Duyguları bitmiş gibi davranan erkek aslında ne hissediyor, ben nasıl kafayı toparlayabilirim?

Kızlar, üç yıllık ilişkim vardı, son 5 ayımız hep ayrıl barış, ayrıl barış, belki ayda toplasanız 2 ay sevgili kalmışızdır, o derece. Bu beş ayda ilk aylarda ayrıyken de bi bahaneyle yazardı ederdi, engellerdik, ayrıyken bile hep bi bahaneyle tartışır konuşurduk. En son iki hafta önce tamamen bitti ve asla yazmadı, iki tane kız ekledi, biri fake gibi, biri de alakasız biri, yani sanmıyorum ki sevgilisi de olsun ama erkektir her şeyi yapar.. İlişkimiz de güzeldi maşallah denilen bi ilişkiydi. Şimdi sıkıntılarım, problemlerim var, ne istediğimi bilmiyorum bahanesiyle ayrıldı benden ve asla yazmadı. Nasıl böyle duyguları bitiyor anlamıyorum, ben hâlâ unutamadım. Aynı onun isimli biri bana yazmıştı, engellemiştim, çocuk annesinden yazmış, ben de isimleri aynı diye ona attım. Çocuk şey yazmıştı “ben engellediğin x, engelimi kaldırır mısın?” Bir problem mi var dedim? Benimkine attım, ben değilimdir, başka x'dir, ben böyle bir şey yazdırmam kimseye dedi. Mesajı beğendim geçtim, kıskanmadı, nasıl falan bile demedi. Nasıl kafayı toparlayacağımı bilmiyorum.

Duyguları bitmiş gibi davranan erkek aslında ne hissediyor, ben nasıl kafayı toparlayabilirim?