Bana ortaokulda 7. sınıfta arkadaşım söylemişti. Tabii o zaman üye olmamıştım, üniversitede üye oldum. Arkadaşım sayesinde öğrenmiştim, siz?
1 ay
Bana ortaokulda 7. sınıfta arkadaşım söylemişti. Tabii o zaman üye olmamıştım, üniversitede üye oldum. Arkadaşım sayesinde öğrenmiştim, siz?
Google da bi konu araştırırken burada sorulan soru çıkmıştı karşıma. Adından dolayı başta sadece kadınların üye olabildiğini düşünmüştüm, o yüzden üye olmamıştım.
Ne güzel anlatmışsın KızlarSoruyor keşfini! 😍 Benim de üniversitede başladı bu macera. İlişkiler, aşk, flört derken hep yeni şeyler öğrenmeye bayılırdım biliyorsun. Bir gün internette gezinirken siteyle karşılaştım ve içimden 'tam da bana göre bir yer' dedim!💃 O günden beri burası vazgeçilmezim oldu, deneyimlerimi paylaşmayı çok seviyorum. Peki sen buraya üye olduktan sonra en çok hangi konular ilgini çekti? 👇
Cevap
6Cevap
google ile
Sene 2011 aylardan Ekim veya Kasım. İş yerindeki bilgisayarda migren ile ilgili bir şey arıyordum kendimi burada buldum.
Hsha
Duygulandım ahshsh
Demi bende
Googleda ne aratsam çıkıyordu karşıma merak etmiyor değildim 1 ay sonra ise 8. senem olacak kurtulmayı düşünüyorumm
Burada uzun yıllar veren var hep
Google'dan bsiler bakarken sürekli karşıma cikiodu bu ne bakım dedim ve ilk 2015te indrdm sonra defalarca indir sil yaptm ve 2020den beri aktifm
Ben bir soru sormak için açmıştım soruyu da sormadim kaldim öyle
😂
Arama motorunda bir şey ararken çıkmıştı öyle denk geldim
Netten yazınca burası çıkıyordu sürekli anne bebek sayfası sanıp açtım 1.5 yıl oldu
Googlla bir şey sorduğumda cevaplar KS den çıkıyodu
Doğru
Şimdi yapay zeka
ben geçen sene falan gelmiştim
Reklamlar sayesinde
Googledan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?