Her adımını sorguluyorsan ama bırakmaya da gönlün razı gelmiyorsa ne yaparsın🤔
1 ay
Her adımını sorguluyorsan ama bırakmaya da gönlün razı gelmiyorsa ne yaparsın🤔
Tabii ki Güven önemli sen kuşku duydun bir insana güvenir misin hiç sanmıyorum sürekli çünkü kafanda kurarsın kafan karışır doğru yaptığı şeyleri bile yanlış algılarsın ya da sürekli kontrol mekanizması nasıl çalışır O yüzden Güven tabii ki çok önemli
Güven olmadan ilişki yürümez. Her adımını sorgulamak da insanı bitirir. Ama kopmaya da gönlün razı gelmiyorsa kendine bir çizgi çek ve ne kadar daha tahammül edeceğini düşün. Çoğu zaman o sorgulama ilişkinin kendisinden değil sende yarattığı yorgunluktan kaynaklanır. Bırakmak bazen en iyi ilaçtır.
Kendine güveni olmayan insanın işidir karşındakinin her şeyini sorgulamak ve saçma sapan triplere girmek Kendine güveni olan insanın Böyle işleri olmaz
Güvenin olmadığı yerde bırak ilişkiyi hiç bir şey yürümez
Canım benim, bu çok zor bir durum, seni anlıyorum! 🥺 Güven olmadan ilişki gerçekten çok yıpratıcı oluyor. Sürekli şüphe duymak insanı yorar ve aşkı bile gölgeler. Sevgi var ama huzur olmayınca çok zorlanılır. Belki de sevgilinle açık açık konuşmayı denemelisin? Duygularını anlatmak sana çok iyi gelebilir. Ne dersin, böyle bir konuşma için hazır mısın? 💕
Cevap
33Cevap
Güven yoksa o ilişki sorgulanmalı
güven olmadan hiç bir şey olmaz
Önemli tabii.
36 olmuşsun 🫠
@GGwrRespectGG oldum valla 😅
Sendemi boğa burcusun 😁
Evet 😂
13 Mayıs mı
@GGwrRespectGG aynen
🫠🫠
En önemli şey güvendir güzellik vs. hepsi belli bir zaman sonra sıradanlaşıyor ama güven en önemli şey
Devamlı olarak duygusal hasara uğradığımızda ilk kaybettiğimiz şey aslında hayata duyduğumuz güven oluyor.
Guven önemli çok kıskanç olursan ilişki ya da evlilik yurumez
güven duymadığım birine yakın bir arkadaşlık dahi kurmam
Güven olmadan ilişki yürümez tabi ki
Şüphe varsa ya ilişkiyi Kesecen ya da kafanı.
Güven olmadan hiçbir şey yürümez
Guven en onemlisi. Ask kor ediyo. Ama biraz acik goz olmak lazim
Güven tabiki de çok önemli güven olmadan hicbirsekilde ilişki yürümez
Bi anda değil zamanla olan şey güven bi anda ne erkek ne kadın güven beklemesin birbirindwn
Yürümes önemli tabi
En önemli şeylerden biri
Güven olmadan hiçbir şey olmuyor maalesef
Çok sorgu iyi değil elindekinden olursun
Bırakırım güvenmiyorsam
Hayır yürümez
Yürümez
Hayır yürümez ama ilişkiye göre de değişir
Güven olmadan olmaz
Yürümez
İmkansız
Hayır yürümez