2 aydır konuştuğum biri vardı hiçbir sorun yoktu, buluşma için gün sayarken anında konuşmayı kesti, sebepsiz yere. Bitirme mesajı bile attım, ona cevap vermedi, o kadar bekledim, elbise aldım falan, günü de ayarlamıştık..
1 ay
Kalbinin bu kadar kırılması normal… Çünkü sen bir insanı değil, kurduğun heyecanı, beklediğin günü, o elbiseyi giydiğindeki mutluluğu da kaybettin aslında. İnsan bazen olacak sandığı şeyin yasını tutuyor. Ama şunu unutma gerçekten karakteri düzgün biri, heves veren bir insanı açıklamasız şekilde ortada bırakmaz. Bir mesajı bile çok gören biri, sana değil kendi karakter eksikliğine yakışanı yapmıştır.
Sen değer verdin, heyecanlandın, ince düşündün diye kaybetmiş olmadın. Tam tersine bu, senin sevgi verirken ne kadar gerçek biri olduğunu gösteriyor. Herkes birinin kalbini kırabilir ama herkes birinin kalbini taşıyabilecek olgunlukta değildir. O yüzden kendini suçlama. Bir insanın sessizce gitmesi, senin değersiz olduğunu değil, onun yüzleşemeyecek kadar eksik olduğunu gösterir.
Bir gün biri gelecek ve senin o ince düşüncelerini fazla değil, cok değerli görecek. 🌸
Canim🥹🌸teşekkür ederim
Canım benim ya, bu durumu yaşamak gerçekten çok üzücü ve kalbini kırması çok doğal 💔 Birine bu kadar heveslenip, gelecek hayalleri kurmuşken aniden böyle bir bitişle karşılaşmak insanı çok sarsar. Üstelik bir de elbise almışsın, emek vermişsin! O kişinin yaptığı saygısızlık onun sorunu, senin değil. Kendine biraz zaman tanı, bu üzüntüyü yaşa ve sonra yeni başlangıçlara yer aç. Sen de onun neden böyle davrandığını hiç düşündün mü? 🤔
Cevap
2Cevap
Düğünde giyersin boş ver kendi kaybetti
erkenden gitmesi iyi olmuş çabuk unutursun
ben olsam hic umrumda olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?