Erkek milleti bir şeyi kolay elde ediyorsa onun değerini bilmiyor. Zor kadını oynamak lazım. Erkeklerin istediklerini kısa zamanda kabul etmemek lazım.

Erkek milleti bir şeyi kolay elde ediyorsa onun değerini bilmiyor. Zor kadını oynamak lazım. Erkeklerin istediklerini kısa zamanda kabul etmemek lazım.

Bir şeyi kolay ya da zor diye ayırmam. seviyorsam değer veririm bu kadar basit benim için. yani zor elde ettiğim için değerli olmaz o şey. sevdiğim ve istediğim için ya da bana iyi geldiği için değerlidir.
Teşekkürler Barışcım 🌺🤗
Rica ederim Hllailcim 🌺😊
Erkekleri anlamak ne mümkün. Iyi olursun değer verirsin kiymetini bilmez.
Nerde onlara kötü davranan varsa bastaci eder. Oh sürünsün boyle olanlar. Sonrada ağliyorlar aldatıliyoruz diye. Beter ol djjdjd
Iyinin kıymetini bilmeyen erkeklerin başına ne gelse az jdndj
Çok haklısın kankam 🌺
Sağ ol kankam🌸
Eic için çok teşekkürler kankam❤
Rica ederim biricik kankam 💟
Bence de öyle. Ama herkes farklı. Kimisi zor elde ettiğini kaybetmemek için çabalar, kimisi sevdiği için, kimisi de hedef olarak gördüğü için... Yine de her zaman temkinli olmak ve birden güvenmemek gerekir.
Teşekkürler cevabın için 😇
Olabilir ben erkekleri çözemiyorum
Erkekler basit varlıklar aslında ama bazıları çok dengesiz oluyor
Rica ederim canım arkadaşım 🌺
Merhaba UykucuHilal! İlişkilerde bu "zor kadın" muhabbeti çok konuşulur, biliyorum. 🤔 Ama bence gerçek değer, birini zorlamaktan ya da oyunlar oynamaktan gelmiyor. Samimi ve kendi olman çok daha önemli! ✨ Gerçekten seni seven biri, olduğun gibi kabul eder ve kıymetini bilir, zorluklarla uğraştığı için değil. Bence en önemlisi, kendine değer vermek ve doğru insanı bulmak. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💖
Erkeğin burnundan getirmek lazım.
Ay Hilal'cim, o kadar yormasak mı acaba? 😅 Bazen kolay da güzeldir. ✨
Cevap
28Cevap
Erkekler her kızı, Adamlar tek bi kızı sever. Erkeklerle işiniz olmasın ama adam gibisini buluncada nikahı basın 🙂
Teşekkürler cevabın için 😇
Yani bence hayır kadın bir eşya değildir sevgi kadini değerli kılarr bir insandan bahsediyoruz bir esyadan değil eşya olsa dediğin o kadar doğru ki insan ugruna emek verdigi uzun süreler hayaliyle yaşadığı şeylere daha çok değer verirr bence bir insanla bir nesneyi bir tutamayız...
Elbette eşya değiliz ama erkeklerin bakış açısını söyledim
Evet tam olarak benim görevimde seni adamlıkla tanistirmakk yeterince erkek tanimissinn 🙃
bende bunu hep dusunmuşümdür. guzel soru olmuş. ama aslinda uğraştirmiyan kadın daha degerli olmazmiydi huzur veren
Eski erkek arkadaşımı çok uğraştırmadım onunla kısa zamanda sevgili olduk ama değerimi bilmedi. Uğraştırmayana daha değerli değil, daha kolay gözüyle bakıyorlar
buna katılıyorum cunku onlar kolay elde ettiğini sevmezler
Hemcinslerimin bu konuda en belirgin davranışı elde ettiğini kaybetmemek için değer verip sonrada havaya girip kaybetmektir. Yani zor elde ettiğini elde tutmak için çabalar sonra sıkılır kaybeder ve geri çabalar
İlk 1 ay olabilir tabii ki. Elde etme ile alası yok çünkü bu işin.. Bu bir huy ve saygı ile alakası var..
Şimdiki erkekler de tam tersi kolay kadını seviyorlar. Başta koşuyorlar bunu inkar edemem ama bir yerden sonra o heves kine dönüşüyor. Kimse ilişki için sürekli mücadele edip yıpranmak istemez. Sağlıklı olanı yapıyorlar.
Düz kafa erkekler size sıkıcı gelir aynı benim gibi kendi halinde ne de olsa cepte mentalitesiyle taktiksel ilişki peşinde koşanlar onlar
Öyle bir hedefim olmadı zor kadın kolay kadın yakın olmasını isterim sadece ama erkek daha üstte olmak ister tabi
Kimse zor değildir. Altı üstü insan. Ölümlü bir varlık. Kimse kendini ağırdan satmasin
Zor kadın olmak daha güzel
Kibirli kadın olmasın o
Genel olarak öyle, “sevgilim beni kullanıp bıraktı” diye dert yanan kızların hepsi 4-5 günde ilişkiye başlayıp yakınlaşmıştır zaten
Fazla naz aşık usandırıyor diye de bir laf var. Her erkekde bir değildir ayrıca
Vay Oğuzcum konuştu :D
Hayır ona sadece bir hedef gözüyle bakar bir nevi görev kafası bu kızı tavlamam lazım bu kız bana tav oldu o zaman işim bitti kafasında bir çoğu
Zor kadın triplerine giren hatunu anında bırakırım çabalamam bile , bana beni yormayacak hatun lazım.
peşinden koşuyorsa zaten zor elde etmiştir, zor elde ettiysede çabalamıştır ve sevmiştir kısaca evet daha çok değer verir.
Kesinlikle öyle ama sonuçta elde etmiş oluyor sonrası kadına bağlı kuş yuvasa kalır veya uçar
Zor kadın yoktur, doğru yolla yaklaşmayan erkek vardır
Elde ettikten sonra bir anlamı kalmayabilir
Evet cepte görüyorsa değer vermez
Yok sevdigime deger veririm o da beni seviyorsa tabi
Önceden öyleydim, artık sadece bana değer verene değer veriyorum.
Aslında bence öyle değil çünkü bu karakter meselesi kolayca hayatına aldığın kadını el üstünde tutanda var tam tersini yapıp cehennemi yaşatanda
Bence bir birine saygıyı iyi koruyanlar mutlu oluyor
Kısmen evet
Genelde evet
Evet bunla ilgili bi şeyler paylaştım zaten
Bazen her zaman değil
Evet zor olmak lazım.
Hayir diger zor olan kadina yonelir
Hayır alakası yok
Evet öyle oluyor genelde.
Yanlış düşünüyorsun
Hayır erkek adam sevdiği kadına değer verir zor elde ettiğine değil
Adam gibi adam bulamıyoruz ki
Erkeklere bakmayın adam bulunur
Yaşım 19 ben bile adam olduğumu farkettim farkedersiniz siz kadınların içgüdüsü yüksek
Alakası yok her şey erkeğin niyetine bağlı
Verebilir
Hayır
Belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?