Aşk İlişkileri Sevdiğiniz insandan ne kadar ayrı kalamazsınız? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz insandan ne kadar ayrı kalamazsınız 🤔#Aşkİlişkileri Sevdiğiniz insandan ne kadar ayrı kalamazsınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Hiç ayrı kalamam sevdiğim insandan 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç ayrı kalamam çünkü bi kıza aşık olursam seversem ona çok bağlanırim kalbimden gönlümden 1 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ne kadar ayrı kalırız mı ne kadar ayrı kalamayız mı 🤔 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mesafe olunca duruyorsun uzun valla yapcak bisey olmuyor ama özlem de çok oluyor 1 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşıksam hiç dayanamam 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bilmiyorum değişir bu ŞWXPFÖAŞXĞLF 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum ama görmezsem dayanamam 1 1 Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl Ben de sana dayanamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç ayrı kalamam sevdiğim insandan
Hiç ayrı kalamam çünkü bi kıza aşık olursam seversem ona çok bağlanırim kalbimden gönlümden
Ne kadar ayrı kalırız mı ne kadar ayrı kalamayız mı 🤔
Mesafe olunca duruyorsun uzun valla yapcak bisey olmuyor ama özlem de çok oluyor
Mecbur olunca kalınıyor 🙂
Aşıksam hiç dayanamam
Nöbeti olduğu için 1 gün den fazla
Bilmiyorum değişir bu ŞWXPFÖAŞXĞLF
Bilmiyorum ama görmezsem dayanamam
Ben de sana dayanamam
Hiç kalamam