Sizce ben haksızmıyım?

Ya bir kız dostum var 6 aydır arkadaşız (sevgili değiliz) evimize gidip geliyoruz hatta beraber kaldığımız günler oldu, hatır olarak sevdiğim birisidir ancak birkaç aydır onu gözlemledim internette hayalet gibi geziniyor, garip hareketleri varmış, wp'de okundu'yu kapatıp açıyor (eski sevgilisi aldatmış bunu ml gibi 10 kez affetmiş) işte sigara içeriz içki içeriz, ağzını yamuk yapar sinirimi bozar, bir soru sorduğumda sana ne falan der, kes lan falan der sorulardan kaçar. Abi kafayı yedim sonunda da iletişimi kestim son 4 gündür ne ben yazıyorum ne o yazıyor. En son köyden çiçekler getirmiştim, dedim ki kendin ve annen için al dedim, annesi için aldı kendisine almadı, neden diye sorduğumda git sevgiline ver falan filan dedi... Ben de pardon ama annene veriyorum ama çiçek bir tek sevgiliye mi verilir diye sordum. Sonra onu 100 200 metre kadar yolculadım, kapımızın ağzındaki diğer evi fotoya çekti + videoya çekti, evin camları açıktı ben de uyardım dedim ki yapma arkadaşım millet neden evimi çekiyorsun der kavga çıkar görürlerse, o da bana saygısızca üffff çok büyütüyorsun her şeyi falan dedi tamam ama benim yanımda olmasın dedim. Odur budur konuşmuyoruz abi ben de kendimi sorguluyorum yani onun iyiliğine dediğim o kadar çok şey oldu ki bu hayatta gerçekten ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum zaten aklı fikri ex'inde kalmış bana ne ondan sadece yine de böyle olması üzdü beni açıkçası. Sizce ben kötü biri miyim ya? Mesela telefonda konuşuyoruz aniden çıkıp (kapatmadan) instagrama girip reels izliyor, ergen hareketleri var (ben 24 o ise 22 yaşında) tek konuştuğum kız oydu yani ben 1 tane dostum veya sevgilim kız olsun yeter diyen birisiyim. Birçok kez iletişimi kesmeye çalıştım belki düzelir diye yok kardeşim hâlâ aynıydı ondan da beter...

Sizce ben haksızmıyım?