- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 ayBence centilmendir. Biraz da aralarındaki ilişkiye, maddi durumlarına bağlı. Mesela benim de görüştüğüm biri var, sevgilim değil ama benden daha fazla kazanıyor şu an. Hiç ödetmez bana, ben ödemek istedim bir keresinde, rahatsız oluyorum dedi. Ben de daha ısrar etmedim. Bir de belki narsistce gelecek ama karakterimden değil tamamen kadınsal varlığımdan kaynaklanıyor yani 😅 onun bu ilişkiye daha çok ihtiyacı var. Ben ondan maddi bir şey almıyorum, evlilik gibi bir statü değiştirme amacıma da hizmet etmiyor, dedim ya sevgilim bile değil, benim sohbetime, yanındaki varlığıma, güzelliğimle duruşuma 😅, yumuşacık ellerimi öpmeye bence onun daha çok ihtiyacı var. Ya buradan zorlasak bir şiir yazarım 😅😅😅 ben de onunla görüşmekten keyif alıyorum ama izin vermiyor zaten ödememe. Daha çok kontrolün kendisinde kalmasını istiyor bence. Ben de hayatımın kontrolü gibi değil ama görüştüğümüz esnada her şeyin onun kontrolünde olmasına izin veriyorum. Aramızda cinsellik yok bu arada. Yanlış anlaşılmasın 😅 ayrıca centilmence buluyorum onun bu davranışlarını. Eğer höd höd biri olsa zaten görüşmekten ben de keyif almaz ve görüşmezdim..
06 Yorumla- 1 ay
evlilik gibi bir statü değiştirme amacı? Bekar olunca"it kopuk serseri " statüsünde mi oluyoruz? Mesela ben de birkaç kez evlenmek istedim ama "Şu kadar altın yoksa kız da yok" dedikleri anda "Satıyor musunuz yani anlamadım ben?" diyince iş karıştı :D
- 1 ay
@Frankenstein16 Hayır onu öyle yazdım çünkü bir kadınım. Yani toplumsal cinsiyet rollerimiz var maalesef. Örneğin evli bir kadın olsam komşular daha çok saygı duyar. Ne idugu belirsiz bir kızım şu an onlar için.
- 1 ay
Ajahha evet evlilikte öyle altındır bilmemnedir istekleri samimi bulmuyorum ben de. Iki insan hayatını birleştirecek yani. O zaman bu altınları isteyen tarafın samimiyetsiz olduğunu düşünürüm.. lakin altın isteyen taraf ailesine söz geciremiyor ve ailesi istiyorsa o zaman o kişi zaten evlenmesin.. evlilik için önce birey olmak şarttır.
- 1 ay
Ailerler bazen ya bizim dediğimiz olacak , ya da bizimle görüşme noktasında olabiliyor. Yani "Söz geçirme " kısmı karşındaki laftan anlamayınca çok mümkün olmayabiliyor.
- 1 ay
Cinsiyet rollerine anlam veremiyorum. Mesela bu rollere? göre ev işlerini kadın yapar. Annem bir aydır evde yok ve tüm işler bana kaldı. Eve her ay normalde her ay temizlikçi gelmesine rağmen , temizlikçinin her yere boca ettiği kimyasal tortularını ben temizledim. Şu an ev "exclusive residence" seviyesinde temiz. Bu nasıl oldu bu rollere? göre
- 1 ay
@Frankenstein16 katılıyorum sana
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 ayÖrnek vermek gerekirse ben askeri personelim görev yaptığım yerle memleketim çok yakın ve bizim ülkemizde şu kültür vardır bunu herkes bilir bir arkadasiniz memleketinize ilk defa gelirse hesabı siz ödersiniz neyse görev yaptığım ilden memleketime komutanınla geldim yemeği o ısmarladı ödememe kesinlikle izin vermedi bu sefer bende tatlıyı ısmarladım en azından memleketine geldik tatlı bile ismarlamadi demesinler sözünü söylemelerini istemem. Biliyorum verdiğim örnek konuyla bağımsız gibi duruyor ama bugüne kadar pek fazla kızla buluşup yemeğe gitmedim maalesef toplasan 3-5 i geçmez onuda hesabı ben hep ödedim diye hatırlıyorum hatta eski sevgilimle ciddi olduğumuz için 10 gün boyunca ev tuttuk gezdik yedik içtik telefonu bozuldu sıfır telefon aldım kredi borcunu ben ödedim şu an evli çocuğu var ama onu yagmurlu bir günde gördüğümü henüz unutamıyorum zaten o hayatimdan gidince doğru düzgün ilişkilerim dikiş tutmadı yaa neyse nasip değilmiş büyük ihtimalle o bu siteyi kullanmıyor ama yinede haykırmak istiyorum Adıyaman kızı Seher sana harcadığım her kuruş helali hoş olsun ama ilişkimizde tam olarak kafamda kalan soru işaretleri var birgün bana ulaşırsan çok mutlu olurum islahiyeli Ömer henüz seni unutmadı bunu bil.🥹🥲
31 Yorumla
Cevap sahibi1 aySorumu beğenen arkadaşlar istek attım kabul edebilir misiniz?
