hiç kimseyi kıskanmadım daha önce bayan arkadaşlarımdan kıskanmam da ama çok kıskançlıklara maruz kaldığım oldu yaşadım yani tek bi arkadaşım vardı beni kıskanmayan o da çocukluk arkadaşım sürekli iltifat eder bana ondan emindim bir tek
Huyum değildir. Onların mutluluğuyla mutlu, hünleriyle hüzünlenen birisiyim. Başarılı ve mutlu olmalarını isterim. Gerçek arkadaşlardan bahsediyorum tabi ki :)
Eski saf niyetli ben yok artık bu sebeple kolay kolay kimseye "ha bu da benim arkadaşım, dostum" demiyorum. Kıskanılan ve sinsice etrafında dönülen biriyim. Beni kıskananları mimliyorum, tamamen mesafe koyuyorum tümüne. Doğru evet, kıskanmak kesinlikle katılıyorum, kimsenin içinde gizli kalmıyor. Beni kıskanan birini derhal farkediyorum evelAllah..🍀🍀
Hayır tabiki ya arkadaşlarımın mutluluğu benimde mutluluğum oluyor onları bilemem tabi ama sadece başkasıyla daha yakın olursa falan paylaşamama yonunden belki birazcık sjsjkakala sevdigimi kıskanırım ben
Hayır kıskanmam fakat arkadaşlarımın kıskançlığına çok maruz kaldığım için hepsiyle ayrı ayrı buluşuyorum. Bir arada olumca burnumdan geliyor ve hepsi birbirinden nefret ediyor. Öyle bir çevreye sahibim.🤦♀️
Bir parça olsun kıskanırım. Aşırı kıskanç değilim ama az da olsa kıskanırım. Unutulmak, hatırlanmamak beni hüzünlendirir. Sevgiden kaynaklı benim kıskançlığım
Hayır kıskanmam. Arkadaş sonuçta mutlu olsunda nasıl oluyors olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yurt dışına çıktım diye kıskanılan ben oluyorum 😄 Abd'de yaşıyorum canlı yayın açıyorum konserlerde otellerde terefelikte, sahillerde filan kuduruyor bazı arkadaşlarım 😏