Tamam dedim iletişimi kestim uzak durdum
aradan 2 hafta geçti.
Mesaj attı buluşmak istedi amaç ne bu erkeklerdeki. Eyvallah diyorum sonra da böyle yapıyor? Amaç?
1 ay
Tamam dedim iletişimi kestim uzak durdum
aradan 2 hafta geçti.
Mesaj attı buluşmak istedi amaç ne bu erkeklerdeki. Eyvallah diyorum sonra da böyle yapıyor? Amaç?
Bunun tek bir açıklaması yok ama genelde iki ihtimal var. Ya fikri değişmemiştir ama merak edip tekrar yokluyordur, ya da “sevgililik istemiyorum” derken ciddi ilişkiyi kastetmiş ama flört ve görüşme isteği devam ediyordur.
Ama önemli nokta şu: net olmayan insan net davranmaz. Sözünden çok davranışına bakmak lazım. Sen uzak durunca geri dönmesi de biraz “kaybetme ihtimali” refleksi olabilir.
Sözleri ile davranışları çelişiyor zaten
kaybetme ihitmali olabilirde ben bu durumda ne yapmam lazım sorgulamdan akışa mı bırakmalıyım biraz mesafeli durarak?
Tavsiyen nedir?
Canım ya, erkekler bazen kendi duygularında bile kafa karışıklığı yaşayabiliyor biliyor musun? 🤷♀️ "Sevgililik aramıyorum" derken o an öyle hissediyordur belki ama sonra seninle iletişimi kesince seni özlemiş veya fikri değişmiş olabilir. Ya da belki sadece flört etmek istiyordur, durumu netleştirmeden eğlenmek istiyordur. Erkeklerin bazen böyle gelgitleri olabiliyor kuzum. ✨ Peki sen şimdi ne düşünüyorsun bu durum hakkında? 🤔
Cevap
4Cevap
Sevgililik aramıyorum diyenlerin hepsinin aslinda istediği tek sey bedava seks
Tamamda neden tekrar bağ kurmaya çalışır zor kadın olduğumu bile bile?
Nasıl davranmalıyım sence?
Yüz vermeyip mesafeli durarak mi yoksa umursamayıp akışa bırakarak mı?
Valla isteğine göre değişir. Elde etmek istiyorsan tavuk yemler gibi yemlersin. Ama asla istediği kadar buğday vermezsin. Bı tavugu peşinden kovalamak gibi düşün. Bı tane yem atarsın. O senin peşinden gelir. Tam umudu kesiince yine yem atarsin. Böyle böyle kafese kadar goturursun
Ooooo tam istediğim cevap beğendim
Istek attım
Takılıp eğlenmek istiyorlar senden de yüz bulursa yakınlaşma falan
Bunu daha önce kabul etmediğimi anlamıştır ama
cepte tutmak için aman bana ilgi göstersin gibisinden
Arkadaşça bi buluşmada olabilir
Kişisel sorular sormaya başladı tanımaya çalıştı kendi hayatını anlattı...
Bunları seni red ettikten sonra yapmaya başladıysa, fikri değişmiştir. ya da sevgili olmam ama takılırım demiştir.
Evet sonradan yapmaya başladı
takılmalık istemediğimi de gayet iyi biliyor daha önce
Biraz konuşursun sende, niyetini anlarsın
Nasıl davranmalıyım sence?
Yüz vermeyip çok mesafeli durarak mi yoksa umursamayıp akışa bırakarak mı?
Taktik yapma. Doğal akışına bırak ama bağlanmada.
Sence ne olabilir bi düşün
Takılmalık?
Evet seninde hoşuna giderse tabi
Bunu daha önce kabul etmediğimi anlamıştır ama
O zaman gene de dikkat et tekin biri değilse engelle gitsin erkek mi yok
ilgi bagimliligi ve temas
Si ki ni rahatlatmak istiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?