Sevgilim her tartışmada ayrılacakmış gibi davranıyor, bu ilişkiyi kurtarmak için ne yapmalıyım?

neredeyse 2 yıldır sevgiliyiz, her şeyin ilklerini beraber yaşadık, mutluluğun, üzüntünün, sevginin nasıl bir şey olduğunu benden öğrendiğini söylüyordu hep neyse sonralarda tartışmaya başladık, tartış barış, tartış barış, hep ben gittim alttan aldım, barıştık, bir konuda haksız olmasam da uzamasın diye, çok sevdiğim için hatalı yerlerimden pay çıkararak haklısın özür dilerim gibi alttan aldım hep biz en son ayrıldık, küstük, bir şey oldu barıştık, sonra 4 aydır gidiyor böyle, canımdan çok seviyorum, her ilişkide kavga tartışma olur, onun beni anlamadığı çok yer var, ona rağmen üzülsem de onunlayım üç gün önce o pazarda PlayStation falan satıyor bir abinin yanında, işi yok sürekli yanına gittim, o gün bana ilgi vermiyorsun çok üzülüyorum işte annemle tartıştım bir de arkadaşımda kalıcam dedim hiç kalmam kimseyle, böyle ilgisiz soğuk bir tavır vardı, onu da anlıyorum belki kötü geçmiştir diye ama sevgilin gelince insan gülümsemez mi, bir saniye sarılıp işine devam etmesi gerekmez mi konu böyle gitti işte, o kadar gördüğüme mutluydum ki soğuk davrandığı için biraz sitem ettim yazdığım gibi, sonra git nereye gidiyorsan falan dedi, ben de gideyim dedim, hep arkadaşlarıyla vakit geçiriyor, her gün bana çok az zaman ayırıyor kendisi, o gün de işin bitince oturalım mı dedim olmaz yorgunum eve gideceğim dedi, ben de arkadaşlarına gidersen ayrılırım senden dedim, ayrılacağımdan değil

ama sonra bir anda sakinken bana bağırdı hadi oradan git mal mısın, canım canım konuşuyorsun falan dedi üzdü daha da, ben de bay bay yapıp gittim, 15 dk sonra geri aradım sinirlensem de seviyorum kızgınlığı geçsin diye aradım baya telefonda bağırdı çağırdı olmuyor senle falan dedi, ben bir şey demedim, o gün hiç mesajıma bakmadı, hep görüldü attı, ben her şeyimi haber verdim, ertesi günde her şeyimi haber verdim yine bakmadı, akşama doğru çikolata seviyor diye aldım çıktım yola, aynı mahallede oturuyoruz, aradım onu arama beni yapma böyle kralın gelse çıkmayacağım istemiyorum sevmiyorum seni dedi🥲 darliyorsun sürekli darlama dedi çok fena kırıldım
Güncellemeler
1 ay
işte gittim eve falan haber verdim gittiğimi de bugün yine bir pazar var gidip gitmediğini bilmiyorum son görülmesi dün gece 3 hala bakmıyor mesajlarima aradım iki kez cevap vermedi ne yapıcam bilmiyorum yardım edin bunun bu küslüğü ne yaparsam geçer
Sevgilim her tartışmada ayrılacakmış gibi davranıyor, bu ilişkiyi kurtarmak için ne yapmalıyım?