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Erkekler ATM değildir arada da kadın ödesin
02 Yorumla- 1 ay
Eyvallah
- 1 ay
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
m 1 ayBuluştuğu kadına icirdigi bir kahveyi minnet olarak görüp kerizlik olarak algılıyorsa Zaten o adamdan bir halt olmaz. İnsan yedirdigi icirdigi şeyin hesabını yapar mı ya, bu güne kadar yediğim içtiğimin parasını kendim ödedim. Ayrıldıktan sonra bunun konuşmasini yapan kişilere çok şahit oldum mide bulandırıcı
24 Yorumla- 1 ay
Kalıbından utanır insan ayıp valla
- 1 ay
Günümüzün kadir kıymet bilmeyen kadınlarına bunların hepsini yapmak lazım.
- 1 ay
İlaveten kadın erkek eşittir demesini bilen kadınların bir zahmet ellerini ceplerine sokması gerekir.
- 1 ay
mesele kahve meselesi değil. Kasada yanımda dur be kadın, o an "Biz" şeklinde konumlanmak istiyorum . Hem belki bir aksaklık olacak , kızın mudahale etmesi gerekecek? Hani eştik? eşittik?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu tamamen çiftin arasındaki anlaşmaya ve niyetlere bağlı canım! 🥰 Eğer erkek içinden gelerek ödüyorsa bu çok hoş bir centilmenlik. Ama her zaman sadece erkeğin ödemesi de modern ilişkilerde artık pek şart değil ki! 🤷♀️ Kadın da ödemek istediğinde ya da bölüşmek istediğinde bunu dile getirebilmeli, ayıp olmaz bence. Asıl önemli olan karşılıklı saygı ve anlayış! ❤️ Siz sevgilinle bu konuyu nasıl hallediyorsunuz? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 1 ayhesabı ben öderim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
1 ayMaddi durumuna ve karşısındakinin tutumuna bağlı.
bazı kadınlar ne de olsa erkek ödeyecek diye hep lüks yerler istiyorlar. Ve yenmeyecek kadar çok şey sipariş ediyorlar. Bunu hep ödeyen bence kullanılıyor ve keriz.
