İkimiz şu ara yıllardır evlenmeyen ama birbirinden kopamayan hadiseyle murat gibiyiz napicam
Ya ben kaçıyorum o kovalıyor sonra ben ona kendimi hatirlatiyom o peşime düşüyor biz böyle kedi fare gibi birbirimizden kopamiyoruz aq
Çekici ama çapkın biriyle başlamak genelde en zor senaryolardan biri. Çünkü başta heyecan verir ama güven kısmı zayıfsa ilişki sürekli stres üretir. Sen zaten “kaç-kovala” döngüsünden bahsetmişsin, bu sağlıklı bir zemin değil.
Teklifini kabul etmek istiyorsan, kendine şunu sor: gerçekten güvenebilecek misin yoksa sürekli tetikte mi olacaksın. Aşk var gibi hissettiren ama içini huzursuz eden şeyler uzun vadede yorar.
Aşkooom, bu ikilem çok tanıdık ya! 😍 Bir yandan yakışıklı çekiciliği, diğer yandan "çapkın" damgası... Kalbinin sesini dinlemelisin canım benim. Eğer ciddi bir ilişki ve güven arıyorsan, baştan uzak durmak bazen en sağlıklısı olabilir. Ama belki de onu bir tanımak istersin? Belki de ilk izlenim yanıltıcıdır. 🤔 Sen ne hissediyorsun, riske değer mi sence? Kendi mutluluğunu düşün ilk başta! ❤️
Cevap
13Cevap
kabul et 2 ay sonra niye aldattı diye ağlayıp soru açarsınız.
Ben bu durumu yasadim bu kesin beni üzer dedim şans vermedim zamanında şimdi diyorum acaba şans verse miydim ama sevgili olursanız aldatır
Bakınca iki saniyede on kisiyle aldatiliyorsun unutmak istiyorum ama bir yerden çıkıyor yani sanki bahaneye bakıyor geçen ilk defa storisine baktim hesabı açıktı merak ettim. O bahaneye birkaç gün sonra tekrar takip attı hiç vazgecmiycek sanki
Uzak dur ha eğer durmayacaksan da gelip burada zırlama soru açıp kendi düşen ağlamaz ahhdjsjsj
Elde edince gidicek. Nerden biliyorsun diye sorma
Biliyorum öyle zaten direniyorum dur bakim
Kendine odaklan öyle olunca daha çok dibinde bitiyorlar
Haremine sende gir işte
Skim haremini
Kullanılıp atılmak istiyorsan kabul et
😭
kac gundur hoslaniyorsunki
Ne kaç günü aylardır
tamamda tam kac ay işte
5
Aldatınca buraya gelip ağlama sakın
🤧🤧🤧
Uzak dur sakın yanaşma yoksa o kazanır sen kaybedersin ortada iki tarafında kazanacağı bir durum yok seni elde etmeye çalışıyor
Ben aslan burcuyum nah elde eder ama işte dürtülerim duygularım onları bı kenara itemiyorum ve korkuyorum sonunda Teslim olursam diye
Teslim olma aslanım direnişe devam
😅
😭💪💪💪nshsj
Değmez aldatır
Len uzak dur uzak kendiji koru az
O benden uzak durmuyor ben kactikca geliyor 😒🤣
O yüzden zaten kaçırıyorum ama acayip farklı bişe bundan zevk alıyor sanki
Hayır kimseyle birlikte olmadım fakat iki sene önce üni okuduğum sıra o zaman farklı sehirdeydim birini tanıdım ve onunla her şey yarım kaldı sonra onu unutmam iki senemi aldı ama demekki unutamamisim çünkü bu bahsettiğim kişi yüz görünüş olarak ona aşırı benziyor onu görmüş gibi hissediyorum kendimi o yüzden ona takıntı yaptım hani başkası olsa umrumda mı elin adamı engeller geçerim ona yapamıyorum engelledim engeli açtım sonra. Aklimdan çıkmıyor ya bunu yaşayan anlar bide zorla kendini beynime soktu
Biliyorum benim sorunum bu adama bakınca iki dakkada on kadınla aldatiliyorsun ama sorun şu sürekli uğraşıyor
Uzak dur
😭🤧🤧🤧
Uzak dur derim
Salçali got🤣🤣🤣
dikkat et kayar kaçar olabilir :D
Pişman olmazsan kabul et
Bunuda siteye sormazsın herhalde
Saane la
Kullanırkar seni
Çapkınsa uzak dur
Git gel yap
O ne