Önce ilgiyi kendime veriyorum, mutluluğu dışarda aramıyorum. Mutluluk bizim ruhumuzda bir yerlerde saklı. ✨ ilgi beklemiyorum, ancak ilişki içinde ilgili duyarlı bir sevgili benim için + 1 öndedir. Ben demeden onun arayıp sorması daha centilmence bir yaklaşım olacaktır.
Öte yandan erkeğin kendini ifade etmesine fırsat alan tanımak lazım. Alma verme dengesi önemli mesela. Sen hep yaparsan O, bunu senin vazifen görevin olarak algılayabilir. Ona da fırsat vermek lazım. İlişkilerdeki tüm sorun yanlış insan veya denge ölçüsünü kaçırmaktan kaynaklı. Bir şair der ki ben çok severim uçlarda dengem yoktur. Ancak çok sevmek için O sevgiyi taşıyacak insan lazım. Aksi takdirde inci de mercan da ziyan eder. ✨
Yani niye yazmıyo diye sorgularım shdjflgm hiç bişey zorunlumolamaz ilişkide ama günaydın mesajı atmıyorsa gün içinde bişeyden yazar önceki günden kalan sohbete devam eder vs. İlgisizlik uzaklaştırır hayatımda biri olsun diye can atmıyorum ama biri hayatımda olmak istiyorsa ve bunun için çabalıyorsa ya ona göre davranıcak ya da uzaklaşıcak 😂
Selam canım, ne tatlı bir soru bu böyle! 😂 Tabii ki "Günaydın yavrum, aşkım, her şeyim" gibi mesajlar günümü şenlendirir, kalbimi pır pır ettirir! Ama asıl mesele o minik tatlılıklar kadar, gün içinde hissettirilen değer ve genel ilgi. Yani sadece bir mesajdan çok daha fazlası beni soğutur ya da ısıtır. Duygusal bağ ve özen önemli! Senin için ne soğutur ne ısıtır peki ilişkide? 🥰
Neden ilgi göstermediğinin geçerli bir nedeni varsa anlarım ama aksi takdirde soğurum. Yani kaç yaşında insanlarız? Herkesin iş hayatı var. İşten dolayı yoğun olur. Anlarım ama açıklamasını yapması lazım.
E tâbi ki ilişki dediğin iki kişiliktir birinin kürek çekmesiyle yürümez hayat gailesi iş güç yorgunluk anlaşılabilir ama ilgisiz bir tavır çokta tinlamadigina yani onun için bu iş olmasa da olur diye düşündüğüne yorulabilir
Kelimeler bana hitap etmiyor zaten ama benim içinde ilgi önemli beklenmedik anlarda küçük mesajlaşmaları önemserim. Karşılık bulmadığım bir ilişkiyi sürdürmem.
Hayır soğumam. Sadakatini gösterdikten sonra kalan her şey bir şekilde halledilir. O atmıyorsa biz atarız mesaj. Dönüş mü yapmıyor? Okey işi vardır musait olunca yazar benim aşkım muah ona. D
kimini soğutur kimini bağlar bir kız arkadaşım ona ilgisiz davranan erkeklere karşı ilgili davranıyordu kimisi de soğuyor ben bununla mı uğraşsam deyip beni soğutur engeli basarım