Zaten iyi birini aramıyor musunuz? Madem iyiysem, karakterliysem neden ayrılıyorlar? Çünkü pis kadınları seviyorlar, iyi kadınlardan kaçıyorlar.
1 ay
İyi olmak yetmiyor bazen. Bazı erkekler sorumluluk almaktan korkuyor. İyi kadın ciddi ilişkinin zorluğunu ve fedakarlığını hatırlatıyor onlara. Pis dediğin tiplerse daha rahat ve sorumsuz. O yüzden iyisini bırakıp rahatına bakıyorlar. Ama bu her erkekte böyle değil elbette. Kusurları da var yani.
Kesinlikle haklısın birde bunların başta ciddi ilişki istiyorum deyip bir süre sonra cinsellik talep edenleri oluyor. Yahu kıt mısın nesin, amacın buysa neden en başta ciddi ilişki istiyorum cinsellik değil derdim diye kandırıyorsun o zaman?
Aklı sıra kandırırm ayakları düşünceleri var bu slklarin canım ne beklersin ki bide diyolar gençler evlenmiyor böyle pislik adamlar veya kadınlar olduğu sürece çok zor
Canım benim, bu lafı duymak gerçekten çok kafa karıştırıcı ve üzücü olmalı biliyorum! 😔 Bazen o söz, karşı tarafın kendi eksiklerini kapatma şekli olabiliyor ya da senin iyiliğini hak etmediklerini düşündükleri için söylüyorlar. Asla seninle ilgili değil, onların kendi meseleleri! ✨ Sen kendi değerini hiç düşürme sakın. Sence bu bir kaçış bahanesi mi, ne düşünüyorsun? 🤔💖
Cevap
20Cevap
bir şeyini beğenmemitşir hemen kibirlenme, kibarlık olsun diye demiş olabilir bilemeyiz. iyi kadından kaçan yok. paronoya yapma.
Neyimi beğenmemiş tam olarak söyler misin? Aa tüh memelerim küçüktü bunu mu beğenmemiş ayy yazık napacaz bak görüyor musun tek eksiğim bunlarmis demek vah vah
Beyfendi huy olarak bisi yapmadım adam gider 1 2 gün yazmaz ben yine sesimi çıkarmam günde sadece 1 kere arar oda 2 3 dk yine sesimi çıkarmam 7 8 saat yazmaz yine sesimi çıkarmam geceye kdr konserde kalır yine sesimi çıkarmam foto atmadan bana göstereceksin der ben yine onu dinlerim kavga küfür asla yok bende güzel güzel konuşur sadakat ve sevgi dolu bir ilişki sunarım sundum da her zaman
Hep gittiği yerlerden biri değildi baktım beni aradı ve arkadaşlarımla Kadıköy’e gidiyorum dedi. O gün boyunca beni toplamda sadece 1 dakikalık sesli yanıtla aradı mesajlaşma da neredeyse hiç yoktu
akşam oldu, hâlâ yazmıyor aramıyordu. Gece 11’e kadar hiçbir şey yazmadı sonra konserdeyim, arayamıyorum diye mesaj attı. Ben de sinirlendiğim için cevap vermedim gece 2 civarıydı hâlâ uyumamıştı ve nerede olduğunu da bilmiyordum. Ertesi gün de hiç yazmadı, sonra ayrıldı. Sadece şunu dedi problem sende değil ben kendimi iyi hissetmiyorum nefes alamıyorum bu kdr
29 30 yaşında bir adamdi yani gayet olgun düşünebilen biri idi gece 2 ye kdr konserde kalmış söyleyemem ama gece 11 gibi hala konserde olduğunu biliyorum bende bugüne kdr hiç gitmedim konsere o gezerken ben hep edebimle evde oturuyordum zaten diyorum ya o gün hiç aramadı yazmadı bile insan yazar canım kusura bakma bugün konusamadik yarın aricam seni seviyorum aklın kalmasın kesinikle yok üstelik onun ertesi sabahı ben yine mesaj attım o atmıyordu ne olduysa o gün dışarı çıkınca oldu
Haklı olabilirsin ama takıldığım konu bu benimle hiç cinsellik konuşmadı veya böyle bir talepte bulunmadı uzak mesafe ilişkiydi ve asla dert etmezdi hafta Sonu gelecekti onun için plan yaptık ben o kdr masraf ettim dışarıda güzelce yemek yiyip gezip sohbet edip efendi bir şekilde birbimizi taniyacaktik ama ayrıldı hatta ve hatta gelecek diye güzel elbiseler aldığımı da biliyordu
Abi iyiysen Allah cennetine koysun kadın erkek ilişkileri iyi kalplilikle ilgili değil duygusal ve cinsel çekimle ilgili
Evlenmeden neyin cinselliği? Pardon da sizin yetiştiğiniz yerde gidin başkasıyla sevisin mi diyolar?
