İzin almam da, öpmem de. Kendisi öpmeye yeltendiğinde izin almalı. Benden izinsiz, apansız bir şekilde öpmesi beni rahatsız eder. Herkes de izin almam, izin alması saçma olur demiş. Ben tam tersini düşünüyorum. Fikir ayrılığı işte. Kimi insan doğru bulurken, kimi insan da yanlış buluyor.
İlişkinin başlarıysa yani daha birbirimizi yeni yeni tanımaya başladıysak izin alabilirim. Alınması taraftarıyım fakat bu karşı taraftan aldığım enerjiye bağlı. Mesela ben zamanla sevebilen biriyim. Tanıdıkça seviyorum. Başlarda biri şak diye öpmeye kalkarsa bir şey demem ama pek hoşuma da gitmez. Benim bedenim yani bu. Ben izin verirsem...
Oha artık ne diyeceğim seni öpebilir miyim mi hahahah şey bu biraz masum ve çocukçaydı kusura bakma. Şey yaniii... Bu... bu ikiniz arasında birbiriniz ile konuşmadan anlaştınığız bir andır ve ikinizde o anın geldiğini anlarsınız tabii bu ilk öpüşmeden bahsediyorum çünkü bir birinize alıştıkça bunun normal bir şey olduğunu anlarsınız.
Tabii ki de aniden gelişen bir olay izin almak çok saçma bence ortam uygunsa ve ikisi kişi de istiyorsa birleşirsiniz izin alma olayı aşırı saçma geldi zaten izin vrmiceksen öyle ortam yaratmazsın
Tabi canım sağlık raporu adli sicil kağıdı soy ağacı vs getirecek dilekçe ile başvuru yapacak değerlendirmek için biz sizi arayacağız diye ilk mülakatı gerçekleştirilmek lazım 😂😂😂
Ben genelde öpebilir miyim diyorum o da evet diyor opuyorum izinsiz öpmem ve dokunmam rahatsiz olabilir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben izin almam onun zaten hoşuna gidiyor ama ben öyle her zaman öpülmeyi sevmiyorum izin almıyor ama temkinli yaklaşıyor istemediğim zaman elimi koyuyorum araya ya da yüzümü çeviriyorum dgffhcb
benı opmek için içişleri bakanlığına dilekce vermesı lazım onaylandıktan sonra 3 iş gununde opmesı lazım yoksa yenı bır başvuru yapması gerekecek :) onun dısında ıstedıgı hersey yapabılır ;)