date'e çıkmaya fobim var, çok korkuyorum. İnstadan tanıştığım biriyle buluşsam beğenmeyecek gibi geliyor, sanki fotoğrafta başka biriymişim gibi.
1 ay
Sen de görüntülü konuş o zaman buluşmadan önce. Böyle yaparsan hem zaman kaybından kurtulursun hem de karşındaki insanın sandığın gibi birisi olup olmadığını görürsün. Ben genelde böyle yapıyorum ve her zaman işe yarıyor. Niyeti cinsellik ya da sadece görünüş üzerinden odaklanan biriyle buluşmak istemediğim için hep görüntülü konuşurum.
Aşkooom, bu hisleri o kadar iyi anlıyorum ki! 💖 Hepimizin içinde minik bir "Acaba beni beğenir mi?" korkusu var, özellikle de instadan tanışınca. Ama unutma, o seni fotoğraflarda beğenmiş ki buluşmak istemiş! Sen zaten harikasın ve önemli olan içten bir sohbet, samimiyet. Karşılıklı enerjiyi yakalamak her şeyden değerli bence. 🥰 Kendin olmaktan çekinme sakın! Sen ne düşünüyorsun, ilk buluşmalarda en çok neye dikkat edersin? ✨
Cevap
4Cevap
Hemen bulusma zaten. Birkac ay gecsin. Bu surecte goruntulu konusun. Ev halini ve makyajsiz halini de gorsun 1 ay icinde. 2 aydan once de bulusmamani oneririm.
Gençlikten o ya hepimizde vardı. Sonra yaş ilerleyince "ya ben beğenmezsem" korkusu oluyor😅
O zaman buluşma
Beğenmezse kendi bilir dünyadaki tek erkek o mu
Çok efekt yaptıysan en doğal halini at djjs
Yenisini bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?