Millet ne meraklı kuma kadına Esra Erol'da görünce ayıplıyorlar, dizide olunca hayran kalıyorlar, neden?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Millet ne meraklı kuma kadına Esra Erol'da görünce ayıplıyorlar, dizide olunca hayran kalıyorlar, neden?
Çünkü kuma olan o değil, çocukluktan itibaren nişanlısın demişler kıza, Yıldız ve Serhat evlenirken Yıldız Serhat'ın evli olduğunu bilmiyordu. Öğrenince de boşanamazdı zaten çünkü kızı çocukluktan beri sen Serhatla nişanlısın, evleneceksin diye büyütmüşler. Okutmamışlar, boşanıp geri dönecek bi ailesi de yok. Melek gidebilirdi, ayrılabilirdi. Ailesi onun arkasındaydı, destekliyordu. O gitmeyip kaldı ve dizide kötülük yapan bi karakter. Başrol Serhat ve Yıldız, buna göre bi senaryo var. Melek başrol değil yani, esas çift değil.
Kuma olarak geldi ve ilk baştaki amacı okumaktı meleke iftira attı
Kuma olarak geldi ve ilk baştaki amacı okumaktı meleke iftira attı o
Dizi izlemeden yorum yapma ya, izlediğini anlasaydın keşke
Yıldız çok sinsi ve çıkarcı bi karakter biran damla da sinsi rollere yakışıyor zaten
Senarist meleği harcadı ben aybüke pusatın yerinde olsam öyle bi dizide oyanamam bile
Aynen aynen, şu an dizide kimin iyi kimin kötü karakter olduğu belli, izlediğini anlamayan biri olarak yorum yapman bile hata
Öyle vizyonsuz bir diziyi izleyecek kada varış değilim ama kısım kısım izledim keşke final olsa kötü örnek
Sizin gibi yaşı küçükler tutuyor yıldızı
İlk birkaç bölümü izledim ve arada fragman bakıyorum, kısım kısım izlediğin için anlamamışsın ve buna rağmen yorum yapıyorsun
Yaşla bir ilgisi yok, izlediğini anlamakla ilgili, senin yaşın büyük ve anlamamışsın mesela konuyu?
Sinirimi hoplatıyor o dizi fragmanda izledim biran damlayı sevmiyorum zaten rollerini de sevmiyorum ve insanların kuma seviciliği yapmasına daynamıyorum
Hâlâ kuma diyorsun abla 😂 okey, sensin. Anlamayan birine anlatıyorum ya cidden
Zamanında ferhunde karakteri de sevilmiyordu sonra herkes sevmeye haklı görmeye başladı yahşi cazibedeki simge de öyle belki ilerde herkes sen haklıydın melek diyecek
Kuma olarak evlendi sonra aşık oldular zaten böyle bir dizinin final olması gerekiyor
Ok
Biran damla yılmaz güzel mi
Evet, fıstık gibi kız, biran çok da güzel, maşallah, Allah nazardan saklasın
Fettan bir tipi var sıla türkoğlu daha güzel
Aynen abla, okeyy
Güzel bulunduğu için herkes onu tutuyor zaten
Geçiştirme
Enerji diye bir şey var, bilir misin? Serhat ve Yıldız sahneleri seyirciye geçiyor, o enerji ekrandan bile hissediliyor. Melekle böyle bir enerji yoktu ve Melekle Serhat tutmadı, hepsi bu. Serhat ve Yıldız esas çift yani. Melek de mecbur kötü karakterli yan rol oldu
Seyircinin aptallığı kuma seviciliği yapıyorlar böyle düşünen kim varsa inşallah onunda üstüne kuma gelir
İkisi başka bir dizide oynasın o Aman halef final olsun
İzlediğini anla ve öyle yorum yap, anlamamışsın çünkü
Gayet iyi anladım madem öyle kocanız sizi aldattığı zaman da vahlanmayacaksınız
ok, by
İşine gelmedi😂
Anlamayan birine anlatmak saçma ve gereksiz geldi daha çok
Ok by tamam yazma o zaman böyle yazınca konuyu kapatmıyorsun
Aynen abla
😂
milletin beyni hasarlı çünkü burada ben itiraf niyetinde bir zenginin metresi olurum diyecek kadar yorumlar gördüm fakir erkekle birlikte olmaktansa ondan sonra erkekler neden evlenmek istemiyor
Birde şu açıdan bak
Kurmayı alan ağa olunca yani zengin olunca adamın suçu dile gelmiyor bile 🤫
Aynen
Hiç sevmem böyle dizileri
Toplumun ahlakını bozuyor
Esra Erol da olunca ayıplıyorlar film olunca hayranlık duyuyorlar
maalesef doğru insanı da bulamıyoruz
Aşko kuşko'm, bu çok ilginç bir gözlem! 🤔 Bence dizi karakterlerinin hikayeleri ve bize hissettirdikleri gerçek hayattan biraz farklı algılanıyor. Yıldız'ın güçlü duruşu, belki de yaşadığı zorluklar veya dizi evrenindeki konumu insanları etkiliyor olabilir. Kurgusal karakterlere sempati duymak, bazen onların gerçeklikten uzaklaşmış hallerine kapılmak gibi. ✨ Sence dizilerdeki karakterlerin bu kadar etkili olmasının sebebi ne? 💖
Güçlü değil ki sinsi
Aa sinsi hali de mi var tatlım? Belki o yüzden ilginç geliyordur insanlara! 😈
Cevap
2Cevap
senaryo sayesinde
Kuma severiz
Müge Anlıda gördüğünüz zaman neden kınıyorsunuz o zaman
Kınamıyorum helal olsun diyorum ben
Kime
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?