hiçkimseden hoşlanamıyorum sevemiyorum kimseyi beğenmiyorum çok teklif eden var ama bir türlü kabul etmek içimden gelmiyor kimseyi uygun göremiyorum kendime sizce neden aşık olamıyorum
Cevabın nedir?
+1 yılSen bir kere baştan kaybediyorsun, aşk gözle bulunmaz, şahsen benim aşık olduğum kızı birçok arkadaş beğenmemişti ve çok ilginç tepkiler vermişlerdi, yani bir sürü taş gibi hatunlar da var ama o kadar yani, aşık olmadıktan sonra bir halta yaramıyor yani, ayrıca kibirli insanla da kimse birlikte olmaz yani bu da var tabi.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence öylesin, bir insan kendini beğenip başkalarını bir türlü beğenemiyorsa öyledir, tamam kendini beğenmeni anlarım ama kendinden başkalarını beğenmemeni anlamam ki zaten de ne olacak ki yani güzel olsa çirkin olsa, sanki hayat boyunca kalıcı bir şey mi, hem dünya hem de ahirette bir değeri mi var yani, açık açık söylerim ben, kendi adıma yakışıklıya da yakışıklı derim güzele de güzel derim, yalnız bu yüzden kimseyi de kimseden üstün görmem.
En İyi Cevaplar
o zaman siz digerleri gibi erkek arkadaşım olsun diye her yakisikliyla cikan ya da iyi biriyle cikan biri degilsiniz. aradiginiz sey kendinize gore belirlediginiz aklinizi basinizdan alabilecek birisi daha cikmadi karsiniza bu yuzden olabilir. zorlamak yerine akisina birakin elbet biri cikar
12 Yorumla
kendini beğeniyorsun ve hiç kimseyi kendin gibi üstün göremiyorsun bu yüzden de beğenmekte zorluk çekiyorsun bence biraz sosyal hayata karış dicem ama sen zaten sosyal hayatım var diceksin ama bu yetmiyor daha fazla insanlarla iç içe olmaya dene bence
14 Yorumla- +1 yıl
üstteki yoruma " " " koyar geçerim...
belkide hormonlarından kaynaklanıyordur? Mesela yakışıklı bir erkek gördüğünde oo bu çok yakışıklıymış dediğin oldumu?
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
48Cevap
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=0iO0NlzxMPk
Sana gelsin01 Yorumlabir şey söyleyim mi :)
senin şimdi peşinde cok kısı vardır böyle konustuguna göre cok teklif edende var ama şunu unutma iktisat der ki; talep cok olunca fiyat düşer, ucuz malın talebi coktur o yüzden teklıf etmelerıne ızın verıyorsan ucuzlamışın...05 Yorumla- +1 yıl
gerçekler bazen kalbını kırabılır ama sana tavsiyem bıraz ağır ol kız dediğin İstanbul gıbı olacak fethetmesi zor baksana önune gelen teklıf edıyor sana buda senın egonu tavan yaptırmış o yuzden sanmaki her erkek senın ıcin ölür bırısı gelır öyle bır carpar ki sana o teklıf edenler gıbı surunursun yerlerde bir bayanla nasıl konusacagımı gayet ıyı bılırım ama egosu olmayan bır bayanla...
- +1 yıl
ama gerçekten egom yok ben bişey demedimki sadece soru olarak sordum size gerçekten egom yok bende bir zamanlar çok kötü aşık olmuştum iki sene önce ölüyodum resmen ama ondandır heralde bidaha kimseden hoşlanamıyorum yani böylede düşünebilirdin ben öyle biri değilim kimseyi alçakta görmem ki beni yanlış anladın sen
- +1 yıl
tamam senı yanlış anlamış olabılırım ama öyle bır yazmısın kı yok teklıf edıyorlar kabul etmek gelmıyor ıcımden fılan buna fırsat veren sensın sonucta sevebılecegın bırısı illaki cıkacak karşına ama gecmısınde geride bıraktıgın yaktıgın canlar olmasın buna ızın verme ne kadar ben vermıyorum desende hıc bır erkek cesaret bulmadıgı kıza teklıf etmez o yuzden mutlu olamazsın kendıne guven ama doğru yönde
+1 yıldaha önce güvenini kırmıştır bir it ondan. bende öyleyim ve bu beni kızlara yöneltti nasıl bir travma yaşadıysam
01 Yorumlasana teklif ediyorlarsa beğenmemen normal biri şunun egosunu yere çarpsın sonrada bir diğeriniz beyaz atlı prens taklidi yapıp onu teselli etsin sonra aşık olacak ya da öyle sanacak...
