Sevgilime iliskiyi bitiren boyle agir bir mesaj attim, simdi nasil toparlayip gonlunu alabilirim?

Özgür ben artık bazı şeyleri kaldıramıyorum kendimi bu ilişkide yetersiz görüyorum belki de eski ben olmadığım için kendimi yetersiz görüyor olabilirim senin en en ufak muhabbetleri mercimek tanesi kadar küçük minik sorunları büyütmene anlam veremiyor ve anlamıyorum senin kuruntuların ve minik olayları büyütmeni kabullenemiyorum Özgür yani onca işin gücün arasında kendim kendime sahte mesajlar attığımı bile söyledin 2 gün yazmazsam sana sen de yazmıyorsun ben de insanım senin her dediğine tahammül veya sabır gösteremem ki artık kendimi sana soyutlamaya başladım istenmiyormuş vakit geçiriyormuşuz sadece gibi cümlelere başladı bana + olarak senin küçük olayları dağ gibi yapmana tahammül gösteremem bana söylediklerin sanki erkeklerin poposuna sokuluyormuşum gibi söylemlerini suçlamalarını kabul edemem bir gün iyi bir sürü gün kötü ruhsal hâline odaklanıp beni görmezden gelmen kırıntılarını kabul edip duymamazlıktan gelemem hele bazen bahsetmen yok mu git kendine başkalarını bul deyişlerin var ya beni senden o kadar çok uzaklaştırıyor ki hayal dahi edemezsin uzun lafın kısası ise sen bana bu kadar işin gücün arasında iyi gelmezsin artık adam akıllı çalışıp borçlarımı sakin kafayla bitirmem gerek seni tanıyorum çünkü az çok sen işimi yavaşlatırsın ayağıma dolanırsın bunu da biliyorum o yüzden seni de esir almaya gerek yok bir gün iyiyim bir gün kötüyüm ben de dayanamıyorum artık bu çalıştığım süreçte hatta normal süreçte benim moralimi ve motivemi bozmaktan başka hiçbir şey yapmazsın her şey için teşekkür ederim bu zamana kadar bana bir kötülüğün olmadı Allah razı olsun hatta bazı zamanlarda seni hak etmiyorum bile düşünmedim değil ama ben de sana layık olmaya çalıştım sevgili olduğumuzu hiçbir zaman hiçbir yerde aklımdan çıkarmadım buna şüphesiz inanabilirsin tabii kuruntuların izin verirse seninle evlenme hayalleri kuruyordum buna Allah da şahit belki yine inanmazsın onca şeyin üstüne senin liseli gibi yok erkek var mıydı orada burada şurada yok işte minicik olayları falan büyütmeni gerçekten konuşacak ve kaldıracak yaşı geçtiğimizi düşünüyorum o yüzden ben bu ilişkiyi bırakmak istiyorum senin arkamda bir destekçi olduğunu sanarken senin pire için yorgan yakmanı görmek çok üzücü yani artık benim için bir şey ifade etmiyorsun dediğim gibi sen her zaman iyiydin kötü olan bendim ilişkiyi Allah var sen ayakta tuttun fakat bazen kendi hatalarında ilişkiyi sallandırmadı değil dediğim gibi bu süreçte sen olursan ben ilerleyemem sürekli üzülürüm sen bana destek değil köstebek oluyorsun bu ilişkide benden bu kadar Allah’a emanet işin gücün rast gitsin çocuğa şöyle bir mesaj attım durumu nasıl toparlarım
Sevgilime iliskiyi bitiren boyle agir bir mesaj attim, simdi nasil toparlayip gonlunu alabilirim?