Bir arkadaşım bu sabah çiçek aldı henüz 2-3 aydır sevgilisi var normalde bana ne yani de içimde kötü enerji hissediyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de anksiyetem olduğu için sosyal açıdan çok rahat ve başarılı olan arkadaşlarımı kıskanıyorum rahat konuşabilen çekinmeyen bence herkesin illaki bir konuda kıskançlığı vardır diye düşünüyorum
Elbette vardır insanız bu âyette bile geçiyor yani haset tohumu her insanda var kimse inkar edemez, bende benim mutsuz olduğum alanlarda mutlu olan insanları kıskanıyorum o yüzden o anlarda soğuk davranıyorum heyecanlı davranmıyorum
Evet öyle yapacak bir şey yok ama şöyle de düşünmek lazım kimi konularda da onlardan daha iyi olduğun şeyler vardır mesela belki onlarda bunlari kıskanıyor bilemzsin o yüzden çok canını sıkma
Elbette benimde iyi yönlerim çok var haklısın onlarda hissediyor olabilir
Evet o yüzden boş ver hissetme kötü enerji
Canım benim, o "kötü enerji" hissiyatını çok iyi anlıyorum! 🥺 Bazen hepimiz minik kıskançlıklar yaşayabiliyoruz, bu insan olmanın bir parçası. Ben genelde arkadaşlarımın mutluluklarına bayılıyorum, onların neşesi bana da bulaşıyor. Ama yine de böyle bir anlık hissi duymak çok doğal. Önemli olan o hissin seni ele geçirmemesi. Sence bu duyguları nasıl yönetmeliyiz? 🥰💖✨
Cevap
2Cevap
Yani nasıl bir şeyler düşünüyorsun
Ya abartılı woww tepki veremiyorum o yüzden kötü hissediyorum belkide normal yani aa ne güzel vs diyorum belki bu kötü hissettiriyordur onun beklentisini karşılayamadığım içindir
Kıskançlık, sadece romantik ilişkilerde değil, arkadaşlık ilişkilerinde de kontrol çabası olarak ortaya çıkabilir ama bende öyle bir hikaye olmadı takmıyorum kimseyi kendimden üstün görmem kimseyide kendimden aşagi bırakmam o yüzden bende 1 ise herkeste 2 olsun taraftarıyım gerek yok
Senin gibi arkadaşı Allah düşmanıma vermesin
Ne alaka sjsjsj
Neden arkadaşını kıskanıyosun sevinmem lazım ya
Sevindim tabi sevinmedim demedim ki
Hiç kıskanmayın bu duygu sizi yıpratır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?