02 Yorumla
+1 yılBendde ayni durum en ufak bir hareketi bile sogutuyor buyumu yaptilar acep :)
02 Yorumla- +1 yıl
kesin kesin bak bu yonden hic bakmadik bende bir cok kizin bana ilgisi oldugunun farkindayim ama icim almiyor bir adim atmiyorum :(
+1 yılkız arkadaşlarını ne kadar seviyorsun? belki sorun hormonlardadır cinsel tercihin farklı olabilir bir düşün o. O
04 Yorumla- +1 yıl
mükemmeli bulup kaybettin yeni bir kişiyle yeni şeyler yaşamak zor geldiğindendir şartlandırdıysan zaten zordur ilerde yine aşık olursun. korkulucak bişey yok.
- +1 yıl
ölmüyceksin korkma :D
bende öyleyim anlamsız ve boş geliyor artık hayatta daha güzel şeyler var bence bir kadından daha önemli aşık olmaktan..
03 Yorumla
+1 yılBekle sabır ve inatla ta ki içinde kelebekler uçuşana denk :)
00 Yorumlabirgün atlı prensin karşına çıkar sen alır ve gider korkma.. :)
00 YorumlaSevmek bu ; marketten seçtiğiniz cips değilki.
Aşk dediğimiz zamanda o başka bir mertebe.
bir destur cekmeyeni almıyorlarmış.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü Koccaman bir Ego ya sahipsin. Oda bir yerde geçmiyor işte maalesef..
02 Yorumla- +1 yıl
Hangisi nasıl yani ego olması mı? Bir yerde geçmemesi mi?
+1 yılBirine şans ver ve bırak bakalım aşık edebilecek mi kendine
04 Yorumla- +1 yıl
Zamana bırakacaksın herhalde sevmek için şıp diye mi aşık olacaktın sandın? Birileri yakar birileri yanar hayat böyle yapacak bir şey yok ya ölene kadar yalnız ya da bu şekilde deneme yanılma yöntemi ile doğrusunu bulacaksın... Hayat senin tercih senin
- +1 yıl
Önemli değil..
+1 yılFazla derecede kendini begenmis ya da bendil ruhun olabilirmi acaba?
02 Yorumla- +1 yıl
Ozsman birine guvendin ya da iliskinde yara aldin ve herkesi ayni saniosun
+1 yılarıdğın kriterler ne yani bir erkeğe aşık olman için nasıl bir özelliği olmasını bekliyorsun ya da neler seni bir erkeğe aşık eder bunu düşün.
00 Yorumlanormal birşey cunku asık olacak kisi cıkmadı karsına önüne gelene asık olamazsın
03 Yorumla
+1 yılOlur öyle şeyler verecem diye acele etme. Fotoğrafına baktım fesat bir hatun gibisin. Gönlünden bahsettim yanlış anlama
02 Yorumla- +1 yıl
Anlarsın bir ara boş ver
Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Bende öyleyim çok kötüya biraz bencilim herhalde zamanla biri çıkar.
01 YorumlaZaman gerek çıkar birisi ama doğru kişi olmalı sevgi tek başına yetmez sürekli. O yüzden akışına bırak dert etme :-)
00 Yorumla
+1 yılYakın zamanda sevdiğin biri tarafından reddedildin mi acaba?
