Sevgilim bana beni sevdiğini, aşık olduğunu söyledi, ben de kabul ettim, sevgili olduk ama geçmişini bilmiyorum. 2 kez sordum, geçiştirerek ve detaylı anlatmadı. Öğrenme yolum var mı (alkol kullanan biri değil ama sarhoş edip söyletmeyi bile düşünüyorum)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)4 aygeçmişinde sen yoksun yargılamak hesap sormakta sana düşmez. söylemk istemiyorsa söylemez bide sahor edip söyletme planına bak kız sana güvenio bide sevmiş yetmio size beter olun
79 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@VonRomeo kadınlarda namuslu erkek sever tabii namusu nerede aradığınıza bağlı. süphe varsa bitirirsin ilişkiyi bu kadar
Cevap sahibi4 ay@VonRomeo soruyu sorana sor
Soran4 ayÖpüşme dışında hiçbir şey kabul etmem bende bakirim eşime saklıyorum bakire temiz geçmiş isteme hakkım
Cevap sahibi4 aykimse hakkın değil dmeedi ne dümenden anlıyosunuz yazılanı ya
Cevap sahibi4 ay@VonRomeo doğru çünkü şüphen varsa ayrılırısn bitti
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Canım Aşkoom benim, bu durumu merak etmen çok normal aslında, insan sevgilisinin geçmişini bilmek ister tabii ki! ❤️ Ama onu sarhoş edip konuşturmak, ilişkiye güvenle başlamak yerine biraz manipülatif olabilir mi sence de? 😔 Belki onun için geçmişindeki bir konu çok hassastır. Ona zaman tanı ve rahat hissettiğinde kendisi anlatması için destek ol. En güzeli dürüstlük ve anlayışla yaklaşmak bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 271b cevap paylaştı.
u 4 ayona sorarak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
4 aySen bugünün peşine düş dünleri seni ilgilendirmez
220 Yorumla- 4 ay
@VonRomeo size ait tek bir şey var o da bacak aranızdaki organ ona bile tam hakim olamıyorsunuz
- 4 ay
@VonRomeo bu konuşmadan bu çıkarıma nereden vardın hadi diyelim doğru söylüyorsun ama ne yazık ki bu da seni hiç ilgilendirmez
Soran4 ayGeçmişi kabarık olan kıza güven olmaz evlenebilecegim insan bana güven vermeli
- 4 ay
Senin geçmişin ne alemde önce bunun hesabını ver sonra hesabını sor herkes kendi dengine layıktır
- 4 ay
@VonRomeo bu söz sadece kendi çıkarına ve uçkuruna uygun yaşayan erkekler için geçerlidir bizi bağlayan bir konu yok bu sözün geçerliliği de yok sen de daha fazla yanıt atma görüşümü paylaşırken seni değil soru sahibini muhatap seçtim
- 4 ay
@VonRomeo şimdi tanışmış olduk memnun oldum iyi günler
Soran4 ayBenim geçmişinde sadece öpüşme var ilerisi yok
- 4 ay
@VonRomeo inanıp inanmaman umrumda değil üstüne vazife olmayan konulara pek kafa yorma
- 4 ay
@VonRomeo okey
Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. Geçiştirdiğine göre hoşuna gitmeyecek şeyler var
02 Yorumla
Soran4 ayOlabilir ama ne kadar ileri gitti o var öpüşme varsa sıkıntı yok bende yaptım ama ilerisi sıkıntı
Gizli Üye(25-29)4 ayZaten sana teklif ettiğine göre demek ki geçmiş kabarık
310 Yorumla
Soran4 ayBakire kızlar teklif etmiyor sanki
Cevap sahibi4 ayKendini bilen kız çocuktan hoşlansa bile teklif etmez ama bu durum sana normal geliyorsa kızın geçmişinin kabarık olması da sana normal gelmeli niye araştırıyorsun ki
Soran4 aySeviyorum ama temiz değilse ayrılacağım bu yüzden
Cevap sahibi4 ayYa zaten şimdiki erkeklerin olayı bu. Seviyorum ama temiz mi acaba diye düşünüyorsunuz da şüpheler gerçek çıkar
Soran4 ayŞunu da söylim bacım var ortaokuldan beri ve bakire olduğuna eminim kendisi üni de bir erkek sevdi teklif etti ve Nisanlandilar şimdi aklıma geldi
Cevap sahibi4 ayİstisnalar olabilir de genelde teklif edenler pek parlak değil
- 4 ay
İlk mesajı atanlar mı öyle
Cevap sahibi4 ay@tövbekarayyaş ben Burdan ilişki koçu değilim fikrimi belirtiyorum sadece
- 4 ay
Ona istinaden sordum bende
Cevap sahibi4 ay@tövbekarayyaş sorduysan bence evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayE devetten sorgulama yap 😂😂😂 nereden öğrenecen kendisinden işte
123 Yorumla- 4 ay
Yalan söyleyen cevresi ne kadar düzgün olacak o konuda onu geçtim onlara da yalan söylemediği ne meçhul
