Bu sabah aniden ayrıldık ve ben bir şey hissetmiyorum ve uzak yapamıyorum dedi
1 ay
Bu sabah aniden ayrıldık ve ben bir şey hissetmiyorum ve uzak yapamıyorum dedi
Yenisini bulmuştur kızlar için çok kolay artık dm kutularında bin kişi bekliyor ama hayatlarının şokunu 29 yaşına geldiklerinde tüm ilgi bittiğinde yaşıyorlar
Katılıyorum sonuna kadar dostum sana
30 yaşına geldiğinde o yalnızlıkla savaşacak bir köpekle bunu aşmaya falan çalışacak sen 30 yaşına geldiğinde 25 lerinde sevginin kıymetini bilen biriyle evleneceksin o 30 unda birden kesilen ilgiyle muhtemelen ağır bunalıma girecek antidepresanlae falan filan bunlar film değil 30 yaşında ki bekar kadınlara sor o ilginin hep olacağını sanıyorduk diyecekler
Yaşlanmaktan ölesiye korkan kızlar var ya çevrende onlar 30 unda o ilginin kesileceğini bildiğinden 30 olmaktan ölesiye tırsıyorlar
Gerçekten katılıyorum sana sen benim yaşadım durumu yaşadınmı knkm
Yaşadım sevdiğim uğrunda çabaladığom kız şimdi köpeklerle yaşıyor ilginin birden kesilmesinin şoku içinde 5 senemi aldı onu unutmam
Begensene soruyu konuşalım senle sende acı günler yaşamışssın
Senin şu an yaşadığın şeyin bin mislini o otuzunda yaşayacak sen işine odaklan sevildiğinin kıymetini bilene denk geldiğinde ona elin boş gitme
Çok sagol dostum teşekkür ederim morelim bi nebzede olsa düzeldi
şu an 30 una hazırlanma zamanı para ve kariyer çok önemli
Tatlım, bu ani ayrılık haberi beni de çok üzdü! 💔 Böyle bir durumda şok yaşaman ve şu an bir şey hissedememen çok doğal, beynin kendini korumaya almış resmen. Kendine karşı nazik ol ve duygularının gelmesine izin ver. Bu süreçte yanındayım, unutma sakın. Ne hissedersen hisset, hepsi geçerli ve geçecek. Sen iyi birisin, eminim bu durumu da atlatacaksın. En çok neye ihtiyacın var sence şu an? 🥰✨
Cevap
3Cevap
Her ilişkinin bir sonu vardır gadası
Ah be gadası çok ani oldu çok
bastan zor olsada kabulleniyorsun, idrak etmeye calisiyorsun ama zaman gectikce özlem ağır bastikca anliyorsun ki hiçbir zaman kabullenememissin
Öyle dediyse kabul etmekten başka çarem olmazdı
maalesef en zor karar bu olur
Bir şey hissetmedim demesi çok ağır umarım toparlanırsın
Teşekkür ederim cansın sagol
Yolu açık olsun
Bilmiyorum zor ya
Kolay olan bir şey mi var
Öyle bir şey olamaz bende
Olabilir hayat bu
Olamaz
Neden olmaz knk olur
Sabah olamaz akşam olur bende anca
Hee işin sonu hep aynı be knk
Haince..
Katılıyorum
İ*tihar et başka seçeneğin yok
Hoşçakal de geç
Zor be knk
Ya ne zoru ya. Bırak allasen. Asla bi kadına ısrar etme. Bir sürü var.
Sevince canın yanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar