prenses06 yuva kurmak istiyorsun bu anlamda tebrik ediyorum.Ama geleceğini düşündün olgunmusun yeterince yaşın arasında demiyorum çocukluk bir yere evlilik bir yere evlilik kısa dönemlik bir aşk değil aynı yastığa koyduğun insanla yıllar boyu beraber olacaksın ben bugün evlenirim işime gelmezse yarın ayrılırım diyen bir kurum değil ne yazık ki ve şuanda türkiye gerçeğinde boşanma oranı artmış biraz düşün kendine not tut neleri sevmiyorsun neleri seviyorsun ve de evlenmek istediğinin yönleri kısmet denilen seninde kapını çalar acele etme
03 Yorumla
Soran+1 yılyok ben evlenirsem 1 kere olsun onla yaşlanıyım dyorum cidden hazrım yani
Soran+1 yıle tabi
En İyi Cevaplar
Sevgi öyle pat diye olmaz ki kimsin nesin neden gizlisin biraz kendinden bahset ki adaylar da ortaya dökülüversin.
gerci ruh eşini buralarda aramak da garip belki sevebileegin biri olur da ruh eşini burda arama bence uzakdogu yada amerika kıtasında falandır.05 Yorumla
Soran+1 yılinşallah senlede boyle dalga gecerler
- +1 yıl
Dalga gecmiyorum ki. Ruh eşinin Aynı ırkta olduguna falan inanıyorsan bişey diyemem. Benimki de başka ülkededir. Yani istisnalardan oldugumu düşünmüyorum. belki de sen istisnasın. bilemeyiz bunu. Ben Herkesin ruh eşinin farklı ülkelerde olabilecegini düşünüyorum.
Cok agır kelimeler kullanma benle ne icin dalga gececekler ben senin gibi bu şekilde bir şey yazmam ki. Gececeklerse bana da aynı şeyi söylesinler benim ruh eşim nerede? peru da mı? bunu söylesinler ayıp yaptıgın
Soran+1 yılevet yaptığım çılgınlık farkındayım ama çok bunaldım gerçekten ama turkiyede herkes evlenmeyomu ne alaka farklı kıta ondan dalga gecıyon sandım kusura bakma
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/QgzjSMeGTbIvalla kardeş aslın da böyle bir isteği onaylamam tanışıp severek evlenmeni tavsiye ederim ama tabi yaşadığın durumu sen daha iyi bilirsin akıl vermekten se senin için hayırlısını diliyorum şu anda ... yine de bu düşüncen de ciddiysen dikkatli olup atacağın adımları iki kere düşünmeni tavsiye ediyorum mutlaka vardır senin gibi evliliği ciddi boyutta düşünen şansın yaver gider de karşına çıkar inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aşk kimsenin önüne ısmarlama gelmiyor malesef o yüzden beklemekten başka bir çaremiz yok.Kaç yaşında olursak olalım yaşımız geldi diye evlenmemiz şart gibi gözlemle yaklaşırsak zaten doğru insanı bulamayız kimisi çok erken yaşta evleniyor kimisi çok geç önemli olan doğru insanı bulabilmek.ALLAH herkese bir eş nasip etmiş uzun yolun yarısından çoğunu aşmışsınız zaten biraz daha sabır diyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılcok iisin teşekur ederm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Şahsen çok eleştirilceğime inandığım için gizli yazıyorum.
Evlenmek apayrı birşey benim ve ailem için.
Evlencek olursam ailemin tercih yada buldığu (ne derseniz deyin) birisle evlenmek isterim.
Önce onlar araştırırlar sorarlar uygun ise bana konuyu açarlar, tanışmak gideriz evlerine hoş ssohbet falan. Kız da beni görür bende onu. Hoşlandıysam alırım telefonu tanışırız,eğleniriz.
Bence evlilikte en önemli şey Saygı dır. Çoğu ilişkide bu malesef olmuyor. Şimdi başımdan geçmiş gibi yazdım ama malesef daha öyle bir kız bulamadık sana tavsiyem annenle konuş.21 Yorumlagizli profilin ile acik yureklilikle evlenme istedigini dile getirmissin cok hos cok guzel fakat seni tanimak isteyecek insanlar sana nasil ulasacak seni tanimak isteyen kiside senin gibi gizli profil ile cevap verecek ve kisir bir dongu icinde kaybolacaksiniz
madem bir sey denemeye kalktin medeni cesaretini goster kim oldugunu bilsin insanlar zaten resmini koymuyorsun insanlar sana mesaj atsinlar
su yaptigin beyhude bir caba bence12 Yorumla
Soran+1 yılgoreblrsn
+1 yıl3 numaralı vezneden form al. Onu doldurduktan sonra 8 nolu vezneye onaylat. 9 no.lu vezneye teslim et. Ayrıca form alırken yapacağın 10 liralık bağış Kızlarsoruyor.com'un resmi halı saha futbol takımının giderleri için harcanacaktır. İyi akşamlar dileriz.
23 Yorumla
Soran+1 yılgeri
- +1 yıl
Üniversite mezunuyum.
