Ayrılıktan sonra kendine odaklanıp güzelleşen, kariyerine yönelen kızı görünce eski sevgili ne tepki verir?

Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim benim ilk önceliğim kariyerim ve geleceğim
Şimdi benim 1 yıllık ilişkim vardı kendimi hep affeden kız olarak göze soktum yani karşımdaki kişide nasıl desem küçük biriydim onda öyle değerimi küçülttüm ve artık stres yapmaktan yemek yiyemez oldum uykusuz gecelerden göz altlarım hep karardı üzülmekten ağlamaktan cildim bile kötüleşti şu an onlar geçmişte kaldı ama ben işi bıraktım 1 ay kaldı YKS sınavına ve bu süreçte sadece kendime odaklanıcam full yemek yiyip kilo almaya çalışıcam sonra cildimi düzenlicem ve 2 ay sonra sınav sonucu açıklanacak Allah'ın izniyle güzel üniversite ve bölüm kazanıcam kısacası kendine yönelmiş bakımlı kız değişmiş fizik olarak kilo almış yüz olarak bakım gelmiş ve eline meslek almış kız olarak çıksam sizce o kişinin tepkisi ne olur biraz da egoist aslında sizce tepkisi davranışı nasıl olur yeniden ister mi o şansı ama cidden çok güzelleşicem kendine yönelmiş o kız olacam
Ayrılıktan sonra kendine odaklanıp güzelleşen, kariyerine yönelen kızı görünce eski sevgili ne tepki verir?