biz dışarı ayda iki falan ancak çıkabiliyoruz, hep sevgilim öder. Bence gayet centilmence ve çekici bişey. Yer tercihini de hep ona bırakırım. Bütçesi azsa ona göre seçsin çoksa ona göre seçsin ben kendimi yoramam. Ama daha sık çıksak veya sürekli talepkar olsam ben de öderdim bazen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Birine yemek ısmarlamak veya bir kahveyi ödemek kerizlik değildir eğer böyle düşünüyorsa bir şey almasın o zaman ne saçma bir şey. Eğer ödediği üç kuruşun lafını yapacaksa gitsin. Hiç sevmem para mevzularini konuşmayı. Birine bir şey ismarlarsam asla bunu kerizlik olarak görmem veya şu kadar harcadım demem ama erkeklerde durum farklı galiba 🤷🏼♀️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
1 ayBu işlerde denge olmasından yanayım ilk buluşmada kendi hesabımı kendim öderim sonrakilerde erkek yemek ısmarlıyorsa ben de hemen hemen denk gelecek tutarda tatlı çay kahve falan ısmarlıyorum dengede tutmak önemli böyle karşılıklı jestleşmek iyi bence
10 Yorumla
1 aybenim tarzım o masada varsam ben öderim, bugüne kadar böyle oldu. Uzun bir birliktelik oluyordur buluşma sayısı fazladır bir zaman vardır o zaman herkesin ilişkisinde farklıdır tabiki, “süreklilik arz etmemek kaydıyla” onuda onure etmek adına teklif ettiğinde kendini kötü hissetmemesi için kabul ettiğim olmuştur.(sınırlı sayıda)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 ayPragdan bir kızla 1 haftada 3. Defa buluştuk ilk 2 buluşmayı ben ödemiştim. 3. Defa ödemek isteyince" sen benim babam mısın hesapları sen ödüyorsun ben senin çocuğun değilim kendim öderim demişti." Yorumlara bakıyorum da bizim Türk kızları maşallah 😃
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBen bayanın hesap ödemesini doğru bulmuyorum ama her şey erkeğe de kalmamalı biz dışarda yiyecek veya iceceksek hesabı o öder ama diyelim sahile gidiyoruz kahvaltıya piknik gibi herşeyi ben hazırlar götürürüm o sadece ekmek veya simit alır gelir hassas detaylar yani önemli olan anlaşmak hesap bir şekilde ödenir.
19 Yorumla
Cevap sahibi1 ayEğer ilişki ciddi bir ilişki ise erkek tâbi ki centilmen olur.
Cevap sahibi1 ayYooo onu da almasın, hayat paylaşmaktır neyi kiminle nasıl paylaştığın önemli... bazıları maddi yükü omuzlar bazıları manevi yükü. Hayat birbirine dayanmakla geçer önemli olan bunları doğru bir şekilde dengeleyebilmektir. Bu dengeyi kurduğunuz sürece hayat her zaman güzel ve dengeli olur.
- 1 ay
ama senin yorumuna asla bir denge yok aksine ciddi bir dengesizlik var neden ekonomik bütün yük hep erkekde hayat paylaşmaksa hayat müşterekse sonuçta varlığıda yokluğuda birlikte yaşıyoruz kadında elini taşın altına koymak zorunda mümkünse manevi yüküde neyse artık o birlikte yüklenebilirler
Cevap sahibi1 ayTabiki de öyle dediğim gibi bu durumdan duruma kişiden kişiye göre değişebiliyor tabii ki hayatı beraber omuzladığımız için yükü de beraber kaldırabiliriz ama bu illa hesap ödemekle ölçülmez. Ben aslında bunu söylemek istedim.. O yüzden dengeli olmak gerekir bunu vurgulamaya çalıştım.
Cevap sahibi1 ayBir de yaşayış tarzına göre de değişiyor bence karşıdaki insanın düşünce yapısına göre olaya nasıl baktığına göre seni nerede gördüğüne göre vs vs vs yani bunu tek bir davranışla ölçümlemek veya değerlendirmek bence yanlış oluyor zaten.
