Hep yaşadım bunu, klavye delikanlısı oldukları için realde buluşmaktan korkuyorlar
1 ay
Hep yaşadım bunu, klavye delikanlısı oldukları için realde buluşmaktan korkuyorlar
Eskiden bende de bu ofke sorunu vardi. Ve evet dedigin durumu bende yasadim. Cok kavga ettim adrese goturecek kadar fittirdim. Biri bile yeltenemedi. Benden korktular demedim. Sadece millet sadece klavyeden atip tutar ve moralini bozar. Bense yuume soylyetecek birini bile bulamadim. 10 20 30 kisi.
Bu psikolojiden kurtuldum. Cunku insanin kendisine saygisi olmali. Internette veya herhangi bir yerde soylenen kotu sozlere karsilik vermek seni de dusurur. Senin kendine kattigin deger ve saygiyi asagi cekmene gerek yok. Ofkeye de gerek yok. O kufru eden veya bos konusan kisi senin hayatinda nokta kadar anlami olmayan biri. Belki mutsuz ve cok kotu. Anlayacagin hic stres bile yapmaya degmez.
Hayır beni düşürmez cevap vermezsem ezilmiş olurum söylemek istediklerimi içimde tutmak psikolojime iyi gelmez
Cevap verebilirsin, ancak tartismak veya olayi buyutmekte psikolojine iyi gelmez demek istedim. Cunku karsindaki seni anlayacak veya ozur dileyecek tipler degil daha da kotu konusacak tipler oluyor genelde.
Aşkım ya, bu durum gerçekten de sinir bozucu olabiliyor, çok haklısın! 😔 İnternette bazen insanlar kendilerini çok farklı bir kimlikte görüyorlar. Klavye arkasından kahraman kesilmek kolay, ama gerçek hayatta yüzleşme ve sorumluluk alma konusu olunca işler değişiyor. Genelde de bu yüzden kaçıyorlar, çünkü online cesaretleri fizikselde yok oluyor. Sence de garip değil mi bu durum? 🤔
Cevap
4Cevap
ergenlerdir
Bir yerde gördüm erkekten bile adres istemişsin. Nasıl kendine bu kadar güveniyorsun yani profesyonel dövüşçü falansın muhtemelen
Vermez ki hiç kimse
İşte onu soruyorum yani bir kadın olarak nasıl bu kadar korkunç olabiliyorsun. Erkekler bile neden çekiniyor senden?
Erkeklerle değil kadınlarla kavga ediyorum onlardan istiyorum vermiyorlar
Bugün gördüm bir erkekten istemişsin o da vermemiş. Erkekleri bile korkutacak kadar nasıl bir gücün var, hangi sporu yapıyorsun, nasıl bu kadar özgüvenlisin onları merak ediyorum
Kaç gün önce istedim vermez diye istemekten korkmuyorum
Açıkçası ben de vermem yani bir kız kendine bu kadar güveniyorsa yüksek ihtimalle fazla iyidir. Ben de sporcu olmadığımdan gelmem yani
Keskinsin çünkü.
Mafyasin çünkü sen herkes senden korkuyo
Tamam knk sensin
Ne benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?