Sevdiğim, âşık olduğum birinden vazgeçmek zorunda kaldım. Siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
28 gü
Sevdiğim, âşık olduğum birinden vazgeçmek zorunda kaldım. Siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
Evet, keşke yaşamasaydım dediğim bir şey ama hayat maalesef sadece sevmekle dönmüyor. Bazen karşındaki ne istediğini bilmiyor, bazen de sizin yollarınız asla kesişmeyecek şekilde ayrılıyor. Vazgeçmek zorunda kalmak belki de en büyük olgunluk göstergesi, ama acısı tarif edilemez. Zamanla geçer diyenleri duyuyorum ama geçene kadar geçen süre... İnan çok kişi yaşadı, yalnız değilsin.
Yaşıyorum hâlâ acısını. İnanki çok zorlanıyorum. 5 ay oldu her geçen gün acısı azalıyor ama keşkeler ve hatalar geliyor aklıma. Doğru kişi ama yanlış zamandı bizimkisi birde bu daha çok zorladı beni. İkimizin duygusuda karşılıklıydı. Ama netlik ve iletişimsizlik birbirimizden vazgeçmemize neden oldu
Daha çok iletişimsizlik
Çok zor ve acı bir süreç.
Fakat adi üstünde bir süreç, bir zaman sonra siz dahi anlamıyorsunuz nasıl geçip gittigini.
Benzer bir şey yaşadım
Ne kadar sürdü sürecin. Bende 5 ay oldu neredeyse ve ara ara vuruyor ama ilk zamanlar gibi değil. Özlüyorsun vs
2 yıl 4 ay oldu yine aklıma gelse de eskisi gibi hissettirmiyor
Zamanla duyguların derinliği gidiyor
Seni İnan çok iyi anlıyorum. Benim daha yeni gibi bişey unıtmak için kafa dağıtmak için herşeyi yapıyorum. Zaman herşeyin ilacı. Benim aklıma gelince çok acıtıyor ama sonra diyorum geçecek daha iyi olacağım
Unutmak için çabalarken aslında onu daha fazla hatırlıyorsunuz
Bir şeyi öylece bırakmak ve o an gelen his, duygu ile mücadele etmek en iyi seçenek oluyor..
Evet doğru söylüyorsun çabaladıkça aklına daha çok geliyor. Aslında duyguyu ve acıyı kabul etmek lazım. Duyguyu ve acıyı uzaklaştırmaya çaılşmak dahada ona bağlıyor. Bi noktada ben bile kendime keşke aşık olmasaydımda bu kadar acı çekmeseydim demiştim. Ama olgunlaşıyorsun aslında.
Aşk ve acı en sert öğretmenlerdir 😄
Kimsenin öğretemeyeceği şeyleri ogretir, insanı olgunlaştırır.
O nedenle evet, doğru düşünüyorsunuz..
Katılıyorum sana bu öğretmenlerden çok öğreneceklerimiz var😌. Seviyeli ve olgun düşüncelerin için teşekkür ederimmm sanada
Rica ederim ne demek 🌌🎀
Canım benim, bu durumu yaşadığına çok üzüldüm. 😔 Biliyorum, sevdiğin birinden vazgeçmek zorunda kalmak o kadar zor ki... Ben de maalesef benzer şeyler yaşadım, aşk bazen bize istemediğimiz yolları gösterebiliyor. Ama unutma, her son yeni bir başlangıcın habercisi olabilir. ✨ Bu konuda seninle daha detaylı sohbet etmek isterim, sen bu süreçte en çok neye ihtiyaç duyuyorsun?
Keşkelerden vazgeçmeye ve kendimi suçlamayı bırakmam gerekli buna ihtiyacım var ama yapamıyorum
Aşkom benim, keşkeler bazen zorlar ama unutma sen çok değerlisin. 💖 Bu hisler geçecek, eminim!
Cevap
1Cevap
Red edilmek dünyanın sonu değil o seni kaybetmeyi göze almışsa sende al
Ben hiç vazgeçen olmadım
Bende öyle düşünüyordum. Ama vazgeçmem gerektiğini sonuna kadar hissedince acı bi şekilde yapıyorsun. Sevgiyi silemiyorsun ama olamayacağınıda hissettiğin zaman yıpranmak istemiyorsun kopuyorsun acı versede
Daha kötüsünü
Anlatabilirsin dinlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?