- 4 ay
Yalan dedikodu da çok oluyor öyle yerlerde biliyorsun demi at iftirayı izi kalsın ki kız doğru söylese bile inananı olmaz küçük yer özeti
- 4 ay
Karşındakine güvenmiyorsan büyük küçük yer değil sorun ya da geçmiş değil sorun senin güvensizliğin bu kadar basit
- 4 ay
Fotosu yayılan kızı suçlamak güvenmiyorum demek yerilene fotoyu yayan sapık güvenilneyecek erkeleri suçlayıp ifşa etmek gerekmiyor mu
- 4 ay
Erkek her boku yapsın kadın yapınca ben geniş değiliğim erkek o yapılanı bir kadınla yapıyor biliyorsun demi durum karşılıklı
- 4 ay
Adını çıkaran kim gene erkekler erkek bu durumdan hiç toplumsal yargı almayıp kadına kaşar demek ne kadar doğru
- 4 ay
Erkeğin yanına kaldın bütün sapıklıkları
- 4 ay
Erkek namussuz haltsiyetsiz sapık olsa da olur zaten
- 4 ay
Ona kızlar bakmıyor denmez kadınlar çıkarıyor sanki başka kadının adını bu bana foto video attı diye ya da benle sevişti diye kendi iğrençliğinizi tartışmak işinize gelmiyor
- 4 ay
Ondan erkeklerin adı çıkmıyor erkeklerinde yapması gereken biz kadınlar gibi olmaları
- 4 ay
Kendi pisliklerinize baskı yapın erkek ortamında bak dünya ne kadar güzel bir yer oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
4 aySevgiline güvenmeyip bu kadar geçmişiyle ilgileniyorsan o kızdan ayrıl kardeş
130 Yorumla- 4 ay
siz böyle kadın düşmanlıgı yaparak daha cok evde kalırsınız cirkin incel erkekler
- 4 ay
@DenkenderMann kuduran sensin tanımadığın insana söylediklerinden belli
- 4 ay
Başka hayran kitlemde varmış bak ahha
- 4 ay
@cillikstari askm dışarda yüzüne bakmayacagn adamlar işte burada kinini kusuyor haha
- 4 ay
@DenkenderMann valla kendinle karıştırma kimseyi bu senin pis zihniyetini gösterir. Geçmişini önemsediği biriyle birlikte olmasın oda
- 4 ay
Birader zaten diyorum zihniyetinden anlaşılıyor takılmıyorum birilerinin bunlara haddini bildirmesi lazım sustukça söyledikleri kabul görüyor zannediyorlar : D
- 4 ay
@VonRomeo kafani bilgisayardan kaldır ve analiz işini azalt çevrende gördüklerin neyse sendede izler taşıyor demek ki söylediklerin
- 4 ay
2 hesap zor olmuyo mu @VonRomeo
- 4 ay
@DenkenderMann sen kimsinde haddimizi bildiriceksin pardon varoş seni ne olduğunu belli değil. Gelmiş bir cümleyle karakter analizi etmeye kalkışıyorsun facebokta gördüğüm bir iki yazıyla sanırsın tezler yapmış yüksek lisans yapıyor haspam da birde söylediklerini ciddiye bindiriyor
- 4 ay
@VonRomeo olmayan eşimi ne zaman aldatmıştm. bi iftiraniz eksikti yazık kafanıza
- 4 ay
@DenkenderMann dedi iki lafı bir araya getiremeyen sokak master mezunu incel bey
- 4 ay
@VonRomeo kendi tipin bile yok milletin tipine laf etmeden önce aynaya bak
- 4 ay
@cillikstari askm ben uğraşırım sorun değil
- 4 ay
@VonRomeo daha çok çevrenden yapmış olmalisin
- 4 ay
@VonRomeo kadına verebileceğin en değerli pahalı duygu ilgidir birader görüldü at cevap vermende bir ilgi göstergesi takmamayı öğren bir kardeş tavsiyesi
- 4 ay
@VonRomeo daha çok aileye inmen lazım sınıf uzak kaldı hzhsh
- 4 ay
@VonRomeo benim gibisi olsa bu kadar ucube olmazdın zaten ahlaksız , kardeşim adamın tekisin
- 4 ay
@VonRomeo geç bu ayakları abazanın tekisin belli ki. Eski sevgilimin isminide bilirsin bu kadar hakimsin hayatıma
- 4 ay
@VonRomeo uzun zamandır bir ahlaksizdan ahlak dersi almamıştım bak hele kardeşim hahah
- 4 ay
@VonRomeo senin ahlakını yaşantın belirler söylemlerin değil
- 4 ay
@VonRomeo senin bu iftiraların nasıl bir insan oldugun hakkında bilgi veriyor
- 4 ay
@VonRomeo çok büyük çarpılacaksn neyse hakketigini zaten hiç sevilmeyerek yaşıyorsun ahhah
Gizli Üye(25-29)4 ayGeçiştirmesi red flag ofsayt zaten. Araştırmakla zaman kaybetme kendini yorma. Direkt ayrıl.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
4 ayseni ilgilendirmez ki
24 Yorumla- 4 ay
iyi dayı sor kıza öğren
- 4 ay
cevap verdiğin için sana söyledim farkındayım onun
Gizli Üye(36-45)4 aySen kendi geçmişini yalansız dolansız anlattın mı sevgiline?
