran +1 yıl Öyle ama bir kere oldu Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Bir süre öğretmenlik yaptım ve ilk dersine girdiğim öğrenciler şu an 20 yaşında Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Dönmez dönerse de sen dönme bence Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Çocuk o ya Yorumla Soran +1 yıl Neden dönmeyim ben ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Bende küçük duruyorm yaşımdan Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Öğrencilerinden düşünüyorum ki yaşıtız seninle bu arada sağlıklı bir ilişki yürüteceğinizi düşünmüyorum Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Konu o değilki küçük durabilirsin. Mental olarak ve tecrübe ondan büyüksün Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Ailen baskıcı ve dışarı çıkmana bu yaşta bile karışıyorlarsa bu yaşta bir damat zaten istemezler Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Boşa kürek çekiyorsun kısaca Yorumla Soran +1 yıl Ama sonuç olarak yaşandı bişeyler yapcak bişey yok Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Hayatım seninle evlenmeyecek Yorumla Soran +1 yıl Olaylar karışık benim hayatımda biri var zaten o şekilde takıldık bunla ani gelişti Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl 👍👍 Yorumla Soran +1 yıl Benimle evlensin istemiyorum zaten sadece hayatımdan gitsin istemiyorum en azından şimdilik Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Kullanayım diyorsun yani sal çocuğu Yorumla Soran +1 yıl Oda benimleyken beni kullanmış oluyor herkes gayet razı olaydan ama işte riskler var Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Olayın sen kadar farkında yani iki yıl önce reşit olmuş bebe öyle mi? Yorumla Soran +1 yıl Ne olayı Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Kullanıldığından ve seni kullandığından emin yani? Bence hiçbir şey bilmiyor o çocuk ve sen onu şahsi zevklerin için sömürüyorsın Yorumla Soran +1 yıl Alakası yok gayet zeki çakal biri kendi istemese yapmazdı ben kimseye zorla bişey yapmadım kaldıki sonradan beraber oluna aşıırı ilgili davrandı Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Geri dönmediğinde ya da sadece seni kullanmak için ara ara yazdığında senin için üzüleceğim. Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş ne alaka Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Başta çocuğu kullandığını sanıyordum da sen kullanılıyormuşsun Yorumla Soran +1 yıl Hiçbişey umrumda değil hoşuma gidiyorsa okey. Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl İyi madem sen bilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Aynen ben bilirim. Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Onu dedik ya neyi uzatıyorsun bacım? Yorumla Soran +1 yıl Sen uzatma o zaman ;) Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Gülüm derdin ne 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya bi git of Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Bi yazmazsan gidicem Yorumla Soran +1 yıl Benim duvarım yazarım yazmam sen yazma o zaman mecbur musun Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl E bu da benim yorumum benim sınırımdasın Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Senin burnunu dışarı çıkarmıyor değil mi ailen ondan bu sinir Yorumla Soran +1 yıl Benle mi yarışıyorsun hayırıdr derdin ne ne zoruna gitti uğraşma bi git be Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Kız seninle niye yarışayım ben Rapunzel Yorumla Soran +1 yıl Aileyle alakası yok özgürüm aslında ama özgürken riskli herşeyim çünkü ciddi şeyler var neyse ne konuşma istemiyorum. Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Sorunların olduğu kesin de tamam muhabbeti kesemek istiyorsan susabilirsin benim böyle bir sorunum yok Yorumla Soran +1 yıl Ya vaktin varsa sesli konuşsak olur mu Yorumla Soran +1 yıl Anlatırm orada mesajla zor geliyor Yorumla
