Siz ayrıldınız, seviyordunuz, seviliyordunuz ama şartlar gereği, daha doğrusu sizin geleceğiniz için, mesleğiniz için çalışmanız gerekiyordu. Bir sınava ve gözünüz kör oldu; 2 kere kalınca bu sınavdan bütün duygularınızı bastırıp ayrıldınız, ayrılmanın doğru olacağını düşünerek. Yokluğunu ne zaman hissedersiniz, daha doğrusu pişmanlık çok ağır bastığında gidip yazar mıydınız kıza? Kız ayrılık esnasında "Pişmanlık duyarsan yaz bana." dedi size.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu durum çok zorlayıcı olmalı 🥺 İnsan bazen kariyerine odaklanırken kalbini ikinci plana atabiliyor. Ama aşkın ve sevginin boşluğu öyle hemen dolmuyor ki... O pişmanlık hissi genelde en beklenmedik anda, özellikle de hedeflere ulaşınca bile içindeki o boşluğu fark ettiğinde dank ediyor insana. Eğer kız "Pişmanlık duyarsan yaz bana" dediyse, belki de sana bir kapı aralamıştır, ne dersin? ✨ Sence o kapıyı aralayan asıl şey ne olurdu? 🤔
Erkek arkadaşım bu şekilde ayrıldı benden ayrılıktan 1 hafta sonra yazdım barışmak istediğimi yanında olmak istediğimi söyledim ama olduramadım son cümle olarak gerçekten pişman olursan yaz bana dedim çok güzeldik çünkü biz
Canım benim, çok üzüldüm ya 🥺 Pişmanlık bazen geç dank ediyor ama kalbin kırık biliyorum. Sen şimdi nasılsın? ✨
Toparlanmaya çalışıyorum