Hoşlanamıyorum, aşık olamıyorum, arkadaş bulamıyorum, evden çıkamıyorum, çıkmak istiyorum, olmuyor. Çaresi var mı? Artık sıkıldım.
1 ay
Cevap
2Cevap
seveceğin biri çıkar
Bende de oluyor öyle okula git bence anca öyle düzelirsin ev cidden insanı bitiriyor
İşe girmeyi deneyeceğim anca öyle geçer
Bende öyle işe girmeyi düşünüyorum sonra da yks 😔
Beni korona ve deprem yıprattı normalde böyle sorunlarım yoktu
Her gün dua ediyorum seveceğim bir kız olsun diye ama olmuyor unutur giderim sorunları
Geçmiş olsun bence bol bol sosyalleş öyle mutlu olursun bende evde kaldığım için depresyona girdim
Kız bulursun elbette bu arada bir yerlerden karşına çıkar
Kilo yüzünden psikolojim bozuldu
Bende hafif kilo aldım diyete girdim bunlar geçici şeyler cidden kalıcı bir şey değil kilo
Psikolojik sorunlarım yüzünden aşık olamıyorum hep deprem bozdu beni
Destek almayı denedin mi belki düzelirsin öyle? Ya da aşık olabileceğin bir kız karşına çıkmadı belki de
Denedim ama ilaçla geçmiyor çıkmadı daha 19 yaşına girdim
Bende 19 yaşıma gircem yaşlı değiliz ilerde bence bir kız karşına çıkacak demekki vakti zamanı değill
Doğru zaman değil içime ata ata dert oldu
Herkes aynı yaşta ruh eşini bulmuyor bazıları erken bazıları da geç buluyor 19 yaşına yeni girmişsin elbette bulursun hiçbir şey için geç kalmadın işe gir ordan bulursun ya da üniversite sınavına gir okul kazan orada elbette seninle tanışmak isteyen kızlar olacak
Bunu düşünmekten beynimi yedim yardım lazım
Bi aralar bende düşünüyordum neden sevgilim falan yok diye sonra kendime oyalanacak şeyler buldum sevgilinin o kadar da önemli olmadığını anladım
Banada tavsiye verir misiniz
Bak bence sen evde yalnız kalma yalnız kalınca çok düşünürsün bence dışarı çık ve insanlar ile sosyalleşmeyi dene kendinde beğenmediğin bir yerin varsa onu düzelt kendini daha iyi hissedersin bence ve hobi bul kendine günlük düzenli hayatın olsun bence hem o süre zarfında da bir kız karşına çıkar yavaş yavaş onunla konuşmaya başlarsın diye düşünüyorum kendini geliştir yani olmak istediğin versiyonun için çalış amaç bulursun sonra karşına bir sürü kız çıkacak
Kriterlerim çok ondan olmuyor olabilir ya da üşeniyorum basket oynuyorum yürüyüş yapıyorum kütüphaneye gidiyorum kafeye mi gitmeliyim
Kriterin ne ki bence kafeye gitme orada kimse yanına gelmez bence sen kursa falan git herhangi bir şeyin kursuna orada elbette kız vardır onlarla konuşursun
Güzel ruhlu ve güzel olması boyu önemli değil
Öyle kız çok var ama heryerde olmazlar genelde düzenli hayatları olur onların, okullar da ya da kütüphaneler de falan en çok oralara git rahatsız etmeden konuş
Beğenemiyorum beğensem konuşurum
Eğer özellikle bir kız kriteri ararsan bulman zor olabilir bulursun ama hemen olmaz başka kızlara da şans verebilirsin düzgün olanlarına
Teklif eden yokki
Sen ett kızların çoğu teklif etmez karşı taraftan bekler
Korkuyorum sapık derler diye güzelde giyiniyorum kilom olmama rağmen beğenemiyorum sorun da bu
Hayır demezler bir de herkesi beğenmek zorunda değilsin ama tipine uyan birisi çıkar kesin bence
Kesinlikle katılıyorum size
Umarım bir gün çıkarda mutlu olurum
Çıkar bu arada dert etme
Böyle deyince mutlu oluyorum
Tanımak için zaman tanı
Nasıl tanıyayım daha 19 yaşındayım
Heves Yok
Nasıl ya
Ben öyleyim de
Benim hevesim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, seni çok iyi anlıyorum bu döngüde hissetmeyi. Bazen insan kendini böyle sıkışmış ve yalnız hissedebiliyor, ama inan ki bu hisler geçici! Belki de kendine biraz alan açmalı, yeni hobiler keşfetmelisin. Dışarı çıkmak için küçük, eğlenceli hedefler koyabilirsin. Mesela yepyeni bir kahveci keşfetmek ya da minik bir yürüyüş. Unutma, önce kendini sevdiğinde her şey daha güzel oluyor. Senin ilk adımın ne olurdu bu durumda? 💖✨