Soran+1 yılher universite mezunu senin gibi anlayışsız değil ama
istersen bulursun zaten ama zman gerektırır bu olay kendınden ve karrsından emın olmadıgın surecede evlenme bence bırde su var ıllede delı gıbı asık olman sart degıl bakarsın ıyı bırısı ve sevebılecegın bırısı evlenırsın sorun olmaz ama ıllede asık olucam evelenecegım drsen o zor bıraz ıste sevılecekte sevendebulmak zor bu devırde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Bence buralardan bu şekilde bulamazsın (kimse alınmasın). En iyisi hobi edin, bununla ilgili topluluklara, değişik ortamlara gir böylece hoşlandığın şeylerle ilgilenen insanlarla tanışırsın daha sağlıklı bir ilişki olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılevt aslında yazldım kursa ordan daha sağlıklı olur dimi aslında burda sapıklar bulcak beni
Gel evlenelim diyicem artık ama yha :D Yuva kurmayı o kadar istiosun ki burda sanalda değilde nnormalde tanısmıs olsaydık sana evlenmek için yakınlasmaya çalısırdım kesin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılniyeki
Soran+1 yılhislerin çok kuvvetli:))
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İyide burada ben varım diye yazan birisi ile de gizli olarak mı görüşmeyi düşünüyorsun , kendini gerçekten evliliğe hazır hissediyorsan bunun adabı bu şekilde olmamalı .
06 Yorumla
Soran+1 yılya iyde dalga geçiyolar gizledgm halde
Soran+1 yılevet yaptığım çılgınlık farkındayım ama çok bunaldım gerçekten
Soran+1 yılevt doğru
Evlenmek istiyorsan cevrenden uygun birini ara.Boynuna tabela asacak halin yok herhalde.Ailene ac meseleyi cevrende böyle konulara gir.İstemek yolun yarısını katetmektir.
11 Yorumla
Soran+1 yıladay yok napıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
u +1 yılBu kadar ümitsiz olamazsın :)))
Madem ki böyle bir niyetin var; bilgisayarını kapat ve sanal alemde değil, gerçek hayatta dolaş. Sanal alemin bu konuda yeterli katkısı olmaz...20 Yorumla gerçek hayatta tanıdıklarının oğlu falan yok mu?ne bileyim belki annenin babanın arkadaşının oğlu falan?
25 Yorumla
Soran+1 yılyok ya olsa buraya yazarmıyım hiç
Soran+1 yıloldu onun yuzunden onu düşünmekten kmseyle çıkamadam 11 sene lanet olsun
Soran+1 yılya napıyım ben sevgiye ihtiyacım var sevmeye sevilmeye senin gibi iyi niyetliler de olmasa kimse beni anlamıycak saol arkadaşım
Benden başka herkese" inş seninle de dalga gecerler yazmışsın bravo"
Ben de sana inş evlenemezsin mi demeliyim sence?03 Yorumla
Soran+1 yılhiç te bile sadce dalga gecenlere yazdım ya ii bak
+1 yılboyle şansını zorluyorsun gercekten. Durumunu cok iyi anlıyorum.
Düşünce yapının uygun olanları arkadas olarak ekle, konuşmaya çalış. Boyle bir faydası olmaz.13 Yorumla
Soran+1 yılya baksana dalga geçiyolar
- +1 yıl
Gecsinler.. Herkes oyle degil..
Dedigimi düşünmeyi unutma.. Düşüncesini beğendiğin birileri vardır.
Soran+1 yılçok saol yaa
mutlaka herkes birgün yuva kurmak isteyecektir
bende düsünüyorum ama karsima cikmadi istersen tanisiriz arkadaslik kurariz bakariz ne olacak diye?10 YorumlaNe denir ki şimdi bu soruya? Bizim Mehmet abinin oğlu var tam sana göre mi denir? XXX nickli arkadaş çok hoş bir dene istersen mi denir ne denir? :))
04 Yorumla
Soran+1 yılçok komik
Soran+1 yıl:p
+1 yılDua et, bence. Ben dua ederek buldum.
Kişisel konuyu, aşırı nesnel anlatıyorsun. Dünya görüşü önemli. Kültür önemli. Herşey önemli.
Üniversite gibi yaşları yakın insanların çok olduğu bir mekan bu konuda çok iyi olabiliyor.21 Yorumla
Soran+1 yıldua edyorum ama burda daha destan gibi yazardımda dedimki dakga gecerler buna bile gecyolar
annemin amcasının torunu var oda ne zamandır eş arar durur.tanıştırayımmı istermisin :)
27 Yorumla
Soran+1 yılyalan atıyosun dimi
Soran+1 yılcidden mı yaa olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu ruh eşi sacmaligini ilk çıkaran kisiyi bir bulsam ıslak sopayla dövecem valla. Yok öyle bir şey canım, masallar çocuklukta kaldi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Milyoncudan bulabilirsin. Milyonlarca ürün içerisinden sanada bir ''odun'' düşer herhalde.
Çakı çakmak ayna tarak ne alirsan 1 milyououn.00 Yorumlaruh eşini bulmak istiyorsan yaş sorunu yapmıycan birdee o birazda sana kalmış yhani bu devirde evlilik kolay değil oyuncak oldu artık..
