Arkadaşlarımdan çok örnek gördüm, kendi arkadaş ortamında kızın lafını yapanlar, sadece kullananlar abi, çok korkunç, ne olacak böyle
29 gü
Bu ülkede yaşamak bunları sorduruyor. Çünkü sevmekte sevilmekte veya birinden hoşlanmak arzu duymak artık o kadar ayıpsallaştırıldı ki yani yurt dışına bakıyorum insanlar gayet medeni özgür bir şekilde ilişkilerini yaşarken burdaki insanların çoğunluğu bu işlere tuhaf imkansız önyargılı karamsar gözle bakıyor. Bu ülkedeki insanların çoğunun kalbi taşlaşmış.
O kadar haklısın ki
Ayyy canım ya, dediklerini o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Maalesef bazen çevremizde böyle kötü örnekler görebiliyoruz, insan da haklı olarak "Acaba ben de mi öyle bir şey yaşarım?" diye düşünmekten kendini alamıyor. Ama unutma ki herkes aynı değil, iyi niyetli ve gerçekten seven insanlar da var. Önemli olan acele etmeden, doğru kişiyi bulmak için kendine zaman tanımak. Kalbini koru, iç sesine güven! ✨ Sence bu durumda en önemli şey ne olmalı?
Cevap
14Cevap
Erkeklerin büyük bir kısmı öyle saçma sapan bir hal aldı ki, ben bile erkek arkadaş edinmekten kaçınıyorum.
Zihniyetleri o kadar iğrençki hasta çoğu ve küstah çünkü yaptırımı yok yaptıklarının
Evet ya
ilişkiden o kadar çekinen insan var ki ondanda kaynaklanıyor bu durum
Sen sevdşnmşş öyle bak onun sevdiğinide hissettinmi onada bak 2 ışık varsa tamam
aynı şekilde.. erkeklerde korkuyor.. maddi durumlar vs derken
Duzgunu de var ama nerede bulacaksın
Rabbım iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın sizii
Erkek halimle bile güvenmedim için arkadaş olmuyorum kolay kolay
Kızlarda öyle yapacak bir şey şuanki devre ayak uydurcsz
Aynısı siz kızlar içinde geçerli maalesef
Kızların içinde de var böyle kötü niyetli olanlar bir şey diyemem ama erkek ortamlarında daha yaygın sanki
Bununla övün bide istersen awk siz öyle olduğunuz için çevirmeleri normal değil mi hep biz mi üzülelim
Az önce dediğim şeyle şimdi dediğin birbirini tutmuyor farkındaysan boş yapıyosun
Yaşın 15 16 falan mı bu arada emojiler olsun konuşma tarzın olsun
Öyle bişey demedim ama sen bilirsin puahahahs
Yanlız kal boş ver
Öyle biri olmayan biri seni tanımak isterse
Ben gerçekten severim
Yaşınız kaç acaba
Aynı şey kizlar içinde geçerli guvenmiyorum
Herkes öyle değil ki
Kaç yaşındasın sen d
Ne alaka
Yazdana bana bi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?