sadmom10 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Dönmezzz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla sadmom10 +1 yıl Bekledim dönmedi Yorumla Soran +1 yıl Sizdeki sorun neydi Yorumla sadmom10 +1 yıl Onun iateklerinş karşılayamamam Yorumla Soran +1 yıl Ne istediki Yorumla sadmom10 +1 yıl Uluorta anlatmayım yazacaktım da gizlisin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl onu düşünüp mastürbasyon yaptıgın oldu mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşlar kaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir ilişkide risk nasıl olabilir ki hadi rahat olmayana yorum yapabilirim karşısındaki insan darlıyordur vs diye ki böyle bir ilişkiyi bırakan birisi dönmek istemez zaten
Risk buluşurken flan
Riskli ve rahat olmayan ne demek
Riskler var buluşurken flan kafa rahat değil yani
Dönmez
Ama ihtimalde var zorda olsa ve zaafı bitmiş değildi bana eminim
Yaş kaç bebiş
O küçük benden 8 yaş
Senin yaşın kaç canım benim
28
Bu meşru bir ilişki ama bence etik değil
Öyle ama bir kere oldu
Bir süre öğretmenlik yaptım ve ilk dersine girdiğim öğrenciler şu an 20 yaşında
Dönmez dönerse de sen dönme bence
Çocuk o ya
Neden dönmeyim ben ne alaka
Bende küçük duruyorm yaşımdan
Öğrencilerinden düşünüyorum ki yaşıtız seninle bu arada sağlıklı bir ilişki yürüteceğinizi düşünmüyorum
Konu o değilki küçük durabilirsin. Mental olarak ve tecrübe ondan büyüksün
Ailen baskıcı ve dışarı çıkmana bu yaşta bile karışıyorlarsa bu yaşta bir damat zaten istemezler
Boşa kürek çekiyorsun kısaca
Ama sonuç olarak yaşandı bişeyler yapcak bişey yok
Hayatım seninle evlenmeyecek
Olaylar karışık benim hayatımda biri var zaten o şekilde takıldık bunla ani gelişti
👍👍
Benimle evlensin istemiyorum zaten sadece hayatımdan gitsin istemiyorum en azından şimdilik
Kullanayım diyorsun yani sal çocuğu
Oda benimleyken beni kullanmış oluyor herkes gayet razı olaydan ama işte riskler var
Olayın sen kadar farkında yani iki yıl önce reşit olmuş bebe öyle mi?
Ne olayı
Nasıl yani
Kullanıldığından ve seni kullandığından emin yani? Bence hiçbir şey bilmiyor o çocuk ve sen onu şahsi zevklerin için sömürüyorsın
Alakası yok gayet zeki çakal biri kendi istemese yapmazdı ben kimseye zorla bişey yapmadım kaldıki sonradan beraber oluna aşıırı ilgili davrandı
Geri dönmediğinde ya da sadece seni kullanmak için ara ara yazdığında senin için üzüleceğim.
Nedenmiş ne alaka
Başta çocuğu kullandığını sanıyordum da sen kullanılıyormuşsun
Hiçbişey umrumda değil hoşuma gidiyorsa okey.
İyi madem sen bilirsin.
Aynen ben bilirim.
Onu dedik ya neyi uzatıyorsun bacım?
Sen uzatma o zaman ;)
Gülüm derdin ne 😂
Ya bi git of
Bi yazmazsan gidicem
Benim duvarım yazarım yazmam sen yazma o zaman mecbur musun
E bu da benim yorumum benim sınırımdasın
Senin burnunu dışarı çıkarmıyor değil mi ailen ondan bu sinir
Benle mi yarışıyorsun hayırıdr derdin ne ne zoruna gitti uğraşma bi git be
Kız seninle niye yarışayım ben Rapunzel
Aileyle alakası yok özgürüm aslında ama özgürken riskli herşeyim çünkü ciddi şeyler var neyse ne konuşma istemiyorum.
Sorunların olduğu kesin de tamam muhabbeti kesemek istiyorsan susabilirsin benim böyle bir sorunum yok
Ya vaktin varsa sesli konuşsak olur mu
Anlatırm orada mesajla zor geliyor
Dönmezzz
Neden
Bekledim dönmedi
Sizdeki sorun neydi
Onun iateklerinş karşılayamamam
Ne istediki
Uluorta anlatmayım yazacaktım da gizlisin
onu düşünüp mastürbasyon yaptıgın oldu mu?
Hayır
yaşlar kaç