Yani bir erkek bir kız için fedakarlık yapmaz erkekler kadınları sadece cinsel obje olarak görür değer vermezler erkeklerin evlenme sevgili yapma sebepleri bu
Yani sen çok safsın böyle olursan üzülürsün birazcık kıza karşı ulaşılmaz ol biz kızlar her ne kadar iyi erkekleri seviyoruz desek de ulaşılmaz olan erkekten daha çok etkileniyoruz
Sil hiç haberin yokmuş ilgilenmiyorum gibi davran hatta instagrami kapat köpek olsun gelmezse de başka birini bul gelirse de gerçekten seni seviyor demek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dönmez
Neden
Soğumuşsa bitmiştir ve sen çok safsın biraz cool takıl istemiyormuş gibi davran sana daha çok değer verir bağlanır
Bu sefer öyle yapcam
abi it gibi döner nerden biliyosun diye sorma
O mutlu olsun diye afrikada kurban bile kestirdim birgün param olursa öyle yaparım dedi diye
Soğumuş sa da döner mi
Allah kabul etsin abim eğer değerini anlayacak zihinde ise döner
Daha 20 yaşına yeni giricek umarım döner yorumun için de teşekkür ederim
Böyle erkek olur mu yani erkekler için cinsellik önemli
Erkek tarafı benim
Anlamadım yorumunu
Yani bir erkek bir kız için fedakarlık yapmaz erkekler kadınları sadece cinsel obje olarak görür değer vermezler erkeklerin evlenme sevgili yapma sebepleri bu
Yani sen çok safsın böyle olursan üzülürsün birazcık kıza karşı ulaşılmaz ol biz kızlar her ne kadar iyi erkekleri seviyoruz desek de ulaşılmaz olan erkekten daha çok etkileniyoruz
Ben çok cepte göründüm her defasında gelen ben barışan ben filan hep ben ben
Ama neden bilmiyorum 5 ay önce ayrıldık 2 ay önce doğum gününü kutladım sosyal medyada video atatak pasta aldım
2 gün üst üste karşılaştık bimde ben görmemezlikten geldim hiç umursamadım yokmuş gibi davrandım
2 gün sonra beni instagramdan engellemiş (takipleşmiyorduk aylardır engellemden duruyordu)
Ulaşılmaz ol ki soğuk davran değerini anlasın hatta daha iyisini bulabilirsen bul da
Neden engellemiş olabilir
Ha birde şey
Ben benim onu sevdiğimi unutmasın diye instagram bioya Her nasip vaktine esirdir yazdım kalsın mı sileyim mi
Sil hiç haberin yokmuş ilgilenmiyorum gibi davran hatta instagrami kapat köpek olsun gelmezse de başka birini bul gelirse de gerçekten seni seviyor demek
Gelirse zaten hayatının aşkı doğru kişi demek
Hmm anladım peki neden engellemiş olabilir aylar sonra
Bilmem ki tam bilmiyorum
Aylardır konuşmadı 2 gün üst üste denk geldik ve ben olduğundan dahaok umursamaz oldum ihtimalleri sayar mısın
Sana gıcık olmuş ama gururunu hiçe sayıp dönerse seviyor çok seviyor hemde dönmezse zaten doğru olanı yapmışsın unutmaya çalış
Özelden soru sorabilir miym
Yok hayır
Okey
döner
Çok güzel ilgi gördüğünü söylerdi ve güvenden (sadakat) yana hiç bir zaman tedirgin bile olmadı
Soğumuşsa da döner mi