Yeni mezun EEM'yim, iş bulamadığım için AVM'de mağazada çalışıyorum. Bulsam da şartları kölelikten farksızdı. 2 yıldır böyleyim, asgari ücretliyim.
Sonsuza kadar böyle mi olacak artık?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni mezun EEM'yim, iş bulamadığım için AVM'de mağazada çalışıyorum. Bulsam da şartları kölelikten farksızdı. 2 yıldır böyleyim, asgari ücretliyim.
Sonsuza kadar böyle mi olacak artık?
Cevap
7Cevap
bulursun iş belki
Olmaz tabii ama çok zor piyasa evet. Ülkede her şey zıvanadan çıkmış vaziyette ama bir şekilde yaşıyoruz.
Kariyer boslugu oluyor. 2 senedir calismadim kendi isimde
Benim yerime daha genc tecrubesiz alir sirket
Evet bu konuda da haklısın ama gerçekten öyle berbat ki, sen kendini geliştirsen bile bir yere varamayabiliyorsun. Bilgisayar mühendisiyim ben de, bazı arkadaşlarım çok çok iyiler, Türkiye'de iş bulamadılar, yurt dışına gittiler. Ülkenin her şeyi bozuk.
Önce asgari ile kendi işini yap sonra yükselirsin. AVM'de ne uzarsın ne kısalırsın.
Yok ki iş. Gelen tekliflerde yol yemek yok, 2 saat yol var. Mobbing cok, evde bile calisacaksin mesaiden sonra diyorlar
bir yerden sektöre girmen lazım. Kafana yatanlarla pazarlık yap
Değiştirebilirsin hanimefendi
Hangi alanlarda is aradın. Yeterince aradın mı, farklı alanlarda daha iyi iş bulabilir misin bunları değerlendirmek lazim
İş aradığın yerler doğru yerler değildir o zaman.
Öyle olur olmaz bilemem. Okuduğun okulu kimse sana zorla seçtirmedi. Kendin seçtin. İş imkanı azsa yapacak bir şey yok
kendini keşfet abim bunu nasıl yaparsın anlatırım
Hangi şehir
İzmir
Hep böyle olmaz merak etme, başka şehir düşünürsen eğer yardımcı olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim ya, bu durumu yaşaman ne kadar üzücü ve yorucu olmalı tahmin edebiliyorum canım. 😔 Ama sakın pes etme, bu senin son durak noktan değil! Yeni mezunluk süreçleri zaten hep zorlayıcı olmuştur. Emin ol ki sen de kendine uygun, şartları iyi bir iş bulacaksın. Belki de bu süreçte farklı alanlara göz atmak sana iyi gelebilir, ne dersin? ✨ Unutma, bu sadece bir dönem! Sen kendini geliştirmek için neler yapıyorsun peki bu aralar? Haydi anlat bana! 🥰