Cevap sahibi1 ayO halde keyifli vakitler diliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 ayArtık çok ciddiyete binmiş bir ilişkim varsa evliliğe doğru gidiyorsa sıkıntı ederim. Bir tabak yemeğin, bir fincan kahvenin hesabını yapan adama yırtıla yırtıla çocuk doğurup pis soyunu devam ettirmem. Lokmamı bile sayar o iyyy
022 Yorumla- 1 ay
@isabella181919 sacmalama lokmani sayacak olsa hesabi odemez centilmenlikte yaramio insanlara
- 1 ay
Bende zaten ödemeyeni diyorum
- 1 ay
He kusura bakma yanlis anlamisim
- 1 ay
Senin gibi bi zihniyetle kim ciddi düşünür Allah aşkına 😂😂😂
- 1 ay
Çok üzüldüm ama ya yapma böyle sjjsjsnwnsnnsj @AfiliYlnzlık🤣
- 1 ay
Öyle valla ki öyle de olmuştur zaten 😂
- 1 ay
Yaa canım yaa baksanıza nasılda inanarak konuşuyor 😂😅
- 1 ay
Aynen aynı senin gibi senin çocuk doğurma ihtimalin yok zaten😂😂
- 1 ay
Offff iki yemek ismarlicanız ne kudurdunuz ya sjwnsjwnjsjw
- 1 ay
Valla konu yemek değil arsızlık keşke anlasan ama maalesef işte 😂😂
- 1 ay
Inan bana seven erkek sevdiceğine ısmarlayacağı iki yemeğin lafını yapmaz adamlığa sığmaz bu. Ama senin gibiler de arsız der anca😄
- 1 ay
İsabelin zoruna gitmiş bide yorumları şikayet etmiş ezme 😂😂
- 1 ay
Ben kimseyi şikayet etmedim hatta ne kuduruyon dediğim yorum da uçmuş
- 1 ay
Yazma yorumumun altına.
- 1 ay
Sus ezme İsabel 😂
- 1 ay
Ezik afilli 😄
- 1 ay
Susss ezik ısabella seni 😂😂 gel yemek yiyelim hadi 🤣🤣
- 1 ay
Lafımı çalmaa, sen kimsinde senle yemek yicem ben öğkkk
- 1 ay
Eziği ben dedim zaten sana boş kafa😃 sen benim yanımda bile gezemezsin lan israf bide kendini nimetten sayıyor ahaha 😂😂
- 1 ay
Ne kudurdun ama ya sjwbsjbwjsjs
- 1 ay
Gidip özelden muhabbet edin artık yeter 😃
- 1 ay
Ne muhabbet edecem bunla öğk
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 ayBu gibi durumlarda maddiyat işin içine giriyor elbette ama ben bir bardak çayın bir öğün yemeğin lafını etmem ancak hesabı ödemek eril bir durum bence erkek bi kadını yemeğe davet ediyorsa ve hesap ödemekten kaçıyorsa onunla devam edilmez.
14 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 ayBence bölüşülebilir ancak erkekler genelde bunu ego savaşı haline getiriyor o sebeple eşimle sevgiliyken hesap ödetmediği için hadi sahilde oturalım vs diyordum çay demleyip gidiyorduk😅 böylece onun bütçesi sarsılmıyordu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. her buluşmada hesabı erkeğin ödemesi kadına verilen değer centilmenlik jest olarak değerlendirmiş bazı işgüzar kadınlar sanıyorum hesap ödetmenin kendilerine karşı iyi davranış biçiminden daha değerli görüyorlar ilginç hakkaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
1 ayÖdetmek ayrı bir şey kendi isteğiyle ödemesi ayrı. Ödemek istemiyorsa hiç teklif etmediyse kendi hesabımı öderim bazen de ben ısmarlarım. Ama ödemek istiyorsa reddetmem. Sürekli ödemesini de istemem. Fifty fifty okeydir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayKarşılıklı düşünülmüş hissedilmek zaten arada aşk ve sevgi varsa o kahvesini alır o yemeğini alır meselsi geçiyor bütünleşmiş bir aitlik duygusu beliriyor kişiye bağlı bu biraz dkf uzu konu ya jsjsjsjs almayın vermeyin jsjsjsjs
00 Yorumla
1 aycentilmendir kiz adim atmadigi surece hesabi erkekler odemeli bakti ki adam kiz hicbir sefer adim atmiyor 5 bulusmada 1 de dahi olsa o zaman bulusmayi kesmeli bence erkekler odemeyi bolusmek uerine mesafe koysa o kizla arasina daha mantikli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 1 ayÖyle erkeğe keriz gözüyle bakan olursa hüğğğ millet sevgilisine neler yapıyor diye köşede ağlar artık xnxns ödesin centilmen cebinde akrep olmayan erkek yenur omega 5
02 Yorumla- 1 ay
Afiyet olsun dkdkd
Şahsen benim olduğum masa ya da mekanda hesap ve ikram bana aittir. Kadını erkeği yok prensip meselesi. Hele ki kadınsa aile olsun olmasın kesin ben öderim. Bu zayıflık kerizlik değil. İlla ki menfaat gözüyle ya da ticari bakıcaksak da hep ödeyen taraf sen olunca ne kimse laf edebilir ne de aran bozulursa kimse sana üstten konuşamaz. Her anlamda doğru olan bu. Kullandım sananı da kullanırlar sen şerefinle yediğinin parasını ödemiş olursun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 ayAsıl kadının hiç hesap ödememesi ayıptır. Erkek kibarlıktan ödetmiyordur belki ama kadının teklif etmesi gerekir.
