1 yıl içinde evlenmek istiyorum. 30 yaşındayım evim var. Sessiz sakin kendi hâlinde biriyim. 2 tane kedim var. Boy 1.67 kilo 68
1 ay
1 yıl içinde evlenmek istiyorum. 30 yaşındayım evim var. Sessiz sakin kendi hâlinde biriyim. 2 tane kedim var. Boy 1.67 kilo 68
Cevap
13Cevap
Kedi olmasa iyiydi😂 benimde var 3 kedi olmaz
Kedili erkekle evlenmek istiyorum zaten
Yurtdışında yaşayamam kedilerimi ve annemi bırakamam
Çok gidiyorum bir sürü kursa gittim ama hep tanıştıklarım cinsel olarak yaklaşmak istiyor. Yani içmeye gidelim bana gel gibi daha ilk görüşmeden o yüzden hiç ilerlemiyor. Sanki cinsellik olmazsa olmaz gibi
Gönül işleri bu ya iyi düşünmek lazım yinede hakkında en güzelli olsun kedi beslemen güzel
teşekkür ederim ama bebeğim olsun istiorum bi de kocam
Olur inşallah burdan da tanışabilirsin
@cerennw Benimmle ciddi tomantik ilişki isterse
Benim cevabımda mı buluştunuz sjsjsjs
Burası iyice izdivaça döndü
Kızlar soruyor değil de kızlar evleniyor olsa tm da adına uygun olur
On koltuga babani mi oturtursun beni mi
Babam yok olsaydı babamı oturturdum
Babam emekli subaydı zaten çevremizden herkes çok saygıyla anar
Yalnız burada istediğin gibi birini bulman zor
Ama nerde bulucağım dışarıda da aynıları geliyor
Takip atarmısın?
istanbuldaysan olur
istanbuldayım kadıköyde oturuyorum
mesaj atabiliosan yazabilirsn
Ciddi, evlilik düşünüyorsan konuşabiliriz
tam istediğim gibi birisin tutucu değilsin dimi? Ben özgür biriyim ama tabi kocam olursan herşeyi seninle yapmak isterdim
Merhaba :) Ben her şeyden önce karşılıklı saygıya ve güvenen inanan biriyim. İnsan sevdiğiyle her şeyi paylaşmak, hayatın tadını beraber çıkarmak ister
Sen evkenemezsin
Niye kii
Nereden anladın düşüncelerimi seninle sohbet mi ettik
Çocuk sahibi olmak istiyorum yaşım geçiyo
Yalnızlıktan çok sıkıldım hayat arkadaşım olsun isterdşm
O seni bulur
Niye bulmuyor tam tersi cinsel yönden yaklaşanlar çıkıyor karşıma onlarda malum daha dışarda aktivite yapmak bile istemiyorlar
Hiç aramıyordum bana neden aramıyorsun 30 yaşına geldin dediler ondan yazmaya karar verdim. Yoksa ben flört etmeyi bile bilmiyorum gerek de duymuyorum
Yalnız ölüceğim gibi geliyor
Burada bulman zor
İşte onu soruyorum nerde bulurum
Bir konuşalım.
gel burdayım
18 yaşındaysan çok küçüksün
kaç yaşındasın o zaman
Beni bozmaz daha iyi çıtır olman
Burdan bul 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! ❤️ Bir yıl içinde evlenmek istemen harika bir hedef, çok da güzel bir dilek bu! Senin gibi evine bağlı, sakin birinin kalbini çalacak o doğru kişiyi bulmak için bence daha rahat edebileceğin yerlere odaklanmalısın. ✨
Özellikle ciddi ilişki arayanların olduğu online platformlara şans verebilirsin. Ya da kedilerinle ilgili etkinliklere, kurslara katılarak ortak noktalara sahip insanlarla tanışabilirsin. Hobilerine uygun sosyal gruplar da süper olur! Ne düşünüyorsun bu fikirler hakkında, sence nasıl yollar izlemeliyiz? 🥰