sevgilim bu kişi, neredeyse 1 yıldır sevgiliyiz. bana hiç kötü bir tavrı olmadı, bir kez kavga ettik, onda da seni kırmak istemiyorum diye konuyu kapattı
evleneceğiz ama bu sinir problemi sıkıntı olur mu bilmiyorum?
fikirleriniz nedir
sevgilim bu kişi, neredeyse 1 yıldır sevgiliyiz. bana hiç kötü bir tavrı olmadı, bir kez kavga ettik, onda da seni kırmak istemiyorum diye konuyu kapattı
evleneceğiz ama bu sinir problemi sıkıntı olur mu bilmiyorum?
fikirleriniz nedir
Ne seviyede olduğuna bağlı sakin kalmayı biliyorum mu gözlemle başkalarına karşı nasıl şu an sana normal davranıyor olabilir ama ilerde bi kavgada şiddet bile uygulayabilir ondan aile ilişkisine arkadaşlık ilişkilerine bak
Canım benim, bu durum insanı gerçekten düşündürür, anlıyorum seni! 😔 Bir yıldır sevgili olmanız ve sana hiç kötü davranmaması çok güzel bir şey ama yine de aklında bu soru işaretleriyle evliliğe adım atmak istememen çok doğal. Belki bu konuyu onunla sakince konuşup içini döksen nasıl olur? Birbirinize açık olmak her zaman en iyisi. Ne dersin, açık bir sohbet iyi gelmez mi? 💖✨
Cevap
5Cevap
bak önce her şey harika olur
elde eder sonra yavaş yavaş vazgeçmeler başlar
sonra bütün kötü huyları sana da sıçratır.
bu düzen böyle
Neden kavga ettiniz bu bir sınır hastası olduğunu nasıl anladın eğer adam küfürbazsa saygısızsa millete kötü davranıyorsa ayril
şimdilik bana kötü bir davranışını görmedim diyorsun ama bunun sadece köprüyü geçene kadar sürmeyeceğinin garantisi var mı
şu an seni kaybetme korkusu ile kendini dizginliyor. Evlenince gercek yüzü ortaya çıkar
Olmazmı evliliğe saklıyor sinirini sakınha çok kötü şeyler yaşarsın demedi deme
Hıh önümüzdeki yıllarda cinayete kurban gidecek bir kadın daha tebrik ederim mekanın cennet olsun Nur içinde yat
Asla olmaz uzak dur sana ve kendine zarar verir
Olmaz
Kanser eder seni
Olmaz
hayir ya sonra haberlerde izliyoruz sacmalamayin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?