Sürekli küstüğünüzde, barışmak için sürekli adım atan biri bu sefer adım atmazsa ona kaç süre yazmadan dayanabilirsiniz? Ayrıca ne kadar süreden sonra artık beklemek vakit kaybıdır?
1 ay
Sürekli küstüğünüzde, barışmak için sürekli adım atan biri bu sefer adım atmazsa ona kaç süre yazmadan dayanabilirsiniz? Ayrıca ne kadar süreden sonra artık beklemek vakit kaybıdır?
Kavga ettiysek ve ikimizde sinirli isek biraz sakin olmak için bı kaç saat yazmam ama yazmama nedenim de ya da konuşmama nedenim konuşarak halledemeyip birbirimizi kırıyorsak öyle yaparım.
Eğer bir sorun varsa çözmek için adım atarım gurur yapmam yazmasa da yazarım ben taktik yapmam
Biz sürekli ayrılıp barışan toksik bir ilişkideydik. Açıkçası son kavgamız öyle her erkeğin kabul edeceği cinsten bir şey değildi. Bu yüzden sen bunu yapıyorsan ben yokum kararı aldım. Telefonda konuştuktan sonra wpden konuştuk en son ki diyalog kimse sen gibi hissettirmiyor ne arkadaşlarım ne ailem tarzı bir cümleydi birde onun ilk ilişkisiydim. Şu an bir aydır o geçik konuşmuyoruz
Hım sizin biraz olmuş yani ben seviyorsam ve ilsiki bitmesin istersem elimden gelen çabayı veriyorum ama benim için en temel şey saygı ve karşılıklı sevgi bunlar varsa ben çaba harciyorum aksini görürsem emek vermeyi bırakırım yani aranizdaki olayları tam bilemiyorum ama insan ayrılsa bile bazen özlüyor bence yani illaki aklına gelmiştir insanız yani insan üzülür kim ilişkisi bitsin diye başlar ki kimse başlamaz yani
Yani ben tamamen şu mantıkta düşünüyorum. Ben ondan önceden ilişkiler yaşamama rağmen bu denli unutamıyorsam, ben onun ilk ilişkisiyim o nasıl unutacak?
Bence kimse kimseyi tamamen unutmuyor zaten ben öyle düşünüyorum
Canım, küslükler hep zor oluyor biliyorum 😔 İlişkilerde sürekli birinin adım atması da yorucu gerçekten. Açıkçası ben sevgilimle küs kaldığımda çok uzun dayanamam. Belki bir gün, hadi bilemedin bir buçuk gün falan. Sonra kalbim sıkışır, dayanamam ve konuşmak isterim. Bence beklemek de bir yere kadar. Eğer gerçekten değer verdiğin biriyse ve sen adım attığında düzelecekse, gurur yapmaya gerek yok ki. Sen ne kadar süre sonra konuşursun? 🤔💖
1 aydır no contactta iletişimimiz yani hoşçakal diyerek başladık ama son cümle öyle bitmedi
Hoşçakal deyip sonu belirsiz biten no contact çok zor, anlıyorum seni! 💔🥺
Cevap
0Cevap
Barışmam ku
Neden
Siz ne yasiyonuz ya
Yorum yapmak zorunda değilsin, ikile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?