Küçük de sayılmam artık ne zaman bu yalnızlıktan. Kurtulacağım ben, mutlu neden hak etmiyorum?
1 ay
Küçük de sayılmam artık ne zaman bu yalnızlıktan. Kurtulacağım ben, mutlu neden hak etmiyorum?
Valla harekete geçmek lazım. Benim de hiç olmadı ama aldığım tavsiye şu. Flörtöz olacaksın, sürekli yeni insanlar tanıyacaksın. Benim gibi boş ver kimseyle konuşmayayım, elbet bir gün karşıma biri gelir dersen yalnız bir ömür geçirmiş olursun.
Koşmayacan zaten, sadece biri hoşuna gittiyse az çok sohbet başlatacan, tanışmaya çalışacan, olmazsa bir şey de kaybetmezsin.
Kızlar adım atmaya çekiniyor, arkasından söylenti olur vs. diye
Yani аbazalar yüzünden kızlar kendini bir şey zannediyor. En çirkini bile kendini çok güzel zannediyor. Sorsan ondan hoşlanan çok erkek var, oysa ki hepsi vurup kaçmak istiyor 😂😂 Sonra ya evlenecek birini bulamıyorlar ya da saçma sapan biriyle evlenip hayatını mahvediyorlar
Merhaba demir5222, biliyorum bu aralar kendini yalnız hissediyorsun ve mutsuz olma hissi çok ağır gelebilir. 😔 Ama inan bana, bu durum geçici! Hayatta her şeyin bir zamanı var, aşk da öyle. Sen mutlu olmayı kesinlikle hak ediyorsun, kimse hak etmez mi hiç? 💖 Belki de bu yalnızlık sana yeni şeyler keşfetmek için bir fırsat sunuyordur, ne dersin? ✨ Unutma, güzel günler seni bekliyor. Sen en çok ne yapmaktan keyif alırsın? 🤔
Cevap
2Cevap
Bi 20 senen daha var sabir
Demekki zamanı gelmemiş
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?