00 Yorumlane yapıyon yaaa burası bunun yeri mi yazık ya kızlar ne halde
20 Yorumlacesarete bak ozguven tavan yapmıs:)evlen tabıkıde burası eş bulma sıtesı degılkı?burdan bulursan söz dugunune gelıp ceyrek altın takıcam:)
00 Yorumlahiçbir fikrim yok...çok derin bir konu...ruh eşi bulmak kolay değil...
hoş ülkemizdede kaç kişi ruh eşini bulmuştur,bu ayrı bir konu...
bence öyle birşey yok...00 Yorumla
+1 yılruh esı dedık
ruh okuzumuzu bulduk
darısı basına00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Aşk sitelerı var, hanı o tanışma sitelerı.. Oralarda bulursun adayları.
00 Yorumla
+1 yılBurda bulamassın hatta ks de takıldığın sürece unut evlenme hayalini
00 Yorumlaevlenmek istemen suç değilde yanlış yerlerde arıyosun
11 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum
aslında biraz düşünsen evliliğin ne kadar kötü iğrenç birşey olduğunu anlarsın tabi ben öyle düşünüyorum.Bu arada ne mezunusun?
00 Yorumlaaslinda benim bi fikrim var ama burdan soyleyememki?
01 Yorumla
Soran+1 yılmesaj at ozaman
:)) var ama bılmem olurmu eleman makına muhendısı uyar mı sana
02 Yorumla
Soran+1 yılyalanın batsın
+1 yılevleneceksen gel programına katıl mustafa var onla evlen iyi çocuk
00 Yorumla
+1 yılYeni mezun oldum. Çok paran varsa mantık evliliği yaparım, ama evlilik sözleşmesi imzalamam.
05 Yorumla
Soran+1 yılişte senin zihniyetindekiler olduğu sürece ne mutlu toplum olur ne de sağlıklı toplum para mutluluk getirir mi yaaaaa bide okumuşsun yuh
- +1 yıl
Para mutluluğun anahtarıdır. Paran yoksa mutluda olamazsın.
Soran+1 yılallah korusun hastalansan yatalak olsan milyarder olsan mutlu olabilcen mi? paran ne işe yarycak
en buyuk mutluluk sağlıklı olmak bunu untuma- +1 yıl
Gariban olup hastalandınmı nolucak, hep zengın olunca yatalak kanser vs dıyoruz. Sen haftada 7 gun aılenı gecındırmek ıcın çalışırken, her hafta sonu milano, barcelona gezen adam nolucak. Hakmı bu. Para mutlulugun kapısını açar.Gerçekçi olalım bu gun eşinin sana aldıgı bir gül var yarın alacağı ise bir birkaç pırlanta. Bi düşün bakalım para ne kadar önemsiz.
Soran+1 yılönemsiz demiyorum ama herşey para değil
+1 yılselam ben de evlilik düşünüyorum tanısmak isterim siiznle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurası evlilik sitesi değildi en son bıraktığımda. İyice zıvanadan çıktınız ama yaa!
20 YorumlaBende senin gibiyim. sadece yuva kurmak istiyorum 23 yasindayim ve kamudayim. cok cekingenim öyle .
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bence böyle davranmakla hata yapıyorsun...
00 YorumlaArkadaş çevreni genişlet.
00 YorumlaHa.. yok .. ben.. bakıyodum sadece
10 Yorumlaesra erola gıt o sana bulur :)
24 Yorumla- +1 yıl
:)))
Soran+1 yılinşallah sende benm yasıma gelnce evde kalırsın o zamn anlarsın beni
Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Esra Erola katil :) evlenmek istiyorsan
25 Yorumla
Soran+1 yılyahu gidemem ki oraya işim var gucum var
Soran+1 yılgidebilsem giderim
- +1 yıl
Ben de evlenmek istiyorum ciddiyim nasıl ulascaz sana
seni çok merak ettim bana ulaşman mümkünmü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılgonuldensevenler.com
bak yanda reklamı da var.00 Yorumla bunu sanaldan araman ne kadar doğru bilmiyom onuda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende ariyorum kismet ama yasin geciyor
00 Yorumla
+1 yılMerhaba ben varım canım ya
01 Yorumla- +1 yıl
Tanışalım konuşalım buluşalım kaynasalim ömür boyunca birlikte olalım
Görüşelim ciddiyseniz
00 YorumlaYas kac bu arada
00 Yorumla
+1 yıldua et, görücülerini bekle
00 Yorumlaerkek olsam evlenirdik
03 Yorumla- +1 yıl
kız olsam ben de senin erkek halinle evlenirdim:) vay be, peşinden biri koşarken bir başkasıyla evlenecektin, alçak adam:)
- +1 yıl
Eskide kalma tek erkeğim bayanların kıymetini çok iyi bilirim dilinde de anlarım nede olsa akrep ım sevdim mi çok severim onu yaşatirim
Al bunu burdan hamdi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Doğru adrestesin
00 Yorumlatevellüt kaç
00 Yorumlaben vArım :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler