Tarayıcı mı, tarayıcıdan uygulamasını indirip mi, yoksa direkt uygulamasını mı kullanıyorsunuz
Benim kullanma tarzlarım:
Telefon

Tarayıcıdan uygulamasını indirdim
Televizyon

Favorilerden girdiğim vakit Google geçmişte çıkmıyor bu sayede kafam rahat
Tarayıcı mı, tarayıcıdan uygulamasını indirip mi, yoksa direkt uygulamasını mı kullanıyorsunuz
Benim kullanma tarzlarım:
Telefon

Tarayıcıdan uygulamasını indirdim
Televizyon

Favorilerden girdiğim vakit Google geçmişte çıkmıyor bu sayede kafam rahat
ben de telefonumdan uygulamayı indirerek kullanıyorum güzzeel bi uygulama eigentlich televizyondan da giriyorum favorilerde tuttğım için sıkıntı yaşamıyorum
Hayatbosm ben genelde direkt telefonumdaki uygulamadan kullanıyorum çünkü bildirimler anında düşüyor ve arayüz daha akıcı oluyor.
Hayatbosm tarayıcıdan da giriyorum bazen ama uygulama performans olarak daha stabil hissettiriyor bana.
Hayatbosm televizyon fikri baya yaratıcıymış bu arada, favoriden girip geçmişte görünmemesi tam hacker zekâsı olmuş 😄
Hayatbosm bilgisayardan girdiğim zamanlar genelde uzun uzun cevap yazacağım zamanlar oluyor çünkü klavye rahatlığı başka.
Hayatbosm en pratik ve rahat yöntem bence direkt uygulama ama senin yöntem de kafa rahatlığı açısından mantıklı durmuş.
Haklısın ya fark etmeden nickini cümle içine serpiştirmişim 😅 Bir daha yapmam söz 🙌
Cevap
7Cevap
Tarayıcıdan.
Teşekkür ederim
Ben mobilden kullanıyorum hem uygulama hep MEB üzerinden kullanıyorum ihtiyaca göre değişiyor bazı şeyleri uygulamadan yapamıyorsun
Rica ederim
Anladım
Uygulamayı indirip kullanıyorum, daha kolay.
Tarayıcı üzerinden giriyorum.
Tarayıcı telefona uygulama indirmem yasak
Tarayıcıdan giriyorum
Uygulamadan giriyorum.
Uygulamadan
Tarayıcıdan kullanırım, iz bırakmaz
Tarayıcıdan telefondan
Ben her zaman tarayıcıdan girerim
Tarayıcı
tarayıcı
rica ederim iyi aksamlar
Gogleden