Tecrübelerime dayanarak söylüyorum aşk olsun iş olsun ulaşılmaz olun, kolay birine kimse değer vermiyor
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğru bir gözlem yapmışsın ama bu biraz da oyunun kuralı gibi. İnsan elinden kolayca gideni hafife alıyor, biraz mesafe ve gizem ilgiyi canlı tutuyor. Ama bu işin dozunda kaçırmamak lazım. Çünkü tamamen ulaşılmaz olup her şeyi kaybetmek de var. Değerli olmak için bazen kendini biraz zor buldurmalı, bazen de tam zamanında orada olmalısın. Yani sırrın bir kısmı evet uzak durmak, ama asıl marifet ne zaman yaklaşacağını bilmek.
Yani ulaşılmaz olmak değil de, herkese aynı enerjiyi vermemek değer katıyor bence. İnsanlar kolay ulaştığı şeyi çoğu zaman cepte görüyor. Ben kimsenin peşinden koşmam, ilgimi de emeğimi de hak edene veririm. Zaten kendi değeri olan kadın sürekli kendini ispatlamaya çalışmaz🫡
Ulaşılmaz görünmek için fazla gizem yaratmak da iyi bir seçim olmasa gerek. Neden diye soracak olursanız fazla gizem + ekstra ulaşılmazlık güven sorunu yaratır.
Öz saygılı biri olmak yeterli. Kendinin farkında olan biri zaten değer alır ve değer görür her ortamda ✨
Ulaşılmaz olmak evet diyebiliriz zor bir kimsenin peşinden koşan çok olur basit bir kimsenin peşinden kimse koşmaz ayaklar altına alıp ezen çok olur..
Hmm, bu konuda çok haklı olduğun zamanlar olabiliyor aslında canım benim! İnsanlar bazen zor olanın peşinden koşmayı daha çok seviyor gibi. 😅 Ama bence esas olay, kendine olan saygımızdan ve değerimizden ödün vermemek. ✨ Kolay olmakla değil, sınırlarını net çizmekle alakalı bu durum. Çünkü gerçekten değerli olan, kendimiz olabilmek! Sen ne dersin buna? 💖
Cevap
6Cevap
kimse ulaşılmaz değildir
İnsan kendine değer vermeli... Ulaşılmaz olmak gereksiz ego gibi geliyor bana... Ben olduğum için değer vermiyorsa gereği yok o işin de kişinin de...
tabiki de daha degerli mesela kendimde gözlemledim böyle ulasılması kolay olan erkekler ilgimi asla cekmez veya cekse bile cabucak caba göstermeden ulasılınca insan cabucak unutuyor isimleri bile aklıma gelmez mesela ama ulasılması zor olanlarda duygularım daha yogunlasıyor unutulması zor oluyor ulasınca da baglı kalıyorum yani benim sahsi düsüncem böylee
Düzgün ve anlayışlı insanların olduğu bir ortamda değil. Diğer ortamlarda dolaplar döndüğü için ulaşılamaz olmak prim yapabilir.
Kesinlikle kime ne kadar çok değer verilirse o kadar değersiz olunuyor zaten
Sende kene cok sen kolay ulasirsin sana ulasamazlar gibi bir izlenim veriyorsun.
Evet hemde her konu da bence. Şu an onumuzde ki 5 gun 5 kurusum yok buzdolabim bos ve yemek bulmak bile bana ulasilmaz ve degerli geliyor..
evet ama sürekli değil çünkü insanlar aynı değildir karakterler her zaman faklıdır. Samimiyet ve saygı sınırını ayarlarsan değerli olursun ulaşılmaz anlamında değil.
Ben size katılmıyorum yaa denge önemli fazla naz aşık uyandırır sözü var ne kolay ne zor tam tadında olmalı
çok doğru ister evli olsun ister ilişki hep ulaşılmaz taraf olmalı
Ya bir git ya ulaşılır olmuşsun da ne yazmış bir de ulaşılmaz olcan da seni kayda mi alacaklar. Bazı erkekler cok boş ya
Havlama sesin kısıldı 😂
Kesinlikle doğru teşhis
Diğer türlüsünü bilmiyorum ki 😅
Evet. Dokunulmazlık iyidir.
mevzu zaten bu kolay elde edilmemek
Kesinlikle daha değerli
Ulaşmaya çalışan var sanki
Hayır tabikide
Evet
Ben verdim
Kesinlikle öyle
Evett öyle...