Aşkım bir kere öpebilir miyim dersiniz yoksa aniden öper misiniz?

Aşkım bir kere öpebilir miyim dersiniz yoksa aniden öper misiniz?

Sevmenin yanında sevilmekte önemlidir. Tek başımıza değilde, yanımızda sevdiğimiz kızın olması, tabii bizim ona karşı beslediğimiz hislerin, bizde yaratacağı tepki;hafifçe onun ıslak dudaklarında nazik bir öpüşme ile sonuçlanabilir. Kimine göre bu sıradan bir şey gibi görülebilir. Kimisi ise bunu sahip çıkma gibi atfedebilir. Tabiki de bazı şeyleri unutmamak sahip çıktığımız bu kişinin en değerlimiz olduğunu unutmamamız gerekir.
Randevuya benziyor işin içinde biraz. Aniden öpmek cesaret ister ama karşındakinin yüzünü okumak önemli. İzin istemek tatlı da gelebilir bazısına göre. Ama en iyisi anı kollamak. Eğer gözlerin içine bakıp biraz yakınlaşıyorsan izne gerek yok aslında. Sormadan sert dalmak da olmaz. Hissederek yapmak lazım.
Karşısındaki kişiye göre değişir. Sınırları varsa öpüşmemek gibi zaten öpmek doğru olmaz.
Ulu orta öpüşmek istemeyen olabilir. Bu ilişkinin durumuna göre şekil alır. Karşı taraf izin istemeye gerek duyulmadan da öpüşmek isteyebilir.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Rahatsız olabilecek olan da vardır ya ona göre hareket etmek lazım
Rica ederim :)
Cevap
17Cevap
Ne isticem be öperim istediğim zaman
izin istemem
İzin istenilebilinir. Karşıdaki rahatsızlık duyabilir, göz önünde bulundurmak gerekiyor. Diyelim ki erkek ulu orta öpmeyi seven biri, ancak kız değil o bakımdan hoşuna gitmeme ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım.
Hiç izin istemedim sevgililerim de izin istemedi öyle şey mi olur ya dur bi dk çok saçma 😂
Aradaki bağa ve duruma göre değişir, çünkü ilişkide zaman geçtikçe samimiyet artar mesela 1 senelik sevgilini öpmek için izin almazsın. Ama 1 haftalık bir sevgili için aynısını söyleyemem.
İlişkinin dinamiğine göre değişebilir. İlişkinin başında sorarım ancak samimiyetimiz zaten artmışsa sormam öperim yani :)
Ben pattadanadak öperim 🤣🙈 izin almaya zaman harcamam
Tabi izin belgesi imzalatmalı en az 1-2 gün önceden
Sorulmaz, hissedilir✨ Aradaki çekim varsa o an zaten kendiliğinden gelir.😌
Bence sormak gereksiz bi resmiyet, ben akışına bırakırım.
İsterim de anlık öpücük kondurabilirim istisna da olsa yerine ve o an ki konuma bağlı
İzin İstemek Saçma, Tabiki Nerede Öpeceğini Bilmek Önemli
İstenmez plansız olmalı
Hayır ya resmi olmaya gerek yok o kadar.
İstemem
Yooo yapışirim
İstediğim zaman öperim
İstenmez
Biz ne zaman opecegimizi biliriz
1 gün önceden haber versin
Ben izin alma gereği hiç duymadım
Aniden öperim ne izin isticem
Birisi seni sevdiyse böyle şeyleri asla umursamaz.
Ne izni bee sustururum omu
Aniden öperim.
Bu delikaşlı dizisindeki adam mı?
Bence istenir. Sonra tokat yemek vs... Off
istenmez bi öpülür şoka girer aklı gider
Öpmek için izin mi alınır yahu
Belediyeye gidip izin kağıdı çıkartırım
Hayır. Benim değil mi niye izin isteyeyim
aniden yapışırız dudislere
Öperim. De severim de.
Duruma göre
Yapiscan direkt dudagina amann