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır öyle değil sevdiğin biri vardır reddedilmişsindir sonra kimseyi sevememişsindir olabilir yani :D
Millet etiketlemiş hemen seni. Kız depresyonda bu duyguyu iyi bilirim. Biri kırmış ve hoslanabilecegi kişilere bile inancı kalmamış. İnsan depresyondayken kimse çekici gelmez.
00 Yorumlaya zamnında bırını sevdın ondan ya da daha hoşuna gıden bı model gelmedi içini kıpırtatması gerek ooondan bekle cıkar :)
04 Yorumla
+1 yılFormülünü bulursan banada yazarmisin canım ya ;-))
00 YorumlaDoğru kişi çıkmamış karşına demek ki e doğru zamanı bekle
00 Yorumlabırını sec ve hayatını yaşa yoksa amy wınehouse a baglrsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Egolusun ondandır *-*
00 Yorumla
+1 yılbelkide türk erkekleri tipin değildir:)
01 Yorumlayalnız değilsin bu konuda... bn de bilmiom
02 YorumlaBunca insan oldu da ne oldu, sen de olmayıver.
01 YorumlaÇünkü kariyer peşindesin.
05 Yorumla
+1 yılbiraz seçiciyiz sanırım.
03 Yorumla- +1 yıl
gel gel evde kalanlar olarak bir dernek kuruyoruz =))
- +1 yıl
Şahsen ben de seçiciyimdir. Zira herkesi kolay kolay beğenemiyorum. :|
+1 yılKimseyi kendine layık görmüyormusun yani?
02 Yorumla- +1 yıl
Seçici olayım derken bir gün seçilmek zorunda kalabilirsin. Beğenmeyebilrisin ancak kimsenin kalbini kırmamaya dikkat et derim.
Benimle henüz tanışmadığın için.
00 Yorumla
+1 yılhayırlısı be gülüm ne diyelim
00 Yorumlaaşktan sogutmuslar heralde senii
03 Yorumla
+1 yılego tatmin çabaları..
12 Yorumla- +1 yıl
hadi baba hadi
resimdeki sen misin? bide yaş kaç?
04 Yorumla- +1 yıl
cadıların kalbi olmaz..:) ti tipine bak bir kere herşey siyah. kafandaki bile cadı külahı gibi duruyor:) aşık olamamanın sebebide bu olabilir kalbidne sevgiye yer yok hatta kalbin yok:) şaka bir yanda şu halinle orta çağda olsan yakılmamn imkansız:)) aklıma direk cadı geldi yani:)
Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. Daha benimle tanismamissin :p
03 Yorumla
+1 yılBuna sen karar veremezsin ki
00 YorumlaFazla güzelsin. Biraz alçak gönüllü olabilirsin.
02 Yorumla
+1 yılnasıl birini arıyorsun ki kimseyi beğenmiyorsun?
03 Yorumla- +1 yıl
öyle biri varsa erkekler olarak bizde sevelim onu :ddd
ne güzel işte kendini eşine sakla
03 Yorumla
+1 yılaşık olmaya zorlama kendini akışına bırak
02 Yorumla- +1 yıl
en güzeli :)
Egoistsin..
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok sabırsızsın
keep calm and call me01 YorumlaKarşına ben çıkmadım ondan ;)
00 Yorumlane güzel bekle volkan gibi birgün patlarsın
00 Yorumlabence kendini kandırıyorsun
01 Yorumla
+1 yılçünkü henüz bana denk gelmemişsin sen:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni beğenmiyorlar demiyoda
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka bir yana sendeki sorun bendede var kızlara hiç güvenmiyorum sevmiyorum felan kızlar konuşmak ister cevap vermeden uzaklaşırım oradan öyle bir huyum vardır reel de bir türlü vaz geçemedin kuzenlerle bile konuşmam etmem o derece
+1 yılDaha beni tanımamışsan demek ki
00 Yorumlawho are you?
00 Yorumla
+1 yılzamanı gelir
00 Yorumlaben de :((
00 Yorumlane yapalım yani?
02 YorumlaFazla kibirlisindir
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı