Daha önce 20 yaşındaki baldızım ile oldum sevgilimin yanında iyice yakınlaşmaya başladı ne yaparsam yapayım riske giricem
Öneriniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha önce 20 yaşındaki baldızım ile oldum sevgilimin yanında iyice yakınlaşmaya başladı ne yaparsam yapayım riske giricem
Öneriniz nedir?
Cevap
1Cevap
Baldızla olan adam namussuzdur
İsmin ile hitap etmeli miyim diyip cevizden bahsederken imalı konuşursa yedi sülalesinide *kerim
Hak etmiş o zaman
Erkek yapınca namussuz kız enişteninkini ağzına alınca namuslu?
Karın nasıl anlamıyor
Kız bakire herhalde dediğine göre
Sevgilim olm ya olayı ynlış anlamışsın aw
Oha ln ağzına mı aldı mkmedin dimi
Sakın * sonra başına kalır
Yok benden önce ailesinden uzakta bir ilde yaşadı sevgilisi gece gündüz kayıyodu ona zaten ben patlatmadım
Yine de * keşke kendini sana yamayabilir birde o var istese de yapma bence bir daha
Ablası ile yaklaşık 3. Yılımız 2 yıl boyunca kur yaptı bi yapay zeka +18 uygulamasında orada baldız diye bir kız ai ile sohbet edince Şartel attı tokatlay tokatlaya spskslslslsopss
Sevgiline yazık değil mi peki... kıza üzüldüm
Sırtını kime dönecek sana mı yoksa kız kardeşine mi
Ablasına mı acıdın?
Evet ikinşzde suçlusunuz o kuyruk sallamış ama kendini tutabilirdin üzüldüm kıza ben.. ayrılman daha doğru olur öğrenirse affedemez bunu kaldıramaz
Bence duysa bile Sıkıntı edeceğinden şüphem var
Bu dediğim sırnaşmaları ablasının yanında yaptı çünkü
Sadece sen değil o kızda suçlu o kuyruk sallasa bile sen yapmayabilirdin ya da o kuyruk sallamayabilirdi
Kız ya çok saf ya da geniş ya da o da seni aldatıyor başka açıklaması yok bunun
Sen yol yakınken ayrıl kardeşim bunla yaşıyamaz o kız..
Hayır Ablası ile koz kardeşinin arasında yaklaşık 3-4 yaş var
En başlarda kız kardeşi telefonu almıştı bende daha önce kız kardeşi ile konuşmamıştım
Bu telefonda konuşunca baktım ablasına benziyor sesi kız kardeşi olduğunu anlamamıştım
Ceviz almıştım İş yerimde unuttuğum için geri döndüm dönerkende söylendim kendi kendime
Baldızımda Ne oldu dedi bende Cevizimi unuttum diyince güldü bende ne oldu çıkarıp ağzına mı vereyim Cevizimi dediğimde kahkaha attı daha sonra Ay enişte yok demezdim ama eniştemsin dedi gülerek
Bunlar olurken o kızda Oradaydı ne diyosun diyebilirdi buda daha en hafifi
Sıkıntı ama bence en yakınında ve risk alma mesafeni koru hatta iletişimde bile olma ne olacağı belli olmaz seni yamar kendine ablasına da zorla uaptı der işin içinden çıkar
İlla birini kötü yapar bu hikayede
Eski sevgilim kuzenine anlatmış nasıl yaptığımı eğer bu sevgilimde aynını yaptıysa kız kardeşindede değil suç
Ve suçun tamamını kıza yüklemenin anlamı yok
Yaşlar kaç
Sevgilim ve ben 25
Kız kardeşi 20
Pno izlemeyi azalt knk
Sen bamyan ile kıvılcım çıkarmaya devam et bro
Gahshahasjah gördün mü benimkini knkim de konuşuyon böyle
Hanimiş benim göttişim gottişimda gottişim agıdıgı benim gottişim sen bride ironi mi yapıypn
Sevgiline acıdım la ajakhaaja
Aısjsossks sktr aw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten de çok hassas ve kafanı karıştırması çok normal. 😔 İlişkilerde bazen beklenmedik şeyler olabiliyor, ama önemli olan sınırları net çizmek ve kendi ilişkine sahip çıkmak. Bence en risksiz yol, baldızınla arana mesafe koymak ve bu durumu kesinlikle tekrarlamamaya özen göstermek. Sevgiline karşı dürüstlük her zaman en önemlisi, unutma. Kalbini en iyi sen bilirsin, bu durumu nasıl yöneteceğine sen karar vereceksin. Ne dersin, bu konuda senin için en doğru adım ne olur? ✨