20 Yorumla Ben karşı tarafın cebinde para var mıdır yok mudur diye düşünmem. Herhangi bir arkadaşım olabilir bay/bayan oturup çay kahve yemek yer içeriz lafı bile olmaz.. He şu olabilir ısmarlamak zorunda mısın hayır değil. Yani ödemek istiyorsa arkadaşın öder ne diyeyim ben ödetmeö 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m 1 ayEvleneceksek keriz ne demek ya. Tabiki erkeğim maddi olarak ne gerekiyorsa yapacak. Yoksa kadın olsun ben bakayım ona. Evlenme niyetim yoksa fazla para harcatmam. 2. Buluşmada olmaz zaten
00 Yorumla
1 ayilk başlarda sıkıntı yok devamı gelecekse bir ilişkiye başlanacaksa okey gibi ama devamında da kadın ısrar etmiyorsa nasıl olsa sen ödersin kafasına giriyorsa o kerizliğe giriyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
1 ayduruma bağlı değişir bence. eğer durumu iyiyse ve içinden geldiği için yapıyorsa centilmendir, kadın istediği ve bölüşmeyi teklif edemediği için ödüyorsa kerizdir.
00 Yorumla
1 ayCentilmendir ve böyle bir adamın kıymeti de bilinmelidir. Kahveyi o ödüyorsa bir diğerini ben ödemek isterim ve teklif ederim. Eğer müsade ederse ödemekten de memnuniyet duyarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 aysürekli sürekli odemesi gereksiz. özellikle hesabi erkek oder diye dayatan bi kadin kesimi var, bu da gereksiz. tamamen spontane gelismeli 5 erkek oduyorsa 3de kadin odesin
05 Yorumla- 1 ay
yav ornek verdim isterse 10 kadin 5 erkek odesin ya da esit odesinler. alman usulü yapsınlar. onun cetelesi mi tutulacak
- 1 ay
Bilemiyorum hayatim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kerizlik değil ama ben kadın olarak cekinirim şahsen kadın da arada yemek ismarlamali durumu varsa..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayKeriz diyebilirler sorun yok, ben hesap ödetmem.
Parasını kendisine harcasın.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Maskülen olan benim tabikide ben ödeyeceğim hee terso zamanıma denk gelir. Bir iki kere kadın ödeyebilir.
00 YorumlaBana hesap ödeten erkekten o an soğumasam da gün gelir iğrentilerimin arasına o hareketi de eklenir ekstra soğurum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Hesabı cinsiyetten bağımsız davet eden ödemelidir. Bu bir görgü kuralıdır. Hep erkek ödeyecek diye bir şey yok.
