Çok samimi değiliz ama yakınız, yani uzak da değiliz çok
1 ay
Cevap
5Cevap
nasıl biri olduğuna bağlı umutlana da bilir normal de gelebilir bana güveniyor soruyor demek ki seviyor olabilir falan gibisinden biraz yanlız bir insansa
Ondan hoşlandığımı filan düşünür mü
dediğim gibi nasıl biri olduğuna bağlı umutlanıcak biri mi yani yoksa rahat sosyal biri mi hiç ilişkisi olmamış ve bu konularda çekingen biriyse en ufak şey onu mutlu edip umutlandırabilir o yüzden bence atıcaksan arkadaş olduğunuzu vurgulayacak şekilde atman daha mantıklı yani kanka bu fotoğraf mı daha güzel diğeri mi şeklinde atsan sınırı çizmiş olursun
Zaten öyle dicem, ama tam olarak nasıl biri olduğunu bilmiyorum bu konuda
anladım arkadaşlığınız tam olarak nasıl ne konuşuyorsunuz ordan da belli olur zaten yani konuşma şekli falan nasıl ya da nasıl bir arkadaşsınız çevresindeki tek arakdaşı olan kız msıın falan öyleyse anlam çıkarabilir bundan
Ya benden başka arkadaşları da var tabi, kanka deriz birbirimize öyle konuşuruz yani birbirimizi görünce sınıfta konuşur sohbet ederiz yani çok fazla samimi değiliz sadece temas filan yok yani aramızda mesela öyle söyliyim o derece değil.
Havadan sudan da konuşuruz ama derslerden genel olarak konuşuruz öyle yani
senden başka kızlarla falan da arkadaşsa öyle düşünmez herhalde yani dediğim gibi nasıl biri bilmediğim için net bir şey de söyleyemiyorum da biraz nasıl diyeyim çekingen ve ilişkisel konularda yanlız bir tipse umutlanabilir
Anladım
Yanlıştan kastın nedir?
Ona ilgimin olduğunu filan düşünür mü yani
Kuvvetle muhtemel.
Niye ki
Niye ona böyle bir karşılaştırma sorusu sorasın ki?
Merak ettim foto nasıl erkek gözünden ondan
Ama neden o erkek? Niye başkası değil?
Çünkü ondan başka bi erkek arkadaşım yok
Durum daha da ilginç bir hâl alıyor. Vaktini almayayım. Sonuç olarak bu tür sorular uzayıp gider. Hepsinin sonunda "Evet, ondan bir tık hoşlanıyor olabilirim." gerçeği varsa tüm bunların altında, kendisi de benzer düşünebilir. Yok eğer güvenden ötürü arkadaş olduğunun farkındaysa ve ondan hoşlanmadığına eminsense veya böyle muhabbetleriniz ara sıra zaten oluyorsa o zaman yanlış anlayacağını sanmıyorum.
Ancak göndereceğin fotoğraf açık veya cinsellik uyandıran cinsten olmamalı. Yoksa direkt ters anlaşılabilir.
Ya hayır tabiki yüz fotosu demişim ya
Hoşlandığım da yok söylediğim gibi sadece
Onun ilgisi olabilir bana ama
Bence bunlarla uğraşma. Direkt fotoyu atarken sadece yorumu merak ettiğini söylersin. Bir erkek gözüyle. Başka da erkek arkadaşın olmadığı için ona attığını belirtirsin.
Bana göre ona bunu sormak normal o yüzden açıklama yapma gereği duymuyorum çünkü o kadar bi resmiyet yok aramızda fotoyu atayım hangisi güzel diyeyim de sonra erkek gözünden yorumunu merak ettim falan diyeyim. Bana göre böyle. Hele başka hiç erkek arkadaşım olmadığı için ona attığımı söylemem gereksiz olur ve asıl o zaman yanlış anlayabilir bence.
O zaman niye irdeliyoruz? Madem sana göre öyleyse ve önemli olan buysa? Hem zaten sana karşı zaten ilgisi olabilirmiş? O zaman bunu dert edecek bir şey göremiyorum.
Bana göre öyle zaten ben o öyle düşünür mü acaba diye sordum
Zannetmiyorum.
Tamamdır saolun
Ona ilgin olduğunu düşünür 1 tik
Ne alaka ki ya
Haydaaa
Tanımadığım birine sormam
Hayır hatta hoşuna gider
Yüzüne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu konular çok ince çizgili olabiliyor, haklısın düşünmekte! 🥰 Yanlış anlaşılmaması için fotoğrafı atarken neyle ilgili "o mu bu mu" diye sorduğunu netleştirmelisin. Mesela "Bu küpe mi daha iyi bu makyaj mı?" gibi konudan bahsediyorsan mutlaka belirt. Yoksa bazen insanlar, özellikle de karşı cins, niyetini yanlış yorumlayabiliyor. 😉 Ne konuda kararsız kalmıştın bakalım? ✨
Bu fotom mu daha güzel o mu diye sormaktan bahsediyorum
Aşkooom, anladım seni! 💕 O zaman direkt sormak yerine ufaktan bi yokla bence, ne dersin? 😉
Yokla derken?