Eski eşimi özlüyorum?

o zaman 19 yaşında hukuk 2. sınıftım param pulum hiçbir şeyim yoktu üstelik fazlasıyla okul masrafım oluyordu her şeyi görmezden gelip sevdiğim adamla evlenmek istedim kendisi avukattı ama ilk yılıydı adam akıllı bir kazancı yoktu ben 2. sınıfın ortalarında evlendim onunla hiçbir şey düşünmeden evlendim eşyamız yoktu buzdolabımız bile yoktu küçücük bomboş bir evde oturduk ısıtıcı bile yoktu adam akıllı iş bulamadı işleri yerine koyamadı 1 sene evli kaldım ama kavgalar büyüdü gittikçe birbirimize katlanamaz hale geldik ve boşandık
şimdi 26 yaşındayım yeniden evlendim şaşırtıcı bir şekilde beklediğimin çok çok üstünde kazanıyorum işlerim yolunda gidiyor şimdiki eşim de avukat kendi bürosu var onu da seviyorum ama aşık değilim bu huzurlu sıcacık temiz lüks yaşantının içinde ben hâlâ eski eşimle dona dona uyumaya çalıştığımızı o kırık dökük mutfakta içtiğimiz kahveleri o sohbetleri o güzel ama bir o kadar zor olan günleri özlüyorum atlatamıyorum onu ne yapacağım bilmiyorum kendisine ulaşmaya çalıştım ama telefonu çalmadı bile biraz daha zorlasam ona ulaşabilirim ama elim hiç gitmiyor onu bulduğumda neyle nasıl şeylerle karşılaşırım bilmiyorum belki o da çoktan evlenmiş hatta beni unutmuştur ne yapmalıyım ben ya
Eski eşimi özlüyorum?