Sizce haksız mıyımmm?

• Ben dün vizelerden çıktım salihlide okuyorum uzaktan öğretim yani sadece vizelere gidiyorum. Neyse 3 kızız ben izmirden bi arkadaşım ismi emel, bide manisanın bi ilçesinde oturan var büşra. Vizeler bitti herkes dönecek artık ben izmirliyle salihli otogarındayım benim önce merkeze gitmem lazım 1 saat falan sürüyor. Manisadan memleketime de otobüs bileti almıştım 20.45 e. Salihli dolmuşu gitmis son araçmış ben kaldım. Yanımdaki izmirli arkadasım da benim için ugrasiyo şunu yapalım edelim falan diye ama çözüm yok. sonra büşrayı aradık onun babası araçla büşrayı almaya geliyo emel dedi ona benden bahsederek arabayla manisaya atsanız hemen falan diye arıcam sizi babamla konusayım dedi aradı yanında babasının bi arkadssı varmis işi varmis falan filan geveledi. neyse yapacak bisey yok ben o araçla gittim manisaya 2 saat orada bekledim ordan baya şey geldi başıma.. Ama hiçbir şekilde Büşra beni aramadı yani ben bana yakın bi yerde mahsur kalmış olsa bi yakınım evime çağırırdım o derece. buluduğu yer ile okul en fazla 45 dk 1 saat. Bende çok kırıldım. Sizce haksız mıyım? Hatta emel büşrayı arayıp herseyi anlatmis başıma gelenleri * hiç tenezzül edip aramadı bile vardın mı etttin mi diyeee
Sizce haksız mıyımmm?