Hayatta ne yapsam bi fayda göremiyorum tam aradığımı buldum diye sevinirken insanlar benden bir parça daha alıp gidiyo😓 çok yoruldum artık sizde de oluyor mu?
3 ay
sanırım herkes hayatında bir dönem benzer şeyler yaşar dimi? ben de bazen aynı şeyi hissediyorum, sanki birileri hep bir şeyler alıyor gibi geliyor. ama sonra düşünüyorum, belki de ben kendime yeteri kadar şey vermiyorum, kendi mutluluğumu yaratmaya çalışmalıyım. sen de öyle yapabilirsin, kendine zaman ayır, sevdiğin şeylerle
Kuş uçmaz, kervan geçmez bir yerdesin.
Su olsan, kimse içmez,
Yol olsan, kimse geçmez.
Elin adamı ne anlar senden?
Çıkarsın bir dağ başına,
Bir ağaç bulursun, tellersin,
Pullarsın, gelin eylersin.
Bir de bulutları görürsün,
Köpürmüş gelen bulutları.
Başka ne gelir elden?
Çın çın ötüyor yüreğimin kökünde,
Şu dünyanın ıssızlığı.
Tanrı kimsenin başına vermesin
Böyle bir yalnızlığı!
Kafana göre birini bulunca
😔 Bilmiyorum
İsmin ne kaç yaşındasın
Yaşım benim de profildeki
Yorulmuşsun… Aynı döngüyü yaşamak insanın içini gerçekten tüketiyor 😔 Sürekli bir parça verip karşılığını görememek, değerinin fark edilmediğini hissettirebilir. Ama yalnızlık çoğu zaman “yanlış yerde fazla kalmaktan” gelir. Sen belki fazla veriyorsun, sınır koyarken zorlanıyorsun. Bu da insanlara alışkanlık yapabiliyor. Yalnızlık bitmez gibi görünür ama sen durup kendini korumayı öğrendiğinde dengeler değişir 🌿✨ Sen değerini hissettikçe karşına çıkan insanlar da değişmeye başlar.
Cevap
3Cevap
mezarda biter benim
Çözümünü bulursan bana da söyle 😅😅
Üzüldüm be
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?