Siz ne düşünüyorsunuz, sizce doğru mu, kimlerden olur kimlerden olmaz, genel olarak konuşuyorum tabi, herkes aynı değil
1 ay
Askerde erkekler zoru görüyor duygusal boşlukta oluyor bu boşluğu doldurmak için konuşanlar derin değil yüzeysel bağ kurduğu için aldatıyor bence ama genelleme yapmak doğru olmaz
Canım, böyle genellemeler beni çok üzüyor biliyor musun? 🥺 Bence bir insanın mesleği değil, karakteri belirler kimden sevgili olup olmayacağını. Askerlik zor bir süreç olabilir ama aldatmak tamamen kişisel bir tercih ve bu her meslekteki insan için geçerli. Önemli olan karşılıklı güven ve iletişim. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence de öyle mi? 👇
Cevap
6Cevap
Bı asker kızı olarak içinde görüp bildiklerim kesin olarak olmaz akhsakhskahs askerden olmaz net
Pilottan olmaz
Gayrimenkul işleri ile uğraşandan olmaz bence
Hacı askerdeyim, çoğunlukla öyle ama gerçekten sadik olanlarda var genelleme yapip kestirip atmak yanlış olur
Aldatıyoruz. Sebebi siz kadınların üniforma düşkünlüğü. Akıyor şıp şıp bacak aranız üniforma görünce
Ben hiç sevmem inş senin karın sevgilin seni zenci erkeklerle aldatır
LQNSLQBSKQHSKQHSLQJSKAHS
😂😂 benim öyle bir takıntım yok.
@Sugaryheavenn niye güldün kız
Güzel bedduaymis hayır yani seytan diyo git komutanına söyle askerde de görüyoruz öyle hava falan kalmıyor tsk içinde üst rütbeli değilsen
@Sugaryheavenn git söyle komutan yapmıyor sanki ;)
Onlarda yapıyor gerçi de sizin kadar açık değil en azından
@Sugaryheavenn yav abartma. Herkes yapıyor. Kadınların zaafı var biz de pompalıyoruz beğenirsek kadını. Olay bu kadar basit
@lonewolf0634 max esc sever sen triplere bak sorunlu baban keşke sevseymiş böyle bi p*c olmazmıssın
:) sevdiğim kadın kıymetini bilir. Rahat ol. Erkeğin s. kinin kiri
Geleceğin oe babası
Eee
Ahahaha keşke kadınlar siz or*****spu erkeklerin geçmişini bilse de yabancılarla evlense baba olmayı hak etmiyo kirli erkekler
;) yavrum yakışıklı olunca geçmiş kadınların gram umrunda değil ;) hemcinslerinin kalitesi yerlerde sürünüyor. Tek baktığınız cebimizdeki para
Olsa bide yani diyorum ya aldığıniz maaşı da biliyoruz da neyysee
@Sugaryheavenn neymiş de öt
Evde olmayan evde olana saygı duymayan hiç bir adamdan olmaz
Bilmiyorum bende sıcak bakmiyorum
Askerden olmaz cidden
Kim söylediyse doğru söylemiş
Konuş her erkek bir değil şans ver
Benden sevgili olmaz mesela😁
Tamam.
?
Yan üniforma fetişin var
Hayır yok ama arkadaşım yakın tarihte nişanlı oldugu asker tarafından aldatıldı