Askerler ciddi ilişki istemez mi?

Bir kaç ay önce jandarma astsubay biri ile konuşuyordum aramızda 6 yaş var internetten tanıştık ilk başlarda her şey güzeldi sonra ben ondan hoşlanmaya başladım biraz fazla ilgi göstermeye başladım o da tam tersi ilgisini azalttı soğuk ve sert davranmaya başladı kavgalar da başladı daha sonra yaş farkının fazla olduğunu benim küçük olduğumu söyledi ve annesinin başka kız bulduğunu onunla evleneceğini söyledi beni heryerden engelledi 1 ay sonra engeli kaldırıp tekrar yazdı ertesi gün engelledi bir kaç defa böyle yaptı en son gene engeli kaldırdı ben onu sevdiğim için her yazdığında cevap verdim onun beni sevmediğini biliyorum ama vazgeçemiyorum da merak ettiğim şey sevmiyorsa neden engeli kaldırıp yazıyor ve şu an konuşuyoruz ama sürekli tersliyor mesajlarıma hep görüldü atıyor sürekli meşgulüm diyor ama diğer sosyal ağlarda aktif ayrıca instagram engelini hala kaldırmadı uyarmama rağmen asla kendi isteği ile arayıp yazmıyor aradığında da hep o malum konudan konuşuyordu amacı ne ve ne yapmaya çalışıyor benim ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun belki yanlış ama ben gerçekten seviyorum onu
Biraz uzun oldu ama konu bu görüşlerinizi bekliyorum
Askerler ciddi ilişki istemez mi?