01 Yorumla
Soran4 ayEvet bakirim
4 aySenin geçmişin ne kadar temiz peki?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. boş ver geçmişi geleceğe bak sen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayNiye ne gapacaksın kızın geçmişini
13 Yorumla
Soran4 aySevgilisi olduğum için merak ediyorum anlatması gerekiyor
Cevap sahibi4 aySen anlattın mı
Soran4 ayEvet güzelce anlattım sadece öpüşme var ilerisi yok bende
4 aySanane geçmişinden
33 Yorumla
Soran4 ayNasıl banane? Sevgilisi olduğum için olabilir mi
- 4 ay
geçmişi madem ilgilendiriyor ayrıl
4 aySanane ki
230 Yorumla- 4 ay
Siz ne kafalarda yaşıyorsunuz anlamıyorum ki
Soran4 aySevgilisiyim nasıl banane?
- 4 ay
Beni sarhoş etme planları yapan erkeği mi isteyecektim
Soran4 ayAnlatırsan sarhoş olmaya gerek kalmaz
- 4 ay
Çok sağlıksız bi düşünce yapınız var
- 4 ay
Alnımda mı yazıyor kürt diye
- 4 ay
Bi bk bildiğin yokta tüm yorumlarda herkesi rahatsız ettiğinin farkında mısın?
Soran4 ayValla soruyu ben mi sordum o mu sordu belli değil
- 4 ay
Verdiği yanıt bence yeterince belli
Soran4 ayDoğru söylüyor temiz istemek hakkında ama abartıyor biraz
- 4 ay
Sen onun avukatı değilsin desteğine ihtiyacı olduğunu zannetmem çok yapışkan ve rahatsız edicisim her seninle aynı fikirde olmayan insanla tartışırsan erken yaşlanırsın
Soran4 ay@VonRomeo haklısın sağ ol kardeşim ama biraz abarttın sadece ama haklısın
- 4 ay
Valla onu zaman gösterir şizofren olduğunu düşünüyorum hatta kürtsün derinim biliyorum falanlar sence normal misin sen? Biraz dışarı çıkıp hava al bence internet alemindeyiz ama herkese yapışmışsın sülük gibi
- 4 ay
İstediğinizi isteyebilirsin ama milletin kızından şüphe ediyorsanız ayrılırsınız biter madem bu kadar önem veriyorsunuz bu olaya aklınıza bu soruyu sordurtmayacağınız kişileri alın hayatınıza ne demek sarhoş ettiricem öğrenicem falan hayırdır yani
- 4 ay
Tamam şizo bey sensin 40 dakikadır rahatsız ediyorsun beni sal
- 4 ay
Sen kaybol be burası benim yanıtım sülük seni git sosyalleş
- 4 ay
Soro sonon dogol noktooo
- 4 ay
G3erizekali ya ahahaha
Gizli Üye(18-24)4 ayNasl yani geçmişi derken
00 Yorumla
4 ayadi üstünde eski kardesim köylü geri kafali misin
14 Yorumla- 4 ay
soruyu soran da sensin biliyorum
Soran4 ayBakirim bakir istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 aySor kendisine
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aySen her detayı anlattın mı sevgline
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?