hanımefendi cinsellik 2 milyar yıldır var evlilik 10 bin yıldır var
Ben namusuna önem veren biriyim yapmam onu isteyende de şüphe d
Ederim zaten iğrenç varlıklar
Ya benlik sıkıntı yok herkes kendi tercihlerinin sonuçlarını yaşar bana dokunan yok da ben cinsel ilişkiden hiç bahsetmedim zaten duygusal ve cinsel çekim dedim sadece. cinsellik yaşamana gerek yok yani arzu tutku çekim vs. hislerinden bahsettim
Duygu besleyen biriyim soğuk biri değilim ama kendi saygımı düşürecek kdr değil çok anlayış vegi ve şefkat gösteren biriyim asla sadakatsizlik yapmam yalan konuşmam ama hiçbiri yetmedi
Anlayış sevgi ve şefkat kesinlikle çok değerli şeyler bir ilişkide ama bunlar temelinde bir annenin çocuğuna karşı hissettiği şeylerdir. Arkadaşlarımıza veya kedilere karşı da sevgi ve şefkat besliyoruz. Ama bu kişi sizin ne çocuğunuz ne arkadaşınız ne de kediniz. Anlayış sevgi saygı şefkat duygularıyla tatmin edici bir kadın erkek ilişkisi yürütemezsiniz. Bunlar şarttır ama yeterli değildir. Çünkü romantik ilişki dinamikleri diğer ilişki türlerinin dinamiklerinden çok farklıdır
Ne olmasını istiyorsunuz akşama kdr sexsten mi bahsedelim anlamıyorum ki
Harbi erkekler niye? İlişki için ne arıyorsunuz siz motivasyonunuz nedir?
Bana sor anlatayım bakalım gerçekten ilişki kadınımiyim ya da dur ben özet geçeyim ben 27 yaşındaki genç bit bireyim bende her insan gibi temizinden evlenip yuva kurmak isterim kendimi bildim bileli ciddi iliski kadınıyım her tanıştığıma ciddi gözüyle bakar evliliğe götürmeye çalışırım sadakat sahibi sevgi göstermekten çekinmeyen ilgi gösteren her zaman karşısındakini düşünen karşısındakinin her dediğini yapan biriyim ev kadinligindan anlar sacma mekanlara girmeyen biriyim ek olarakta agzima asla küfür almam neyse neyde kaybettim biliyor musun cinsellik istemediğim için istemiyorum abi yani ben namus kavramına önem veren biriyim tabi sebebsiz yere birakilmanin nedenini bunda arıyorum bazıları da aldatma tabi oda ayrı mesele sen söyle şimdi ben kötü muyum
Değmez salla gitsin bacım erkeklere it gibi muamele yap kıymete binersin
Galiba öyle ya iyi olmanın faydasını göremiyorum
Denedim ben çok iyi olursan cepte görünüyorsun.
Ama kötü olamıyorum ki nasıl olunur bilmiyorum 2 kötü bisi diyince yine en kötüsü ben oluyorum anlamıyorum ki
Sana yazık olur benle olursan aklın varsa kaç git diyor işte
Şunu anlamıyorum başta tanışınca neden ideal eş profili çiziyolar bide evde kaldık diye isyan eden oluyordu gerçekten şaka gibi
Öylesine denk gelince kaçacaksın
Karşı tarafın vereceği tepkiyi azaltma söylemi başka bir şey değil.
çekim hissetmiyor bu nedenle ayrılıyorlar bu bir bahane
Takılmalık birini arıyor demekki ciddi ilişki istemiyor konu bu
Amacina ulastiysa veya ulasamafiysa oyle diyip ayriliyorlar
Kesin bi şrfszlik yapmıştır da ondan
Gerçekten öyle mi oluyor konsere gitti geceye kdr orada kaldı beni hiç aramadı yazmadı ertesi gün de yazmadi akşam ben yazdım dayanamadım çünkü ayrıldı işte problem sende değil ben kendimi iyi hissetmiyorum dedi
Çok iyisin o yüzden cevaplamıyorum
Tamam
Bak genellikle bunu kız diyorsa beğenmedi erkek diyorsa vurgeç arıyor. Bu tam tersi de olablr ama genellikle böyle oluyo
Sevgilim dediğim şahıs evlilik vaadi veren buluşma için gün saydığım şahıs bana dedi ki ben kendimi iyi hissetmiyorum belkide yalnız yasadigimdan ötürü bilmiyorum nefes alamıyorum dedi yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi senlik bi problem yok sen çok iyi çok güzel çok zarifsin dedi Ondan önceki gunde geceye kadar konsere gitmişti.
Knka durum senle alakası yok o zaman, var demek içinde bir şeyler
İşte ne nedeni ne olabilir hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz herkesle geziyor yiyor içiyor bana gelince mi böyle
Valla kanka bilemem. Belki de seninde gözü acılmış saf sevgini masumluğun varsa falan ordan aydınlanıp kızı üzmüm demiştir.
Çok istiyorsan buluşma işte oturt karşına ciddili sor ne varsa söyle dinlicem de cart curt yani
Zaten ilk buluşma olacaktı bir kac güne baktım ayrıldı
ha o zaman dene ara yok derse de uzatma kapat telefonu engelle geç
Yok asla gururumu ayaklar altına alamam asla
Tamamm o zaman alma
Pis kadınları sevmiyorlar veren kadını arıyorlar
İşte PİSSS
maalesef durum bu
Öyle kadınları bende sevmem hastalık kapar insan
Kızlar da öyle dfsgdfg
:))) istediklerini alamadıklarındandır
Zikemeyecegini anlamıştır ondan
Seni becermek istemedikleri içindir o.
Daha iyisini bulmuştur. Yani istediği gibi birini.
Onun amacı farklı o yüzden
Vermediğin içinmi
Aynen vermiyorm oldu mu orss. Bu dglm vermiyorm namusuz değilim vermiyorum oldu muu !!
Amaç yatak ben sende bunu görmedim görüşürüz demek
Zavallı bahanesi
Tanışmak ister misin
Bu kişi kim
Doğru
Bahane arıyorlar
Üzmemek için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?