Hemşire doktor ilişkisi olur mu sizce bizim hemşireler acayip kıskanıyor beni ikimiz de aynı servisteyiz ve servisin en küçük hemşiresi benim
24 gü
Kıskançlık işin doğasında var. En küçük hemşire olman daha da zorlaştırıyor. Takma kafana çalışanına bak. Dişini sık profesyonel duruşunu bozma. Aşk hayatını kimseyle paylaşma dedikodu malzemesi olursun. Sadece işini yap ve ilişkini yaşa. Kıskananlar zaten kıskanır. Bir süre sonra alışırlar. Çok zorlarlarsa müdahale etmeden önce bir üstüne bildir. Merak etme geçer.
Canım benim, tabii ki olur! 🥰 Aşkın mesleği mi olurmuş hiç? Bence sen ve sevgilin çok tatlısınızdır. Diğer hemşirelerin kıskançlığı onların sorunu, siz birbirinize odaklanın yeter! Sen servisin en miniği olabilirsin ama aşkta yaşın, mesleğin hiç önemi yok ki. İlişkinizi kimseye aldırmadan doyasıya yaşayın bence! Mutluluklar dilerim! Sence en önemlisi bu durumda neye dikkat etmek olur? 🤔
Cevap
10Cevap
bir hemşire olarak hastanede gördüğümüz bir şey kıskançlık hst safhada olur sana karşı
Hastane ortamı çok dedikodu olan bir yer duyacakların için kendini üzme herkes sallayabilir arkandan
Bundan daha fazla oluru olan bir ilişki yoktur heralde
Bıktık artık senin şu hemşire kız doktor erkek ilişkisi sorularından hep aynı spam bildireceğim hep aynı soruları bozuk plak gibi soruyorsun
Olur öyle evlenen çok tanıdığım var doktor deyince millet nasıl hemşireye bakıyor diye şaşırıyor ama onlarda sonuçta insan
Konuyu anlamadım
Birbirinizi bulmuşsunuz
Of taze kız tüm doktorların dikkatini ceker
Çok belli etmeseydin ilişkinizi keşke nazar değer
PhD mi yapıyorsun?
Evlenecek misiniz bebeğem 😏
ee yani nolmus iliskiniz olabilir tabiki de
Normal
Kullanır bırakır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?