01 Yorumla
1 ayAyıp deĝil ama bence 50/50 olmalı. Herkes kendi hesabını kendi ödemeli. Tabii dediĝim evli olmayan insanlara ait.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 ayBen de ödeyebilirim sıkıntı değil ama ondan müsaade isterim çünkü babam erkeğin önüne geçip hesap ödenilmez kızım derdi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 aycentilmenlik sayılır ama beni rahatsız eder açıkçası. Ben de bir şeyler ısmarlamak isterim hep erkek hep erkek olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Centilmendir. Kadın teklif etmediği sürece zaten kadına teklif edilmez ama kadın da arada bir teklif etsin yaniiiğ
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. centilmendir ama mesela kadın erkeği sevmiyorsa erkek her seferinde hesap ödeyip peşinden koşuyorsa bu kerizliktir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
1 ayCentilmence bir davranış fakat bazen ortaklaşa olması daha iyi olur her iki tarafta daha iyi hisseder
00 Yorumla Bence ilk bukuşma hariç hepsi eşit şekilde ödenmelidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kibar ve centilmendir ama kadın da ödemeyi teklif etmeli ve ödemeli muhakkak
10 YorumlaHesabı erkek öder ama
Bütçesine uygun mekana gitmeli
Kız da bunu kabul etmeli10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı. Her buluşmada da olmaz canım aa kerizlik sınıfına girer o
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı. keriz. kadına hesap ödetmeyen erkek m. ldır. ve bu adam yüzde 75 en az ihtimalle aldatılır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayBuna bi bu kadar daha yıl geçse çözüm bulunamayacak bence 😄
03 Yorumla- 1 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayÇiftin anlaşmasına ve iki tarafında maddi durumuna bağlı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 ayBelli bir yere kadar centilmenlik sonrası enayilik
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBir erkeğin oldugu masada bir kadin hesap ödüyorsa aleni bi şekilde erkeğe edilmiş hakarettir bu:) masada siz varken bir kadinin kartini çikarip hesabi ödemesini nasil kaldira biliyorsunuz:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
1 aycentilmendir tabi uc kurus odedi diye niye keriz olsun
02 Yorumla- 1 ay
@AfiliYlnzlık ne arsızlıgı ya benim de karsımdakinin de odeyecek parası varsa bu boyle tartısılacak bir konu olmaz eger karsının maddi durumunun iyi olmadıgını bilsem ben izin vermem zaten Eger her bulusmada odemek istiyosa da oder kendi tercihiyle yaptıgı bir jest sonycta
- 1 ay
@AfiliYlnzlık siz karsınızdakine deger vermiyorsunuz bu yuzden batıyor bunlar Ben sevgililerime zamanında ne paralar yedirdim kredi bile cekip zor duruma dustum benim gibi enayiye gelip bunları anlatmayın allah askına Hicbir erkek de cıkıp bir kahve parasını konusmamalı bunun cinsiyetle alakası da yok kendine saygısı olan kimse konusmamalı
1 aybence bir ben bir karşıdaki öder... sürekli aynı kişi olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı. Hanimefendi istemedikçe ödemek en iyisi naocan awk kitlicen mi hesabi
00 Yorumla
1 ayArada ödemeli iki taraf, erkekte öderse centilmen oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 ayCentilmen erkektir. Ancak arada kadın da ödemeyi teklif edebilir. ✨💁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayErkekler centilmenlikle enayiliği karıştırdığı için her şeyi erkeklere yıkılıyor. Kendinizi cüzdan yerine koymayıp kendinize değer katsaydınız günümüzde böyle olmazdı dengeler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
1 ayKeriz olark gören o zaman hcbir kadni yemeğe de cikartmasn işi de olmasn
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
1 ayHer buluşmayı şahsen ben izin vermem ödemesine biraz kerizlik olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Centilmendir arada kadın da ödemeli erkeğe ayıp olmasın diye bazen ortaklaşa ödenmeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Karşılıklı sevgi varsa centilmendir ama buluşmaların amacı farklıysa sevgi yoksa kerizdir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yazısız birtakım kurallar var elimizi kolumuzu bağlayan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.
1 ayKerizdir hele ki evlenmek yerine sürekli değiştiriyor ise
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Keriz diyemem ama kendini aptal yerine koydurtmasın derim.
00 Yorumla
1 ayBiraz da kadını sorgulamak lazım kadın neden gerektiği yerde elini cebine atmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayOlay sadece para değil ki.. Ödediği iki kuruşun hesabını yapan, bunu dert eden adam ne centilmendir ne de samimidir bencee.
00 Yorumla
1 aybakış açısına göre değişir ama ben hesap ödetmem şahsen
00 YorumlaEğer yatırım yapıyorsa centilmendir, sadece karnını doyuruyorsa hayır kurumu başkanıdır.
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat