Yakışıklı, Her Hangi Bir Fiziksel Problemi Yok Fakat Tik Hastalığı Olan Bir Erkek Size İtici Mi Gelir?
Örn: Omuz atması, Vücut İrkilmeleri , Göz Kırpma v. b
Örn: Omuz atması, Vücut İrkilmeleri , Göz Kırpma v. b
Sonuçta bir rahatsızlık bunda beğenilmeyecek veya dalga geçilecek birşey yok. Zaten tiki olan insan kendisi isteyerek yapmıyor ve çevredeki insanların cins cins bakışları onu çok etkiliyordur diye düşünüyorum. O yüzden fazla takılmam bu konulara aksine yardımcı olup unutması için elimden geleni yaparım.
mantıklı birisin bravo..
Oooo bayılırım :D onla uğraşırım sürekli :D
uğraşmaktan kastın bunun kötü bişey olmadığını hissettirmek gibi bişey mi?
Yani :D severim anlayacağın. Benim de tikim var zaten benle de uğrasıyolar gülüyoruz yani kötü bir amaç olamaz ki. Sevimlilik katıyo insana
ne tür bir tikin mevcut? :)
Kulağımda ve boynumda
takma kafana güzelliğin bunu örtecektir ;)
Bu bir kusur değil bana göre neden takayım?
iltifatın içinden kusur kelimesini çıkarmak büyük bir yetenek tebrik ederim :)
Alışkanlık işte naparsın :D inceyi kesiyoruz her zaman :D
ahh.. ahh.. hatunlar işte ne yaparsın.. hiç değişmezler :)
:))
sağlıcakla kal..
Valla Kardeşim Benim Arkadaşlarımda Da Vardı Aynı Hastalık :) (hastalık mi denir bilmem ama )
Ben onlara diyordum bak olmucak olmucak de en son kasma kendini olmadığını göreceksin diyordum 5-6 arkadaşın öyle tiki geçmişti :D tabibu belden :)
Bel tiki, Belinde olan bir kastan kaynaklı gıdıklanma belinin her yerinde mevcut olmaz ancak mevcut bölgeye o bağ noktasına dokunduğun an tiki olan arkadaş zıplar.
Diğer tikler insanın istem dışı yaptığı tiklerdir buna vücut irkilmeleri denir veya kasılmaları bırakmak çok ama çok zordur ilaçlı tedavisi yoktur ve bırakan çok az sayıda insan vardır..
arkadaşlarına yardımcı olman süper bir şey biliyosun genelde bu tip şerler dalga geçme aracı olarak kullanılır sen yardımcı olmayı seçmişsin bu yüzden ADAMIN DİBİSİN DOST..
Bro ilk başta yaparken gülüyorduk eğleniyorduk falan ama sonra baktım olmucak gel dedim anlattım :D benim de gözümde tik var psikolojik herşey :D
tiklinin halinden tikli anlar diyosun yani :)
tabikide :D ama gercekten %99 işe yarıyor. eğer aklında bunu ypma hissi varsa kesin çözüm. olmucak olmucak smdi ypcak bişey olmaz faln desin :D
Farklı bir tedavi tekniği, bunu psikoloji uzmanlarına mail olarak atıp tüm insanlığa bir fayda da bulunabilirsin ana başlık olmucak olmucak şimdi yapacak bir şey olmucak ;) :D
Ama espri bir yana cidden insanlara duyurmanın bir yolunu bul veya mail at dediğim yere belkide asrın tedavisini bulmuşsundur bilemeyiz..
:) yok aslında PDR ci bir tanıdığım vardı ona sordum zten psikologların bildiği bir yöntem dmişti :D ama ben onların bildiğini bilmiyordum :D
bildiklerini bilmeden tedaviyi bildiğime göre bilmiş sayılırım diyosun yani :)
olum senin yazını okurken zorlandım yazma şöyle şeyler :D aynen aynen :D
Felsefeci adam böyle oluyor dost :) :) bir tane daha yazayım mı?
olabilir :D
Hayal Kurmayı Hayal Ediyorum Hayaller İçinde
Ne Yapsam Da Olmuyor Dost Hepsi Hayal Peşinde !!!
ONR A. K
al buda benden :D
Acaba Sende Beni Benim Seni Düşündüğüm Kadar Düşünüyormusun? :)
düşündüğüm düşünceler düşmüş gibi düşün
veya düş düşünmeden düş düşün
düşen düşene bak sende düşmüşün
biz gerçek sandık aslında düşmüşün...
ONR A. K
Amatör bir yazarla atışıyorsun dikkat et :)
sustum abi :D tikten nerelere geldik yaa :D
Muhabbet güzelse nereye gittiğinin bir önemi güzel insansın allaha emanet ol :)
yok yazmayı unutmuşum :)
sende bro :)
Bir zamanlar göz kırpma tikim vardı, herkesin fark etmesi sinir bozucuydu.
şimdi bıraktın mı peki? tik tekrar eder diyorlar ama bırakmana sevindim..
Evet, bıraktım. İrade meselesi gibi düşün üstad. Sigarayı bırakmak isteyenler ne oranda bırakabiliyorsa bu tik olayı da öyle.
sigarayı bırakmaktan daha zor olsa gerek :D
Cevap
2Cevap
Aynen bana görede çok sempatiktir. çok tatlı olBilir :) :) zaten önemli olan iyi niyeti. ben öyle tike felan takmam :)
peki sence burada ki herkes sende dahil olmak üzre sempatik ve tatlı bulurken dışarıda kötü bakanlarda vardır elbet onlar hakkın da ne düşünüyosun?
BRAVO..
Tiki olanlara ayrı bir saygın var sanırım :)
çok doğru söyledin, yaradılanı severim yaradandan ötürü..
Tikim var :)
boyun, omuz, göz, parmak, ayak, burun v. s v. s :)
Tik yüzünden beni tatlı bulan kızlar var diye bırakmamak çok saçma olur, ayna iyi fikir denicem teşekkürler.. :)
tiki olan insan tiki olan insanlara sempatik geliyor bunu öğrenmiş oldum bu arada.. sadece sende değil tüm yazanlar da aynı cevaplar geliyor :)
Aslında seven için engel değil de gerisini biliyor sun
anlamadım?
muhakkak öyle olmalı, yani öyledir her halde :)
en son 5 yıl önce bir sevgilim vardı oda 4 yıl sürdü bazen yanında yapardım yapma derdi keserdim bir sıkıntı olmazdı demek ki öyleymiş :)
Ayrıldık işte ben onun için oda benim için öldü bilirsin standart aşk acıları durup durup resmine bakmalar falanlar filanlar ve sonra ölümünü ilan edersin gömersin içine törensiz bir şekilde ve film biter :)
soru oluşturup sorabilirsin mesela mantıklı olur bu kızlar neden böyle hem bende öğrenmiş olurum :D
tamam onu da ben yaparım :)
Benimde tikim var belden :D beraber tiki olanla tictoc lasiriz :D
benzetme başarılı bence tictoc anasayfasına mail at fikrini sat :)
Hahaa satilik degil :D
benimde gözümde var 2 senedir sıkıp duruyorum tikim var yani
bırakmanın yollarını denedin mi araştırdın mı hiç?
2 aydır azalma var 3 kere doktora gittim normal gozlerım bide kaslarımı oynatma var ya mesela bir yerde bir tik olayını okuyorum aynısı bana oluyor
hatta öğretmenlerimden biri beni rezil etmişti tikim var diye sınıfın içinde
kınamak nedir hiç anlamam, tikin var diye seninle dalga geçen arkadaşların olabilir bu mahakkak olacaktır ama kocaman bir üniversite bitirmiş eşşek herif/kadın bunu alay konusu yapacak kadar aciz kişilikte çok garip..
Bencede oyle ama unutunca yapmıyorsun bu yuzden aklıma getırmeyınce sorun olmuyor
umarım bununla baş edecek bir güç bulursun sağlıklı hayatlar diliyorum..
Lan göz tiki dediniz olmayan şey an itibariyle bende olmaya başladı vay a q
Yapmayı başardın, Bırak için de arkadaşlardan firik alabilirsin :)
tam tersine sempatiktir bana göre.
mesela?
Hmmm, orijinal bir soru :/
orjinal bir cevap bekliyoruz o zaman :)
Çok ağır değilse tiki, sevimli bile durabilir :)<3
nerde olduğuna bağlı.. gözünde tik'i olan bir sevgilin olsa?
Seviyorsam tikine kurban olu ru m sevgilimin <3
oldukça iddialı :) sevgilin kendini çok şanslı hissetmeli..
İnşallah kendisini şanslı hissettirebiliyorumdur :)
Peki gözünde nasıl bir tik var ne oluyor yani
tatlı
Net..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar