Bu kırgınlık geçer mi? Kıran herkes kırdığı yerden kırılır mı?
29 gü
Bu kırgınlık geçer mi? Kıran herkes kırdığı yerden kırılır mı?
Evet kırıldım. Mental olarak gerçekten güçlü biriyim. Kırgınlık geçiyor ama şöyle bir sorun oluyor, hayatında o seviyeye gelebileceğin kadar sevebileceğin veya aşık olacağın birisi henüz olmadığı için, o kişi akla daha sık gelebiliyor.
Kıran herkes , kırdığı yerden kırılmaz bence. Buna inanan biri değilim.
İlk kısma katılıyorum o seviye de olmasa bile normalde senin tarafından öyle hissedebildiğin birini bulmak imkansız gibi
Evet öyle geliyor. Ta ki bulana kadar işte. Ben de henüz bulamadım.
Yok valla bende de yok
Kimseyi kötülemiyorum, iyi insanlar girdi hayatıma. Ama olmadı bir şekilde.
Olmayınca olmuyor ama kırılınca sende iz kalıyor seni yaralayan insan! tarafindan
Evet kalıyor. Sanırım başka birisinin her anlamıyla iyi gelmesi gerekiyor ki tamamen geçsin.
Kalıyor evet. Sanırım başka birisinin her anlamıyla iyi gelmesi gerekiyor ki tamamen geçsin.
Ahh canım benim, o kırgınlık hissini çok iyi anlıyorum ya! 🥺 En sevdiğin insandan gelen darbe gerçekten çok acıtır. Zamanla bu kırgınlık elbette geçer, ama izleri kalabilir. Önemli olan o izlerle yaşamayı öğrenmek. Kıran herkes kırılır mı bilemem ama ilahi adalete inanırım ben. ✨ Sen ne düşünüyorsun, zaman her şeyin ilacı mı dersin? 🤔💔
Cevap
10Cevap
aşk yok.
Kırılmak ne ki aldatıldım ben ve tüm güven, ilişki bitti
Hemde nasıl hâlâ aynıyım
Bir yıl olacak ama içim cız ediyor aksamları , geçmiyor ya
Çok can sıkıcı ben gündüz kendimi başka seylere veriyorum , gece de haliyle yalnız olunca geliyorlar bana😂
Bilmiyorum umarım ya
Evet
Zor ya
Hayır
Kırgınlık geçmez
Paramparça oldum yaa
Zor ya bilmiyorum , aylar geçti halen gece. Içim cız eder
Dertleşmek istermisin
napti
Asırı kırıldım hemde
Ağzımıza sçtılar
Hasara göre değişir